Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Rochii de mireasă şi de gală, costume

Categorii

TOP companii

Chişinău, str. A. Pușkin, 6
Dacă sunteți în căutarea unei rochii de mireasă elegantă și modernă în Chișinău, atunci vă oferim unele dintre cele mai bune colecții de rochii de mireasă! Renumitele branduri "Pronovias" "St.Patrick","Lussano" și colecția lui în mod unic "Lussano Essential”, la fel și colecții de lux "Katy Korso", "Jasmine Empire", "Rima Lav", "Belfaso", "Ida Torez", "Elly Bride", "Strekoza", "Vasylkov", "Luce Sposa", "Anna Sposa" și altele reprezintă perfecțiunea stilului elegant și de bun gust. Rochiile de mireasa ale acestor branduri fascinează cu splendoarea și frumusețea rafinată.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%-10%
Prețul nu este disponibil

022 24-17-83 0 676 1-84-25

Alte propuneri

Chişinău, str. Vlaicu Pîrcălab 18
Salonul nostru este distribuitor oficial şi unic a celor mai talentaţi designeri de rochii pentru mirese: Rara Avis, Gabbiano, Tatiana Kaplun, Оksana Mukha. Colecţii noi în orice sezon, oferte avantajoase, reduceri şi acţiunile promoţionale frecvente fac din saloanele noastre locul preferat al mireselor şi sursa permanentă de voie bună.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -7%
Prețul nu este disponibil

022 22-59-14 0 601 7-55-55

Chişinău, str. E. Coca, 45
Este una dintre cele mai prestigioase companii moldovenești care oferă în chirie rochii de mireasă, ținute de ocazie și accesorii pentru nunți. Încă din 2005 misiunea noastră este de a transforma visele în realitate pentru fiecare mireasă care se adresează la noi. A oferi produse de calitate premium la un preț accesibil este parte din filosofia noastră, pentru ca zi de zi să creăm magia momentelor unice în care îți planifici nunta.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -50%, -70%-10%
Prețul nu este disponibil

022 74-84-47 0 693 3-96-11

Chişinău, str. Decebal, 23/2
Salonul de mariaj "Happy Day" este reprezentantul oficial al brandului Sophia Tolli, Allure şi Jasmine Couture. Hainele noastre, care combină eleganţă şi exclusivitate, contribuie la crearea unei imagini de neuitat, iar accesoriile Bel Aire Bridals vor accentua individualitatea Dvs. De asemenea, Vă vom propune o colecţie minunată de rochii de seara şi de cocktail de la Tony Bowls.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%-10%
Prețul nu este disponibil

0 675 9-00-96

Chişinău, str. Decebal 23, CC "Jumbo", et. 4, but. 401
Vă propunem cu drag un sortiment bogat de rochii de mireasă la prețuri destul de atractive! Veți fi plăcut surprinși de varietatea de modele, stiluri și siluete. În salonul nostru, aveți posibilitatea să procurați sau să luați în chirie orice model pe care îl veți alege. Pentru comoditatea dumneavoastră, noi activăm fără zile de odihnă, de la 10:00 până la 19:00 (duminică până la 18:00)!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 676 1-84-23

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 548
Salonul "ILLERIA" — uşile noastre sunt mereu deschise pentru Dvs. Salonul de nunţi "ILLERIA" are plăcerea de a vă prezenta colecţia de rochii de mireasă "Anjolique" şi "Casablanca". Personalul calificat vă va ajuta să creaţi imaginea unei mirese perfecte. De asemenea, salonul nostru dispune de o gamă variată de accesorii: voalete, flori, diademe, văluri de mireasă.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%-10%
Prețul nu este disponibil

0 675 9-00-97

Chişinău, str. M. Costin, 25, of. 212
Rochia de mireasă transformă mireasa într-o zînă, iar nunta într-o sărbătoare unică şi extrem de frumoasă. Cunoştinţele şi experienţa bogată a consultantelor din magazinele noastre, vă vor propune vestementaţie de nuntă nemaipomenită şi unică. Rochiile cu cozi elegante, brodate manual cu biser şi cristal, elegante şi romantice. Salonul "Angelica" vă propune un asortiment mare de rochii de seară. Un număr mare de modele, de la rochii pe corp, pînă la corsete şi fuste de tot felul.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 44-13-78 022 44-13-91

Chişinău, bul. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", et. 5, but. 540
În salonul "Charlotta" Vă așteaptă o vastă alegere a minunatelor ținute de nuntă: rochii de mireasă clasice și extravagante, lungi și scurte, pe figură sau stufoase, de diverse culori și nuanțe. Colecțiile noastre se suplinesc în mod regulat, și în fiecare dintre ele persistă perfecțiunea, subtilitatea și stilul inedit. Fiți siguri, în salonul "Charlotta" Dumneavoastră Veți "recunoaște" rochia sa printre altele sute de rochii, simțiți cu inima, în care imagine Veți putea rosti iubitului său sacrul "Da"!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -7%-5%
Prețul nu este disponibil

0 683 5-99-53

Chişinău, str. Ismail, 24
Renumitul salon "ABfashion" din Chişinău vă oferă o gamă largă de costume pentru bărbaţi şi accesorii. Aici există costume pentru fiecare, de la modelele cele mai accesibile până la modelele de lux şi variantele fashionable. La dispoziţia Dvs. există întotdeauna cataloage ample de haine la modă, vă este asigurată deservirea completă la probarea costumului, cabine de probă spaţioase, iar personalul salonului întotdeauna vă va ajuta cu plăcere la alegerea corectă a modelului dorit.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

022 27-16-03 0 691 0-90-89 0 693 3-30-89


Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Articole Moda de mariaj 2014 Moda de mariaj 2014

Principalii "dictatori" ai modei matrimoniale au prezentat deja lumii colecțiile lor pentru toamna anului viitor. Aceasta ar însemna că putem deja să ne pronunțăm asupra tendințelor ce vor domina vestimentația de nuntă în anul 2014.

Articole Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată. Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată.

Miresele din acest an sunt nespus de norocoase, pentru că designerii străini de rochii de nuntă au muncit mult pentru a prezenta lumii colecţii surprinzător de luxoase, rafinate și feminine. În cazul în care sunteţi deja în căutarea rochiei perfecte, în care vă veţi simţi ca o adevărată regină, plecaţi-vă urechea la sfaturile unui specialist cu experienţă în moda pentru mirese, ale consultantului salonului Happy Day.

Articole Ne îmbracam în ziua nunții Ne îmbracam în ziua nunții

De cât timp aveți nevoie, ca să vă pregătiți de o petrecere? În ziua nunții acest timp se va dubla. Cum să organizați îmbracarea miresei și a mirelui, ca să nu pierdeți timp în zadar?

Articole Moda de mariaj 2013 Moda de mariaj 2013

Cum arată o rochie de mireasă în 2013? În sezonul acesta designerii iarăși au unit ideile noi cu tradițiile vechi. Și de dată aceasta tradițiile dominează.

Articole Cinci motive pentru a alege salonul "Happy Day" Cinci motive pentru a alege salonul "Happy Day"

Noi am decis să efectuăm un mic tur al salonului nostru pe care-l propunem spre vizitare tuturor mireselor. Şi iată 5 motive pentru care acesta merită neapărat să fie vizitat!

Articole "Happy Day couture" ridică vălul noului sezon de nunţi! "Happy Day couture" ridică vălul noului sezon de nunţi!

Natalia Kocetova, şefa companiei "Happy Day couture", va relata cititoarelor noastre totul despre imaginea nunţii 2012.