Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

Alegem rochii pentru domnişoarele de onoare

Fiecare nuntă are o poveste a ei şi este personalizată în funcţie de dorinţele mirilor. După ce te-ai hotărît în sfîrşit ce rochie vei purta în ziua nunţii, o nouă problemă apare: cu ce se vor îmbrăca domnişoarele tale de onoare? Pentru a lua o decizie corectă, trebuie să analizezi următoarele aspecte:

  • 1.Alege culoarea. Multe mirese îşi planifică din timp atît rochia pe care ele o vor purta, cît şi cele pentru domnişoarele de onoare. Dacă nu faci parte din această categorie însă, nu te îngrijora... mai ai timp. În primul rînd trebuie să iei în considerare ora la care va avea loc nunta, dar şi celelalte elemente precum decorul, florile şi chiar anotimpul! Ce legătura are ora nunţii cu rochiile domnişoarelor de onoare? Ei bine, tradiţia spune că dacă nunta are loc în cursul dimineţii, nuanţele rochiilor trebuie să fie mai deschise, pe cînd dacă alegi să-ţi oficializezi relaţia la apusul soarelui, culorile rochiilor trebuie să fie cu cîteva tonuri mai închise. Dacă iei în considerare anotimpul, este de preferat să optezi pentru ceva pastelat în cazul primăverii, culori tari pentru vară, maro sau roşu închis pentru toamnă, şi, în sfîrşit, tonuri de argintiu sau verde pentru iarnă.
  • 1.Domnişoarele tale de onoare vor fi îimbrăcate la fel, sau nu? Unele mirese îşi lasă domnişoarele de onoare să se îmbrace aşa cum doresc, în ţinuta pe care fiecare dintre ele şi-o alege, altele aleg un tipar, altele o culoare. Tu ce tip de mireasa eşti?
  • Este recomandat ca în momentul în care, mireasa va merge la cumpărături în căutarea rochiţelor ideale, să invite una sau două, dintre cele două fete care vor fi domnişoare de onoare, pentru a vedea ce stil preferă acestea. Numai aşa vei şti că ai facut alegerea bună!
  • 1.Alege rochiile lor, în funcţie de modelul rochiei tale. Păstrează aceeaşi linie, fie ca aceasta este tradiţională, sexy, clasică sau cu accente etnice.
  • În alegerea croielii şi a tăieturii, gîndeşte-te la siluetele fetelor, astfel încît ce ai ales tu să le stea bine şi să le transforme în mici prinţese, asemenea ţie! Doar vrei ca pozele tale să fie reuşite, nu?
  • 1.Dacă rochia de mireasă este sofisticată, atunci alege acelaşi stil şi pentru domnişoarele de onoare. Culoarea va fi aleasă în funcţie de cadrul pe care tu ţi-l doreşti (roz - romantic, roşu - pasional, verde - proaspăt, crem - delicat, mov - extravagant).
  • Gandeşte-te la accesoriile domnişoarelor de onoare! Vor purta bijuterii? Dacă da, ce fel de bijuterii? Dacă nu ştii sigur ce daruri să le faci, le poţi cumpăra ceva personalizat. Gîndeşte-te dacă vor purta mănuşi, sau pălării, sau poate o simplă panglică de mătase în păr... Cu mici fundiţe din satin, aplicate pe talie sau sub bust, rochiile domnişoarelor de onoare vor fi elegante si moderne, completînd tabloul de basm, în care tu (mireasă), eşti personajul principal. Sunt foarte multe elemente de care trebuie să ţii cont pentru ca totul să iasă perfect.
  • Nu uita de coafurile lor, dar nici de modelele pantofilor pe care îi vor purta, sau înălţimea tocurilor!

Casă de piatra!

Интернет-портал Svadiba.md


Vizionari intr-o saptamina: 1
Vizionari de la data publicarii: 2863

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.