Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 septembrie 2016

Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul.

Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare.

Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Așa a fost denumit un etaj din incinta CC "Jumbo". Acesta este dedicat nunților și propune tot de ce au nevoie atât mirii și miresele, cât și invitații, rudele și apropiații acestora, decoratorii și moderatorii. Pe scurt — "all inclusive", dar nu pentru odihna de vară, ci pentru nunți și alte ceremonii fastuoase. În caz de necesitate, miresele pot vizita salonul de bronzare pentru a-și schimba nuanța pielii, oferind acesteia un bronz asemănător celui de mare. La "Paradisul nunților", de asemenea lucrează stiliști și make-up artiști, care vă vor ajuta să vă creați o imagine perfectă de nuntă sau de seară, în funcție de preferințele și stilul ales.


Ținând cont de toate acestea, alegerea rochiei va fi și mai avantajoasă.

Apropo, despre rochii. Nu este o taină faptul că rochia de mireasă reprezintă elementul esențial al ceremoniei, astfel pentru alegerea acesteia se acordă cel mai mult timp. CC "Jumbo" vă propune o gamă bogată de modele, atât de la designeri și branduri internaționale, cât și lucrări ale designeri-lor locali: Di Vero, Mon Ame, Selena, Аpriori, Diana, Art Vip, ALara, Barhat, Emily și alții. Multe saloane activează și în calitate de ateliere, oferindu-vă posibilitatea de a coase ținuta potrivită siluetei dvs., în baza modelului care vă este pe plac. Fie, aveți posibilitatea de a ajusta rochia aleasă pe corpul dvs.

  


Bineînțeles, atenție deosebită se acordă și invitaților la ceremonie, pentru care saloanele oferă o gamă largă de ținute de seară pentru bărbați și femei. Periodic, saloanele au diverse promoții, oferă reduceri și alte avantaje!


Nu am uitat despre decorarea ceremoniei dumneavoastre! "Paradisul nunților" - tot ce trebuie și poate fi utilizat în calitate de decor pentru nuntă, precum și serviciile decoratorilor. Pe lângă aceasta — zborul fanteziei ca rezultat al oportunității de a alege într-un stil unic atât ținuta mirelului și a miresei, cât și coafura, și machiajul, și decorul sălii. Și toate acestea — în același centru comercial!

  


Arcade și buchete, bomboniere și carduri de amplasare la masă a invitaților, suvenire drăguțe pentru oaspeți și rochii de mireasă… ah, nunta! Se spune că nu există două nunți identice, și este adevărat. Nu pot exista nici două mirese care să se asemene sută la sută — pentru că fiecare persoană este uncă.


Vă așteptăm la "Paradisul nunților" pentru a vă ajuta să vă subliniați individualitatea și să economisiți timpul și așa prețios!

Vizionari intr-o saptamina: 3
Vizionari de la data publicarii: 1513

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.