Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Articole

Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Restaurantul Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Restaurantul Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

"Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Cele mai absurde Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Acțiune de caritate Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?

Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel

Luminos, spațios, confortabil, modern, personal agreabil și experți în domeniu — de ce altceva mai pot avea nevoie oaspeții restaurantului pentru a organiza cu încredere o nuntă, o petrecere privată, un fourchette și multe alte festivități

O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari".

Dacă sunteți amatori de odihnă într-un cadru rural, adorați bucatele aromate pregătite la grătar și vinurile de calitate, dacă visați la o nuntă nu doar veselă, ci și interesantă, excepțională — alegeți "Safari".

10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Visaţi la o nuntă în afara oraşului?  7 motive pentru a alege Château Vartely! Visaţi la o nuntă în afara oraşului? 7 motive pentru a alege Château Vartely!

Graţie Chateau Vartely veţi reuşi să realizaţi "imposibilul" — să îmbinaţi frumuseţea mângâietoare a peisajelor moldoveneşti cu luxul şi confortul maxim. Aflaţi toate particularităţile unei nunţi organizate la chateau.

Moda de mariaj 2014 Moda de mariaj 2014

Principalii "dictatori" ai modei matrimoniale au prezentat deja lumii colecțiile lor pentru toamna anului viitor. Aceasta ar însemna că putem deja să ne pronunțăm asupra tendințelor ce vor domina vestimentația de nuntă în anul 2014.

Nunta și timpul Nunta și timpul

"Cel mai important lucru este timpul în casă, iar toate celelalte nu sunt decât deșertăciuni" cânta Larisa Dolina și avea dreptate desigur. Și totuși, în ziua nunții majoritatea tinerilor însurăței nu ar dori să aibă parte de surprize meteo. Cum să preziceți timpul, și ce să faceți dacă prognoza nu este îmbucurătoare?

Furatul și răscumpărarea miresei. Sfaturi practice Furatul și răscumpărarea miresei. Sfaturi practice

Chiar dacă mirele a cucerit deja inima miresei, în ziua nunții, posibil, va trebui să se mai lupte o dată pentru dreptul de a fi alături de ea. Și aici, în afară de farmecul personal, va trebui să fie ingenios, să posede simțul umorului și careva mijloace materiale. Vorba este despre răcumpărarea miresei.

Planul zilei de nunta Planul zilei de nunta

Ziua de nuntă de obicei e foarte încărcată. Ca să reușiți peste tot și să nu obosiți prea tare faceți din timp un plan al zilei.

Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul "Happy Day"

Pentru evenimente cel mai bine este să Vă pregătiţi din timp, iar ţinuta de seară să o alegeţi cu mai mult de o săptămână înainte de evenimentele importante. Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul "Happy Day".

Catalogul Catalogul "Pagini de nuntă 2013" a apărut deja!

În noul nostru catalog veți găsi cea mai extinsă bază de date a sălilor de nuntă și un card de discount, care vă va permite să vă economisiți banii.

Lista invitaților la nunta Lista invitaților la nunta

Mireasa si mirele, desigur – sunt personajele principale ale poveștii de nunta. Dar există și alți participanți importanți – oaspeții dumneavoastra. Să vedem, cum se face o lista a invitaților la nunta.

Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată. Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată.

Miresele din acest an sunt nespus de norocoase, pentru că designerii străini de rochii de nuntă au muncit mult pentru a prezenta lumii colecţii surprinzător de luxoase, rafinate și feminine. În cazul în care sunteţi deja în căutarea rochiei perfecte, în care vă veţi simţi ca o adevărată regină, plecaţi-vă urechea la sfaturile unui specialist cu experienţă în moda pentru mirese, ale consultantului salonului Happy Day.

Analiza pieţii de video nunţial în Moldova Analiza pieţii de video nunţial în Moldova

În ziua de azi o nunta fara video е la fel de imposibilă, ca și o nuntă fără mireasă. Ce servivicii video sunt disponibile la moment în Moldova? Aflați în articolul ce urmează.

Ne îmbracam în ziua nunții Ne îmbracam în ziua nunții

De cât timp aveți nevoie, ca să vă pregătiți de o petrecere? În ziua nunții acest timp se va dubla. Cum să organizați îmbracarea miresei și a mirelui, ca să nu pierdeți timp în zadar?

Târgul specializat Târgul specializat "Celebration 2013" - ediţia a VI-a

Compania Poliproject Exhibitions S.R.L. Vă invită să participaţi la târgul specializat "Celebration 2013", ediţia a VI-a, care va avea loc la Chişinău, în perioada 28-31 martie 2013.

Moda de mariaj 2013 Moda de mariaj 2013

Cum arată o rochie de mireasă în 2013? În sezonul acesta designerii iarăși au unit ideile noi cu tradițiile vechi. Și de dată aceasta tradițiile dominează.

Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă. Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă.

Decorul crează spiritul sărbătorii. Iată de ce este atît de importantă cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materie de decor şi aplicarea acestora în viaţă. Ţineţi cont de recomandările noastre şi experimentaţi!

Restaurantul Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment de succes!

Unul din cei mai importanţi zei ai Romei Antice a fost Eventus, acre este considerat zeul fertilităţii şi succesului. Astăzi, restaurantul care îi poartă numele atrage locuitorii Chişinăului, deoarece anume aici se organizează cele mai reuşite sărbători.

Banchet în Împărăția Oglinzilor Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Cinci motive pentru a alege salonul Cinci motive pentru a alege salonul "Happy Day"

Noi am decis să efectuăm un mic tur al salonului nostru pe care-l propunem spre vizitare tuturor mireselor. Şi iată 5 motive pentru care acesta merită neapărat să fie vizitat!

Catalogul Catalogul "Pagini de nuntă" este accesibil!

A fost publicat mult–aşteptatul catalog "Pagini de nuntă" de la Svadiba.md. Prezentarea primei publicații naţionale de nuntă a avut loc luni, 19 martie în sala hotelului Leogrand Hotel & Convention Center.

Cel mai în vogă buchet Cel mai în vogă buchet

Buchetul miresei este unul dintre cele mai importante elemente ale ţinutei de nuntă. Dar cum va arăta cel mai în vogă buchet în anul 2012?

"Happy Day couture" ridică vălul noului sezon de nunţi!

Natalia Kocetova, şefa companiei "Happy Day couture", va relata cititoarelor noastre totul despre imaginea nunţii 2012.

 Controlul medical obligatoriu pentru înregistrarea căsătoriei la OSC este anulat! Controlul medical obligatoriu pentru înregistrarea căsătoriei la OSC este anulat!

Până de curând, înainte de înregistrarea căsătoriei controlul medical era obligatoriu.

Principalul să fie costumul frumos! Principalul să fie costumul frumos!

Mirele în ziua nunţii, la fel ca şi mireasa este în centrul atenţiei. Trebuie să arate "la patru ace" potrivindu-se partenerei sale minunate.

Idee verde pentru nunta ta Idee verde pentru nunta ta

Primăvara este timp când totul în jur se acoperă cu iarbă şi flori tandre. Este un anotimp minunat pentru nuntă!

Verighete 2012 Verighete 2012

Verighetele sunt tovarăşii de neînlocuit ai ceremoniei solemne de căsătorie. Este un simbol important al iubirii şi al căsătoriei, dar în acest caz este obiectul tendinţelor modei de nuntă.

Secretele tortului de nuntă perfect Secretele tortului de nuntă perfect

Tortul este unul dintre cele mai importante elemente ale nunţii ca buchetul miresei şi inele de nuntă. Cum sa alegem un tort de nuntă?

Secretele poşetei de nuntă Secretele poşetei de nuntă

Poşeta miresei are un farmec adevărat, înfrumuseţează rochia miresei şi completează imaginea acesteia. Dar asta nu e tot - conţinutul poşetei Vă poate salva de mai multe neplăceri care pot apărea la nuntă!

Petrecerea nunţii vara în aer liber  este o idee! Petrecerea nunţii vara în aer liber este o idee!

Sunteţi în aşteptarea unei nunţi vara? Este o ocazie minunată pentru a petrece un eveniment atât de frumos în sânul naturii!

Particularităţile nunţii de iarnă Particularităţile nunţii de iarnă

Nunta iarna întotdeauna poate fi transformată într-un basm şi magie, conferindu-i un aspect original şi eleganţă. Trebuie să ştim doar reţeta!

Moda de nuntă 2012 Moda de nuntă 2012

Până la anul 2012 a mai rămas foarte puţin timp, iar miresele sunt curioase să afle ce va aduce moda anului care vine. După cum s-a dovedit, designerii cu renume au pregătit o mulţime de surprize.

Invitaţiile de nuntă – faţeta nunţii Dvs. Invitaţiile de nuntă – faţeta nunţii Dvs.

Mulţi cred că invitaţiile de nuntă sunt doar nişte fleacuri, care nu merită o atenţie specială. De fapt e o afirmaţie greşită. Invitaţiile vor crea o impresie deosebită despre viitoarea ceremonie. Este primul lucru pe care va îl vor vedea invitaţii Dvs.

Paleta de culori de nunta Paleta de culori de nunta

Nunta este un eveniment incredibil de colorat. Ce culori aţi alege pentru sărbătoarea Dumnevoastră? Vă este pusă la dispoziţie toată paleta de culori.

Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât? Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât?

Masa de nuntă, ce ar putea fi mai frumos, mai variat şi mai gustos? Cu toate acestea, a elabora un meniu care să lase cele mai plăcute amintiri în memoria tuturor oaspeţilor invitaţi la sărbătoarea Dvs. nu este uşor.

Cum să alegi restaurantul pentru nuntă? Cum să alegi restaurantul pentru nuntă?

Restaurantul reprezintă un cadru pentru piatră prețioasă – nunta. Iată de ce alegerea locului potrivit pentru ceremonie este un lucru foarte important.

"Happy Day couture" – prin greutăţi – spre stele

Sezonul de mariaj 2011 se apropie de sfîrşit şi facem totalurile. Piaţa rochiilor de mariaj şi de seară este reprezentată de diverse saloane. Atenţiei se impune o companie tânăra şi dinamică "Happy Day couture".

Pentru a nu îngheța la nuntă alegeți o blană pentru nuntă! Pentru a nu îngheța la nuntă alegeți o blană pentru nuntă!

Nunta Dvs. este planificată pentru sezonul rece și Vă este teamă că veți îngheța la propria sărbătoare? Nu Vă faceţi griji, o blană de nuntă nu doar Vă va încălzi dar va conferi imaginii Dvs. o splendoare unică.

Care este misiunea martorilor şi a nănaşilor la nuntă? Care este misiunea martorilor şi a nănaşilor la nuntă?

Martorii şi nănaşii: persoanele de importanţă secundară la nuntă.

Moda pentru nunta de iarnă Moda pentru nunta de iarnă

"Ei şi ce rochie de mireasă să alegi ierna!" – veţi spune şi nu veţi avea dreptate: nunta de iarnă se distinge prin varietate şi creativitate mare!

Noi tendinţe de nuntă de la capitalele din lume Noi tendinţe de nuntă de la capitalele din lume

Cum sunt sărbătorite nunţile în capitalele modei din lume?

Nunţi în stil western Nunţi în stil western

Nuntă veselă in stil cowboy, ce ar putea fi mai distractiv? Oferiţi-Vă Dvs. şi oaspeţilor posibilitatea de a se simţi ca nişte eroi unor filme western, cufundaţi-Vă într-o atmosferă distractivă a unui cowboy nesăbuit!

Idei pentru nuntă: abordare neobişnuită Idei pentru nuntă: abordare neobişnuită

Vă întrebaţi cu ce să surprindeţi oaspeţii de la nunta ta? Vă vom sugera câteva idei, iar abordarea voastră creativă vă va ajuta să le transformaţi într-un scenariu de nuntă unic şi plin de lumină!

Căsnicie cu diferenţă mare de vârstă: pro şi contra Căsnicie cu diferenţă mare de vârstă: pro şi contra

".... dragostea nu cunoaşte vârsta ... " Dar cunoaşte oare armonia conjugală? De ce căsniciile cu diferenţă mare de vârstă devin tot mai puţine, iar societatea nu le poate accepta ca fiind fireşti?

Breezul de nunta Breezul de nunta

Adevărate cochilii de ocean, simboluri ale bogăţiei şi ale norocului trebuiau să decoreze sala, împreună cu perle mari artificiale, care se sfârşesc la poalele a două sculpturi de gheaţă a cailor de mare.

Rochii de mireasă de toamnă Rochii de mireasă de toamnă

Toamna este timpul diversităţii: a culorilor, gusturilor, formelor şi al texturii. Acest lucru este observat şi la rochiile propuse mireselor de saloane de mariaj din capitală.

Bijuterii de nuntă Bijuterii de nuntă

Secretele unei alegeri competente de bijuterii de mireasă de la stilişti vă vor ajuta să găsiţi decoraţiunile de nuntă cu gust impecabil!

Totul despre saloanele de mariaj Totul despre saloanele de mariaj

Ce trebuie să ştim despre saloanele de mariaj şi regulile de orientare pe teritoriul lor, înainte de a merge în căutarea imaginii sale pentru nuntă?

Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi

Ce cu siguranţă poate crea dispoziţie bună oaspeţilor voştri la începutul serii de nuntă? Nu vorbim despre alcool, ci de o nouă tendinţă de a mulţumi oaspeţii cu cadouri.

Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică? Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică?

Cum să distribuim cheltuielile de nuntă şi ce nu trebuie de economisit, ca sărbătoarea să fie una reuşită?

Stimularea căsătoriei Stimularea căsătoriei

Dacă o femeie consideră că şi-a găsit prinţul, aceasta nu va tinde cu persistenţă să devină o prinţesă. Dacă obiectivul Dvs. este căsătoria, respectarea anumitor norme simple are putea apropia multaşteptatul eveniment!

Nunta peste hotare: trăsăturile opţiunii Nunta peste hotare: trăsăturile opţiunii

Nunta sărbătorită peste hotare este nu doar în vogă şi prestigioasă, ci şi o experienţă interesantă, memorabilă şi unică. Merită oare să obţineţi această experienţă şi ce nuanţe ar trebui să fie luate în considerare atunci când optaţi pentru acest tip de nuntă?

Ştiri despre nunţi VIP Ştiri despre nunţi VIP

Ştiri recente despre căsătoria vedetelor: cine s-a căsătorit, cine intenţionează, şi cine riscă să nu se mai căsătoreasca niciodată...

Secretele invitaţiei Secretele invitaţiei

Ce invitaţie la nuntă să inventăm, pentru ca aceasta să fie nu doar acceptată, ci şi păstrată pentru câţiva ani?

Sunteţi invitat la nuntă!? Nu faceţi panică! Sunteţi invitat la nuntă!? Nu faceţi panică!

Sunteţi invitat la nuntă, şi doriţi să faceţi o impresie agreabilă prin vestimentaţia şi manierele Dvs.? Ţineţi cont de sfaturile noastre, şi totul va fi mai bine decât v-aţi imaginat!

Moderatorul nunţii: istoria relaţiei Moderatorul nunţii: istoria relaţiei

De alegerea corectă a moderatorului nunţii depinde atmosfera petrecerii voastre. Cum să facem această alegere şi de ce se ocupă moderatorul?

Petrecerea burlacitelor: scenarii, sfaturi şi comentarii Petrecerea burlacitelor: scenarii, sfaturi şi comentarii

Petrecerea burlacitelor înainte de nuntă? Cu siguranţă! Compuneţi un scenariu interesant, elaboraţi un concept original şi înainte spre impresii de neuitat!

Королевская свадьба принца Уильяма и Кейт Миддлтон Королевская свадьба принца Уильяма и Кейт Миддлтон

По окончании церемонии половина земного шара вздохнула — кто с радостью за молодых, кто с восторгом от столь пышной церемонии, кто с завистью.

Luna de miere: creăm amintiri Luna de miere: creăm amintiri

Cum să transformi luna de miere în una cu adevărat dulce, şi unde să faci o călătorie romantică.

Locuri pentru plimbare Locuri pentru plimbare

Hărţile noastre vă vor ajuta să elaboraţi rute eficiente pentru vizitarea saloanelor, restaurantelor, magazinelor şi să economisiţi timp şi efort.

"Celebration 2011" – teritoriul sărbătorii!

Vă aşteaptă la expoziţia-tîrg Celebration’ 2011 de pe dată de 27 pînă pe 30 aprilie la MOLDEXPO.

Accesoriile de nuntă: o mie de Accesoriile de nuntă: o mie de "mărunţişuri"

Întregul constă din detalii. Care sunt aceste detaliile sărbătorii voastre? Totul despre accesoriile de nuntă.

21 апреля — премьера фильма 21 апреля — премьера фильма "Свадьба по обмену"

Не пропустите! 21 апреля в кинотеатре "Patria Centru" премьера романтической комедии "Свадьба по обмену".

Bijuterii: valori eterne Bijuterii: valori eterne

"Moda pentru bijuterii" – care este aceasta şi care bijuterii actualmente sunt considerate în vogă?

Calendar pentru cununie Calendar pentru cununie

Noi am creat un calendar pentru cununii, cu ajutorul căruia puteţi afla care zile sunt favorabile pentru acest ritual sacru, şi care nu.

Efecte speciale de nuntă Efecte speciale de nuntă

Vă doriţi o ceremonie cu adevărat excluzivă? Atunci efectele speciale sunt indispensabile! Principalul este alegerea corectă şi aplicarea la timp...

Superstiţiile de nuntă: Superstiţiile de nuntă: "Pro sau contra"?

Ce ritualuri trebuie de efectuat pentru ca căsătoria să fie fericită? Paleta superstiţiilor de nuntă.

Первый открытый Бельцкий конкурс свадебного видео! Первый открытый Бельцкий конкурс свадебного видео!

Первый открытый Бельцкий конкурс свадебного видео!

Petrecerea burlacilor: teoria Petrecerea burlacilor: teoria "women-free"

Cum să organizezi o petrecere de neuitat? Sugestii!

Totul despre alegerea încălţămintei de nuntă Totul despre alegerea încălţămintei de nuntă

Confort pentru picioare sau ce trebuie să ştiţi despre încălţămintea de nuntă?

Mireasa gravidă: particularităţile stării Mireasa gravidă: particularităţile stării

Sfaturi utile pentru mirese gravide: de la particularităţile meniului, la particularităţile alegerii încălţămintei.

Fotografia de nuntă: Ce preferaţi? Fotografia de nuntă: Ce preferaţi?

Ce oportunităţi oferă designer-ii foto de mariaj şi ce să alegeţi?

Primul dans al tinerilor căsătoriţi Primul dans al tinerilor căsătoriţi

Dacă aţi hotărât să prezentaţi primul dans al tinerilor căsătoriţi…

Nunta de poveste Andrei şi Maria Zveaghinţev Nunta de poveste Andrei şi Maria Zveaghinţev

Cu impresiile despre nunta sa, s-a împărtăşit cu noi renumitul fotograf de nunta Andrei Zveaghintev.

OSC-uri pe harta oraşului OSC-uri pe harta oraşului

Hărţile noastre vă vor ajuta să elaboraţi rute eficiente pentru vizitarea saloanelor, restaurantelor, magazinelor şi să economisiţi timp şi efort.

Madame de Fleur: floristică profesională a nunţii voastre Madame de Fleur: floristică profesională a nunţii voastre

Madame de Fleur: floristică profesională a nunţii voastre

Muzica pentru Primul dans al tinerilor căsătoriţi Muzica pentru Primul dans al tinerilor căsătoriţi

Svadiba.md a pregătit pentru Dvs. o listă a celor mai cunoscute piese muzicale.

Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic

Ce şi cum să cadonăm tinerilor căsătoriţi: recomandări verificate practic de la oameni cu experienţă.

Tendinţele modei de mariaj în 2011 Tendinţele modei de mariaj în 2011

Continuăm să urmărim tendinţele modei de mariaj în sezonul viitor. Designerii mai continuă să ne impresioneze!

"Nunta în stil" de la Marina Muraşova

Interviu cu principalii specialişti din domeniul organizării şi desfăşurării sărbătorilor despre tendinţele actuale şi caracteristicile nunţilor tematice.

Machiajul de nuntă ţinând cont de experienţă şi greşeli Machiajul de nuntă ţinând cont de experienţă şi greşeli

Regulile şi secretele machiajului de nuntă: cum să rămânem frumoase toată nunta şi să arătăm eficient în fotografie.

Cum să cerem în căsătorie Cum să cerem în căsătorie

Idei despre modalităţile memorabile şi originale de propunere de căsătorie.

Cameraman de nuntă: Istorie de dragoste Cameraman de nuntă: Istorie de dragoste

Cum să alegem un profesionist adevărat care nu ne va dezamăgi.

Procesiunea de nuntă: interpretare clasică şi tendinţele moderne Procesiunea de nuntă: interpretare clasică şi tendinţele moderne

Ce transport să alegem pentru procesiunea de nuntă, care sunt avantajele şi dezavantajele fiecărei opţiuni?

Topul celor 5 cele mai luxoase nunţi: cine mai mult? Topul celor 5 cele mai luxoase nunţi: cine mai mult?

Cele mai costisitoare şi extravagante nunţi din lume: ce capricii costă miloane?

 Coafuri de nuntă: ghid practic Coafuri de nuntă: ghid practic

Practic - despre coafurile şi accesoriile de nuntă.

Nunta în stil EMO Nunta în stil EMO

Nunta cuplului american tânăr Mickey şi Ivory – admiratoriii culturii gotice.

Nunţile starurilor Nunţile starurilor

Cum sărbătoresc nunta cei care au posibilităţi nelimitate, şi care este viaţa căsătoriilor de staruri după ceremonii fastuoase.

Dacă aţi decis să vă cununaţi Dacă aţi decis să vă cununaţi

Cununia este o ceremonie bisericească veche, săvârşită pentru a sfinţi căsătorie. Astăzi tot mai multe cupluri căsătorite doresc să se cunune în Biserica ortodoxă.

Oficiile Stării Civile din Chişinău: ghidul tinerilor însurăţei Oficiile Stării Civile din Chişinău: ghidul tinerilor însurăţei

Nunta şi înregistrarea căsătoriei la OSC sunt două concepte inseparabile. Despre ceea ce trebuie să cunoască cuplul care doreşte să-şi oficieze relaţia vom vorbi în acest articol.

Despre caracteristicile căsătoriilor interetnice Despre caracteristicile căsătoriilor interetnice

Căsătoria cu un străin: este oare asemeni istoriei Cenuşăresei?

O nuntă neobişnuită: nu aveţi frică de fantezii! O nuntă neobişnuită: nu aveţi frică de fantezii!

Idei de nuntă pentru cei care nu au teamă să arate altfel.

Vestimentaţia de nuntă: tradiţii neobişnuite a popoarelor din lume Vestimentaţia de nuntă: tradiţii neobişnuite a popoarelor din lume

Varietatea vestimentaţiei de nuntă a popoarelor din lume prezintă o posibilă sursă de inspiraţie pentru miresele creative.

Ne pregătim pentru fotosesiunea de nuntă Ne pregătim pentru fotosesiunea de nuntă

Cum să ne comportăm în faţa aparatului de fotografiat

Ne pregătim pentru nuntă împreună Ne pregătim pentru nuntă împreună

Rolul soţi în organizarea nunţii

Doriţi cea mai bună cununie? Doriţi cea mai bună cununie?

Sfaturi de la specialistul principal în domeniul organizării nunţilor Marina Muşarova.

Eticheta de nuntă: arta de a face cadouri Eticheta de nuntă: arta de a face cadouri

Cum să alegeţi un cadou de nuntă

"Madame de Fleur": Flori ca obiect de artă

Interviu cu proprietara studioului lider în floristică din Chişinău

Eticheta de nuntă: Dress Code pentru invitaţi. Eticheta de nuntă: Dress Code pentru invitaţi.

Sunteţi invitaţi la nuntă şi nu ştiţi cum să vă îmbrăcaţi? Eticheta de nuntă Vă va ajuta.

Nuntă în stil OPEN-AIR Nuntă în stil OPEN-AIR

Organizarea nunţii în sânul naturii: un cal alb pentru prinţ, caretă pentru mireasă, focuri de artificii, zmee şi jocuri pe mişcare ...

Moda de nuntă 2010 Moda de nuntă 2010

Alegerea rochiei de mireasă este un lucru destul de dificil. Nu doar din motivul că această alegere se face o singură dată, ci şi din cauza spectrului larg de propuneri de la care fug ochii şi se roteşte capul.

Cum să petreceţi prima noapte conjugală Cum să petreceţi prima noapte conjugală

Se consideră că bărbaţilor doar cu cuvinte le plac vinul alb sec, femeile slabe şi muzica lui Stravinsky.

Raport privind Cea de-a X Expoziţie Internaţională la Kiev “Nunta. Vernisaj de familie. Lumea modei” 14 – 17 aprilie 2010. Raport privind Cea de-a X Expoziţie Internaţională la Kiev “Nunta. Vernisaj de familie. Lumea modei” 14 – 17 aprilie 2010.

Internet-portalul Svadiba.md a participat la expoziţie în calitate de partener informaţional reprezentând Moldovei.

5 scenarii originale pentru nuntă 5 scenarii originale pentru nuntă

Mai multe modalităţi de a face ca nunta Dvs. să fie de neuitat şi originală.

Alegem rochii pentru domnişoarele de onoare Alegem rochii pentru domnişoarele de onoare

Mireselor, care visează la o nuntă strălucitoare, le va plăcea ideea de a inventa singure designul rochiilor domnişoarelor sale de onoare.

Buchetul de mireasa. Tendinţele anului 2010. Buchetul de mireasa. Tendinţele anului 2010.

În căutarea ideilor noi să ne uităm la tendinţele care prevalează în designul floral de mariaj în acest an.





Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.