Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 februarie 2011

Nunta de poveste Andrei şi Maria Zveaghinţev

Planificând o nuntă sau o altă sărbătoare importantă, noi invităm fotograf, care va salva cele mai importante momente şi emoţii în fotografii. El îşi petrece toată ziua cu noi şi devine deja o parte din acest eveniment. Dar ne-am gîndit vreodată că, probabil, acest om însuşi a fost recent mire, implicat în problemele de organizare, alegerea bonbonierelor şi a fotografului de nunta pentru propria nunta? Cu impresiile despre nunta sa, s-a împărtăşit cu noi renumitul fotograf de nunta Andrei Zveaghintev.

Fiind un fotograf de nuntă cu experienţă, aţi fost martor la sute de nunţi. Cum va-ţi imaginat să fie nunta dvs, şi cît de mult aţi putut realiza cele planificate?

AZ: Ştiţi, faptul că am văzut o mulţime de nunti, pe de o parte cu siguranţă m-a ajutat, pentru că eram conştient ce înseamnă o organizare corectă, un design bun, un restaurant bun, etc, dar în acelaşi timp, experienţa dobândită inconstient a ridicat şi preferinţele, aşa cum aveam cu ce compara, aşa că noi cu Maria ne-am atîrnat cu toată seriozitatea la organizarea nunţii noastre.

Ce pentru voi a fost mai dificil în organizarea nunţii?

AZ: Personal pentru mine cea mai mare problemă a fost că nunta noastră era planificată tocmai în mijlocul sezonului de nunţi, am fost supraîncărcat cu comenzi, şi în acelaşi timp era necesar să mă ocup de aspectele organizatorice. Cred ca cei care au trecut prin aceasta, mă vor înţelege. Deşi, sincer să fiu, au fost griji plăcută, şi mai ales le simţi, când vezi rezultatele muncii tale: atunci când totul merge conform planului, când toţi din jur sunt bucuroşi, atunci când sunt singur fericit văzând cât de fericită e mireasa mea.

Nunta - este probabil una dintre puţinele momente când v-aţi prins de cealaltă parte a obiectivului. Cui aţi încredinţat filmarea propriei nunţi?

AZ: Este una dintre cele mai frecvente întrebări date mie. Cu alegerea fotografului nu m-am gîndit mult, aşa cum această întrebare a fost hotărîtă cu mult timp înainte de a începe pregătirile. Foto şi video nunţii noastre, noi am încredinţat baieţilor de Studio7, pe care cândva i-am învăţat fotografiei de nuntă, iar acum cu succes lucrează independent. Îmi place stilul lor şi profesionalismul, precum şi (ceea ce pentru mine este foarte important) - uşurinţa în comunicare. Înainte de nuntă, băieţii au filmat cununia nostră religioasă, precum şi love-story în Odessa. Sincer să fiu, credeam că pe cealaltă parte a obiectivului va fi mai greu, dar mi-a plăcut. Toate foto-rapoartele sunt pe blog-ul meu www.photographer.md.

S-a schimbat atitudinea dumneavoastră faţă de nunţi, pe care le filmaţi după ce singur aţi fost mire şi aţi simţit întregul proces din interior?

AZ: Categoric da. Eu tratez cu mai multă înţelepciune tinerii căsătoriţi, în special mirii.

Dacă aţi avea oportunitatea de a trăi încă o dată ziua nunţii, ce ai schimba?

AZ: Nu aş schimba absolut nimic. Totul a trecut pur şi simplu perfect. Sincer să fiu, până acum nu credeam că aşa poate fi. Dar acum, cu deplină încredere pot spune că am reuşit să savurăm fiecare moment al nunţii noastre.
Vizionari de la data publicarii: 758

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.