Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 septembrie 2016

Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul.

Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare.

Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Așa a fost denumit un etaj din incinta CC "Jumbo". Acesta este dedicat nunților și propune tot de ce au nevoie atât mirii și miresele, cât și invitații, rudele și apropiații acestora, decoratorii și moderatorii. Pe scurt — "all inclusive", dar nu pentru odihna de vară, ci pentru nunți și alte ceremonii fastuoase. În caz de necesitate, miresele pot vizita salonul de bronzare pentru a-și schimba nuanța pielii, oferind acesteia un bronz asemănător celui de mare. La "Paradisul nunților", de asemenea lucrează stiliști și make-up artiști, care vă vor ajuta să vă creați o imagine perfectă de nuntă sau de seară, în funcție de preferințele și stilul ales.


Ținând cont de toate acestea, alegerea rochiei va fi și mai avantajoasă.

Apropo, despre rochii. Nu este o taină faptul că rochia de mireasă reprezintă elementul esențial al ceremoniei, astfel pentru alegerea acesteia se acordă cel mai mult timp. CC "Jumbo" vă propune o gamă bogată de modele, atât de la designeri și branduri internaționale, cât și lucrări ale designeri-lor locali: Di Vero, Mon Ame, Selena, Аpriori, Diana, Art Vip, ALara, Barhat, Emily și alții. Multe saloane activează și în calitate de ateliere, oferindu-vă posibilitatea de a coase ținuta potrivită siluetei dvs., în baza modelului care vă este pe plac. Fie, aveți posibilitatea de a ajusta rochia aleasă pe corpul dvs.

  


Bineînțeles, atenție deosebită se acordă și invitaților la ceremonie, pentru care saloanele oferă o gamă largă de ținute de seară pentru bărbați și femei. Periodic, saloanele au diverse promoții, oferă reduceri și alte avantaje!


Nu am uitat despre decorarea ceremoniei dumneavoastre! "Paradisul nunților" - tot ce trebuie și poate fi utilizat în calitate de decor pentru nuntă, precum și serviciile decoratorilor. Pe lângă aceasta — zborul fanteziei ca rezultat al oportunității de a alege într-un stil unic atât ținuta mirelului și a miresei, cât și coafura, și machiajul, și decorul sălii. Și toate acestea — în același centru comercial!

  


Arcade și buchete, bomboniere și carduri de amplasare la masă a invitaților, suvenire drăguțe pentru oaspeți și rochii de mireasă… ah, nunta! Se spune că nu există două nunți identice, și este adevărat. Nu pot exista nici două mirese care să se asemene sută la sută — pentru că fiecare persoană este uncă.


Vă așteptăm la "Paradisul nunților" pentru a vă ajuta să vă subliniați individualitatea și să economisiți timpul și așa prețios!


Vizionari de la data publicarii: 1683

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.