Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 septembrie 2016

Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul.

Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare.

Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Așa a fost denumit un etaj din incinta CC "Jumbo". Acesta este dedicat nunților și propune tot de ce au nevoie atât mirii și miresele, cât și invitații, rudele și apropiații acestora, decoratorii și moderatorii. Pe scurt — "all inclusive", dar nu pentru odihna de vară, ci pentru nunți și alte ceremonii fastuoase. În caz de necesitate, miresele pot vizita salonul de bronzare pentru a-și schimba nuanța pielii, oferind acesteia un bronz asemănător celui de mare. La "Paradisul nunților", de asemenea lucrează stiliști și make-up artiști, care vă vor ajuta să vă creați o imagine perfectă de nuntă sau de seară, în funcție de preferințele și stilul ales.


Ținând cont de toate acestea, alegerea rochiei va fi și mai avantajoasă.

Apropo, despre rochii. Nu este o taină faptul că rochia de mireasă reprezintă elementul esențial al ceremoniei, astfel pentru alegerea acesteia se acordă cel mai mult timp. CC "Jumbo" vă propune o gamă bogată de modele, atât de la designeri și branduri internaționale, cât și lucrări ale designeri-lor locali: Di Vero, Mon Ame, Selena, Аpriori, Diana, Art Vip, ALara, Barhat, Emily și alții. Multe saloane activează și în calitate de ateliere, oferindu-vă posibilitatea de a coase ținuta potrivită siluetei dvs., în baza modelului care vă este pe plac. Fie, aveți posibilitatea de a ajusta rochia aleasă pe corpul dvs.

  


Bineînțeles, atenție deosebită se acordă și invitaților la ceremonie, pentru care saloanele oferă o gamă largă de ținute de seară pentru bărbați și femei. Periodic, saloanele au diverse promoții, oferă reduceri și alte avantaje!


Nu am uitat despre decorarea ceremoniei dumneavoastre! "Paradisul nunților" - tot ce trebuie și poate fi utilizat în calitate de decor pentru nuntă, precum și serviciile decoratorilor. Pe lângă aceasta — zborul fanteziei ca rezultat al oportunității de a alege într-un stil unic atât ținuta mirelului și a miresei, cât și coafura, și machiajul, și decorul sălii. Și toate acestea — în același centru comercial!

  


Arcade și buchete, bomboniere și carduri de amplasare la masă a invitaților, suvenire drăguțe pentru oaspeți și rochii de mireasă… ah, nunta! Se spune că nu există două nunți identice, și este adevărat. Nu pot exista nici două mirese care să se asemene sută la sută — pentru că fiecare persoană este uncă.


Vă așteptăm la "Paradisul nunților" pentru a vă ajuta să vă subliniați individualitatea și să economisiți timpul și așa prețios!

Vizionari intr-o saptamina: 14
Vizionari de la data publicarii: 1409

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?