Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 februarie 2011

Nunta de poveste Andrei şi Maria Zveaghinţev

Planificând o nuntă sau o altă sărbătoare importantă, noi invităm fotograf, care va salva cele mai importante momente şi emoţii în fotografii. El îşi petrece toată ziua cu noi şi devine deja o parte din acest eveniment. Dar ne-am gîndit vreodată că, probabil, acest om însuşi a fost recent mire, implicat în problemele de organizare, alegerea bonbonierelor şi a fotografului de nunta pentru propria nunta? Cu impresiile despre nunta sa, s-a împărtăşit cu noi renumitul fotograf de nunta Andrei Zveaghintev.

Fiind un fotograf de nuntă cu experienţă, aţi fost martor la sute de nunţi. Cum va-ţi imaginat să fie nunta dvs, şi cît de mult aţi putut realiza cele planificate?

AZ: Ştiţi, faptul că am văzut o mulţime de nunti, pe de o parte cu siguranţă m-a ajutat, pentru că eram conştient ce înseamnă o organizare corectă, un design bun, un restaurant bun, etc, dar în acelaşi timp, experienţa dobândită inconstient a ridicat şi preferinţele, aşa cum aveam cu ce compara, aşa că noi cu Maria ne-am atîrnat cu toată seriozitatea la organizarea nunţii noastre.

Ce pentru voi a fost mai dificil în organizarea nunţii?

AZ: Personal pentru mine cea mai mare problemă a fost că nunta noastră era planificată tocmai în mijlocul sezonului de nunţi, am fost supraîncărcat cu comenzi, şi în acelaşi timp era necesar să mă ocup de aspectele organizatorice. Cred ca cei care au trecut prin aceasta, mă vor înţelege. Deşi, sincer să fiu, au fost griji plăcută, şi mai ales le simţi, când vezi rezultatele muncii tale: atunci când totul merge conform planului, când toţi din jur sunt bucuroşi, atunci când sunt singur fericit văzând cât de fericită e mireasa mea.

Nunta - este probabil una dintre puţinele momente când v-aţi prins de cealaltă parte a obiectivului. Cui aţi încredinţat filmarea propriei nunţi?

AZ: Este una dintre cele mai frecvente întrebări date mie. Cu alegerea fotografului nu m-am gîndit mult, aşa cum această întrebare a fost hotărîtă cu mult timp înainte de a începe pregătirile. Foto şi video nunţii noastre, noi am încredinţat baieţilor de Studio7, pe care cândva i-am învăţat fotografiei de nuntă, iar acum cu succes lucrează independent. Îmi place stilul lor şi profesionalismul, precum şi (ceea ce pentru mine este foarte important) - uşurinţa în comunicare. Înainte de nuntă, băieţii au filmat cununia nostră religioasă, precum şi love-story în Odessa. Sincer să fiu, credeam că pe cealaltă parte a obiectivului va fi mai greu, dar mi-a plăcut. Toate foto-rapoartele sunt pe blog-ul meu www.photographer.md.

S-a schimbat atitudinea dumneavoastră faţă de nunţi, pe care le filmaţi după ce singur aţi fost mire şi aţi simţit întregul proces din interior?

AZ: Categoric da. Eu tratez cu mai multă înţelepciune tinerii căsătoriţi, în special mirii.

Dacă aţi avea oportunitatea de a trăi încă o dată ziua nunţii, ce ai schimba?

AZ: Nu aş schimba absolut nimic. Totul a trecut pur şi simplu perfect. Sincer să fiu, până acum nu credeam că aşa poate fi. Dar acum, cu deplină încredere pot spune că am reuşit să savurăm fiecare moment al nunţii noastre.
Vizionari de la data publicarii: 757

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?