Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

Alegem rochii pentru domnişoarele de onoare

Fiecare nuntă are o poveste a ei şi este personalizată în funcţie de dorinţele mirilor. După ce te-ai hotărît în sfîrşit ce rochie vei purta în ziua nunţii, o nouă problemă apare: cu ce se vor îmbrăca domnişoarele tale de onoare? Pentru a lua o decizie corectă, trebuie să analizezi următoarele aspecte:

  • 1.Alege culoarea. Multe mirese îşi planifică din timp atît rochia pe care ele o vor purta, cît şi cele pentru domnişoarele de onoare. Dacă nu faci parte din această categorie însă, nu te îngrijora... mai ai timp. În primul rînd trebuie să iei în considerare ora la care va avea loc nunta, dar şi celelalte elemente precum decorul, florile şi chiar anotimpul! Ce legătura are ora nunţii cu rochiile domnişoarelor de onoare? Ei bine, tradiţia spune că dacă nunta are loc în cursul dimineţii, nuanţele rochiilor trebuie să fie mai deschise, pe cînd dacă alegi să-ţi oficializezi relaţia la apusul soarelui, culorile rochiilor trebuie să fie cu cîteva tonuri mai închise. Dacă iei în considerare anotimpul, este de preferat să optezi pentru ceva pastelat în cazul primăverii, culori tari pentru vară, maro sau roşu închis pentru toamnă, şi, în sfîrşit, tonuri de argintiu sau verde pentru iarnă.
  • 1.Domnişoarele tale de onoare vor fi îimbrăcate la fel, sau nu? Unele mirese îşi lasă domnişoarele de onoare să se îmbrace aşa cum doresc, în ţinuta pe care fiecare dintre ele şi-o alege, altele aleg un tipar, altele o culoare. Tu ce tip de mireasa eşti?
  • Este recomandat ca în momentul în care, mireasa va merge la cumpărături în căutarea rochiţelor ideale, să invite una sau două, dintre cele două fete care vor fi domnişoare de onoare, pentru a vedea ce stil preferă acestea. Numai aşa vei şti că ai facut alegerea bună!
  • 1.Alege rochiile lor, în funcţie de modelul rochiei tale. Păstrează aceeaşi linie, fie ca aceasta este tradiţională, sexy, clasică sau cu accente etnice.
  • În alegerea croielii şi a tăieturii, gîndeşte-te la siluetele fetelor, astfel încît ce ai ales tu să le stea bine şi să le transforme în mici prinţese, asemenea ţie! Doar vrei ca pozele tale să fie reuşite, nu?
  • 1.Dacă rochia de mireasă este sofisticată, atunci alege acelaşi stil şi pentru domnişoarele de onoare. Culoarea va fi aleasă în funcţie de cadrul pe care tu ţi-l doreşti (roz - romantic, roşu - pasional, verde - proaspăt, crem - delicat, mov - extravagant).
  • Gandeşte-te la accesoriile domnişoarelor de onoare! Vor purta bijuterii? Dacă da, ce fel de bijuterii? Dacă nu ştii sigur ce daruri să le faci, le poţi cumpăra ceva personalizat. Gîndeşte-te dacă vor purta mănuşi, sau pălării, sau poate o simplă panglică de mătase în păr... Cu mici fundiţe din satin, aplicate pe talie sau sub bust, rochiile domnişoarelor de onoare vor fi elegante si moderne, completînd tabloul de basm, în care tu (mireasă), eşti personajul principal. Sunt foarte multe elemente de care trebuie să ţii cont pentru ca totul să iasă perfect.
  • Nu uita de coafurile lor, dar nici de modelele pantofilor pe care îi vor purta, sau înălţimea tocurilor!

Casă de piatra!

Интернет-портал Svadiba.md


Vizionari intr-o saptamina: 2
Vizionari de la data publicarii: 2781

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?