Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Restaurante, cafenele, săli de banchet

Preț per persoană, MDL
Data nunții
Selectați luna, iar noi vom afla dacă sunt libere localurile
Capacitatea localului
Tipul localului
Parametrii

TOP companii

Chişinău, str. Trandafirilor, 4
Armonia, eleganța, rafinamentul sunt cuvintele care definesc stilul specific al Restaurantului "Mi Piace". Noi știm să dăm culoare visului tău regesc. Fie că vrei să-ți organizezi nunta, cumătria, ziua de naștere sau ai o aniversare jubiliară, petrecere corporativă, reuniune, recepție oficială, cină de afaceri, oricare din aceste evenimente își va găsi decorul potrivit și atmosfera care să-l transforme într-un moment fericit, demn de a rămîne în amintirea celorlalți.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

0 79-145-555 0 78-000-566

Chişinău, str. Zimbrului, 10
Daca doriti sa aveti parte de evenimente grandioase, sarbatori fascinante si memorabile ca nunta, petreceri corporative, cumatrii sau alte evenimente importante, restaurantul "White Hall" este alegerea perfecta. Restaurantul este amplasat intr-o zona pitoreasca ce incinta privirea fiecarui invitat.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

0 795-79-257

Chişinău, str. Trandafirelor, 6/2
"Club Royal Park" va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile (nunti, cumetrii, prezentari, petreceri corporative, etc.), reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice si flexibilitate deplina in alcatuirea meniulu, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 57-40-80

Alte propuneri

Chişinău, str. I. Creanga, 82/1
Sala de festivități "Banket Hall" este un loc ideal pentru organizarea banchetelor, recepțiilor și evenimentelor speciale pe toate gusturile - numele restaurantului vorbește de la sine. Creatorul și totodată proprietarul restaurantului, Ion Duduș, a făcut tot posibilul ca fiecare oaspete, prieten, coleg și rudă să se simtă excepțional în "Banket Hall", ca la sărbătoarea vieții, și se poate afirma că i-a reușit. Anume în această atmosferă rafinată vă puteți bucura de multitudinea de delicii culinare al bucătăriei moldovenești și europene.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-15%
Prețul nu este disponibil

022 74-45-14 0 790 3-05-06 0 600 7-07-09

Chişinău, str. Balcani, 36
În ambianța sa plăcută, restaurantul "Café de Flore", poate găzdui 90 de persoane oferind bucate delicioase și o servire ireproșabilă. Situat la intrarea în zona de agrement, într-un loc plin de farmec, restaurantul oferă clienților atît intimitatea unei cafenele în care te relaxezi savurînd delicatese culinare, cît și eleganța unui restaurant potrivită pentru evenimente deosebite: cocktailuri, nunți, botezuri, mese festive, întîlniri de afaceri.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-7%
Prețul nu este disponibil

0 783 7-83-78

Chişinău
Restaurantul "Grand Radog" se înscrie perfect în şirul restaurantelor de elită din Republica Moldova. Se impune atât prin exteriorul său monumental cât şi prin interiorul ce reuşeşte să bucure şi să lumineze inimile oamenilor. Personalul nostru format din profesionişti asigură servicii de înaltă calificare, oferă meniuri în stil clasic sau preferenţial. "Grand Radog" pune la dispoziţia dumneavoastră un spaţiu tihnit şi relaxant, plasat în vecinătatea unei păduri frumoase şi în imediata apropiere a lacului Dănceni, situat doar la 5 km depărtare de Chişinău.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1838

0 781 3-61-650 691 3-61-650 691 3-61-66

Chişinău, str. Mircea cel Batrin, 21
Restaurantul Select Banquet Hall se diferențiază de alte restaurante de nuntă prin profesionalism și orientarea spre client. Restaurantul se potrivește oricărui tip de eveniment și vă pune la dispoziție 4 săli cu capacitate diferită, de la 15 la 250 invitați. Pentru comoditate, puteți beneficia de servicii suplimentare, cum ar fi torta, candy bar-ul, decorul și băuturile la prețuri accesibile. Alegeți Select Banquet Hall și veți primi un șir de bonusuri și cadouri plăcute, iar evenimentul dumneavoastră va fi unul de neuitat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 85-85-80 069 500-900

Chişinău, str. Ginta Latină, 5/3
Restaurantul Vila Nouă prezintă un echilibru perfect între tradiţie şi modernitate. Deşi este aşezat în raza oraşului, localul vă va cuceri definitiv printr-o atmosferă romantică şi liniştită. Fie vă gândiţi la o nuntă tradiţională, fie extravagantă, Restaurantul Vila Nouă vine în întâmpinarea voastră cu aranjamente de nuntă de bun gust, dar totodată vă oferă libertate alegerii unui decor ideal stilului nunţii. Vila Nouă – restaurantul care garantat va da nunţii voastre o frumuseţe şi un farmec aparte!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 45-03-09 0 682 9-97-57

Chişinău
Oaspeților le va fi comod să vină la eveniment, pentru că sala este amplasată în centru. Sala este decorată cu gust, astfel nu veți avea nevoie de un decor suplimentar și veți economisi timp și bani. Ca și la Restaurantul "Select Banquet Hall", deservirea va fi la cel mai înalt nivel, pentru că am păstrat cele mai bune practici și atitudinea profesionistă. Bucătăria diversificată va satisface orice invitat, pentru că fiecare meniu este personalizat, iar pregătirea gustărilor se face în bucătăria proprie. Veți primi mai multe bonusuri și surprize plăcute!
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-2173

069 300-900

Chişinău, str. Milescu-Spătaru, 2/3
Decorat cu rafinament şi destinat exclusiv organizării de evenimente (nunţi, botezuri, petreceri corporate şi private, conferinţe, lansări de produs etc.), sala de festivităţi "Eventus"este locaţia ideală pentru orice tip de eveniment din viaţa Dvs, este un loc unde mereu veţi simţi nevoia să reveniţi. Împreună cu o echipă de profesionişti în organizarea evenimentelor şi cu bucătari renumiţi, vă oferim o gamă largă de servicii, meniuri diverse, personalizate, aranjamente şi decoruri în trend. Dispunem de 3 săli ultraelegante şi impunătoare care vor da clasă evenimentului Dvs.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%
Prețul nu este disponibil

022 80-00-10 0 78 400-200 0 780 5-21-00

Chişinău, str. Paris, 47
Dacă doriţi ca nunta dumneavoastră să aibă loc într-o atmosferă fără restricţii, confortabilă, atunci bine aţi venit! Sala încăpătoare în stil contemporan poate primi 170 de persoane, încă o sală – pînă la 50 persoane şi 4 săli mici – pînă la 30 persoane. Deservire excelentă, un meniu bogat vă vor permite să petreceţi o seară de neuitat. Preţurile din restaurant sunt destul de democratice.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-5%
Prețul nu este disponibil

022 71-31-00 0 794 8-22-22

Chişinău, or. Ialoveni, str. A. Cristea, 44
Dragoste la prima vedere: acesta este impresia pe care o lasa de fiecare data sala de festivitati asupra celor care o viteaza. Iar bucătăria excelentă a restaurantului este motivul principal pentru care toţi clienţii se intorc sa-si sarbatoreasca cele mai importante evenimente din viata la Voyage. Pentru festivitati de pana la 186 de persoane sunt oferite meniuri incepand de la 600 de lei. La serbarile care au loc in sala mica, orice client poate opta pentru pachete cu pret mai scazut.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1365

0268 2-70-800 691 3-79-50

Chişinău, str. Traian, 5/3
În Chișinău sunt destul de multe restaurante dar, câteva din ele sunt deosebite, pentru că le cunoaștem de demult și pentru că le iubim. "La Vista" de astăzi este un restaurant renovat, un palat luxos, care a devenit o adevărată podoabă a Chișinăului. Interiorul restaurantului "La Vista", la fel ca și fațada, menține stilul clasic, cu elemente ultramoderne ale sistemelor de iluminare.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 57-33-10 0 797 9-65-13

Chişinău, str. Moscova, 15/5
Ne-am gândit mult, cum ar trebui să fie, astfel încât să Vă surprindă şi să lase cele mai calde amintiri despre Noi, deoarece o ceremonie bună trebuie să fie memorabilă pentru toată viaţa! Tradiţiile clasice, noile tendinţe interconectate ne-au permis să creăm o locaţie complet nouă şi relevantă pentru ceremoniile voastre. "Versenz" Vă pune la dispoziţie trei săli de banchete, decorate în stiluri diferite: 1 sală, cu o capacitate de 20-40 persoane; 2 sală, cu o capacitate de 40-60 persoane; 3 sală, cu o capacitate de 100-200 persoane.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 31-06-60 0 602 2-44-22

Chişinău, or. Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean (plaja)
"Poseidon" este localul ce vă oferă posibilitatea de a petrece evenimente de neuitat într-o ambianţă distinsă şi linistită pe malul râului Nistru. Vă propunem la dispoziţie o sală cu o capacitate de 150 de locuri, ce a fost creată special pentru a se adapta oricărui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant. Vă asigurăm că noua locaţie - "Poseidon" este alegerea ideală pentru organizarea de nunţi, cumătrii, fourchette, baluri de absolvire, conferinţe, prezentări de modă, seminare, petreceri, cocktail-urilor, cine festive.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 41-66-78 0 698 5-05-03

Chişinău, str. Calea Orheiului, 105/1
Locul unde veți petrece cele mai importante și de neuitat momente din viața dumneavoastră – nunta, cumătria, jubileul, balul de absolvire, corporative. Bucătăria şi secţia de patiserie sunt mândria restaurantul nostru. Politicoşii chelneri mereu vă vor deservi la cel mai înalt nivel și în cel scurt timp, propunându-vă să gustaţi din cele mai delicioase bucate tradiționale moldovenești, calitatea cărora vă va determina să va întoarceţi la restaurantul nostru iar şi iar. "Elegance" vă propune: sala mică de la 20-40 persoane, sala mare de la 50-100 persoane, sala de nuntă de la 120-180 persoane.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

022 46-82-40 022 46-82-60 0 686 0-04-39

Chişinău, str. Lapuşneanu, 26
Clasica interiorului, ambianţa caldă, muzica relaxanta si atmosfera prietenoasa creează locul ideal pentru o gama larga de evenimente organizate, mese festive sau o cină romantică. Restaurantul are o capacitate de 60 si 170 de persoane. Fiecare cuplu care isi sarbatoreste nunta in sala de evenimente Vispas beneficiaza de o camera gratuita pentru miri.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

022 93-09-30 0 694 0-01-22

Chişinău, str. Dacia, 58/5
Sala spaţioasă de petreceri, realizată intr-un stil neoampir, poate găzdui circa 150 de persoane. Terasa pentru evenimente a fost extinsă ca spațiu, astfel acum este posibilă organizarea evenimentelor de pînă la 600 persoane — evenimente tip banchet și pînă la 1500 — evenimente tip Fourchett. Acum suntem disponibili și pentru evenimentele planificate pe timpul rece a anului, sala a fost termoizolată și este dotată cu sisteme de climatizare. Deci suntem la dispoziția dumneavoastră anul imprejur!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 62-50-00 0 605 2-50-00

Chişinău, str. Suceviţa, 34
Suntem specializați în organizarea ceremoniilor festive: nunti, cumetrii, aniversari jubiliare, zile de naștere, petreceri corporative, conferințe, reuniuni, petreceri tematice și multe altele. Noi suntem longevivi în afaceri de restaurant, ceea ce înseamnă că virsta noastră experiență și tradițiile neschimbate sunt în afara oricărei competiții. Însă, cu toate acestea, nu încetăm să perfecționăm interiorul nostru creativ, nivelul de deservire, caracterul extraordinar al deliciilor culinare și un confort cu adevărat regal.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 51-30-29

Chişinău, str. Independentei, 25
Fie că sărbătoriți o nuntă, o cumetrie sau o zi de naștere — atmosfera plăcută, care predomină aici pe parcursul întregii ceremonii Vă face să Vă simțiți ca în sînul familei, iar nuanțele calde ale decorului nu fac decît să mărească intensitatea acestor sentimente. Un amalgam de trăiri frumoase alături de cei mai apropiați oameni, care Vă vor rămîne adînc tipărite în suflet după celebrarea oricărui eveniment într-un cerc mai restrîns de prieteni și familie.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-2181

022 66-15-00078 325-333

Orhei, str. Elebirării, 170B
Serviciile noastre: Planificarea creativă şi inovativă a nunţiiDvs.. Coordonarea detaliilor zilei nunţii Dvs.. Planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely. Decorare stilată cu flori şi recuzită a sălii de banchet. Servicii foto şi video la eveniment. Servicii de transport la eveniment. Programe de divertisment unice.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 82-98-90 022 82-98-88

Chişinău, str. Drumul Viilor, 34/1
Sală, сu o capacitate de până la 100 persoane, decorată cu rafinament și finețe, bucate variate pe gustul celor mai selecți gurmanzi și deservire la nivel înalt. La fel, pentru doritorii de a petrece la aer liber, dispunem de o terasă cu capacitatea de 70 de persoane, amplasată în parcul Valea Morilor.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

022 28-73-03 0 698 2-28-22

Chişinău, str. Moscova, 11/1
Nunta dumneavoastră trebuie să fie un eveniment unic. Aşa cum sunt cele de la restaurantul Banquet Premium. Aici vor încăpea cu siguranţă şi cu confort pînă la 140 de invitaţi. Masa festivă va fi înfrumuseţată numai cu cele mai delicioase bucate. La dispoziţia dumneavoastră se pune un parking şi o terasă pe lîngă restaurant. Important! Preţuri foarte accesibile. Veţi fi plăcut surprinşi, cînd veţi afla cît Vă va costa nunta în restaurant.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

022 40-37-17 0 790 0-78-00

Chişinău, str. Florilor, 15
Este un paradis adevărat într-o zonă de parc, departe de agitația orașului, gata să găzduiască 50-350 persoane. Interioarele celor trei săli ale noului restaurant "Marry me", sunt executate în stilul "clasica albă". Meniul "Marry me" e compus din bucătăria europeană și națională din produse proaspete și de cea mai înaltă calitate. Personalul restaurantului "Marry me" este prietenos, politicos și amabil. Restaurantul "Marry me" e gata să ofere diverse bugete pentru petrecerea diferitor categorii de nunți.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 88-46-66 0 609 6-67-66 0 691 8-58-62

Chişinău, str. Calea Orheiului, 22
Un local perfect pentru orice tip de eveniment. Dacă sunteţi în căutare unei locaţii pentru evenimente cu adevărat deosebite, Restaurantul "MajestiC" este soluţia! Datorită combinării celor trei calități de bază ale acestuia — stilul modern, originalitatea și accesibilitatea, restaurantul a reușit deja să cucereasă inimile multor petrecăreți. Restaurantul dispune de două săli încăpătore, Bordo Hall — cu o capacitate de 150 locuri și Oliva Hall — 200 locuri și de un personal înalt calificat, capabil să organizeze și să deservească orice tip de evenimente.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 00-99-77 0 790 1-99-77

Chişinău, str. Alba-Iulia, 7
Sala confortabilă Vă va cuceri cu decorul său exclusiv. Restaurantul „Vega-L” este optim pentru organizarea cinelor într-o atmosferă neformală. Indiferent de evenimentul pe care doriţi să-l organizaţi, fie aceasta cină la lumina lumînărilor, ziua de naştere a firmei sau o petrecere corporativă, datorită personalului atent şi profesionist, petrecerea Dvs. corporativă va fi impecabilă.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 59-31-55 0 796 0-11-53

Chişinău, str. Ion și Doina Aldea-Teodorovici, 12/1
"Silver House" este un amestec dintre clasic și modern, tradițional și aristocratic. Pentru oameni care stăpânesc bunul gust, care știu ce vor și au încredere în echipa de manageri și bucătari cu nume de la "Silver House". Rafinamentul și discreția localului te surprind. Atmosfera degajată, nepretențioasă fac să te simți bine și să te gândești că Siler House ar fi locația perfectă pentru o petrecere corporativă sau una de familie. Ce lipsește în altă parte și ai neapărat aiici, este o sală specială pentru copii astfel ca să se poată relaxa fără să-și privească ceasul de pe mână.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 92-98-20 022 92-98-21 0 691 3-30-58

Chişinău, str. A. Russo, 24
Sala este prevăzută pentru 60-80 locuri. Prețul pentru organizarea ceremoniilor este cuprins între 300 - 550 lei. Localul dispune și de o sală mai mică cu o capacitate de pîna la 30 locuri. Sala de banchete "Miraj" este, locul ideal pentru petrecerea celor mai importante evenimente festive. Vă așteptăm cu drag!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 47-86-40 079-55-41-34 079-61-11-98;

Chişinău, str. V. Pârcalab, 52
Versailles recent deschis pentru desfasurarea festivitatiilor si conferintelor, ceremoniilor familiare. Un restaurant cu o atmosfera deosebita unde reinvie clasica franceza. Restaurantul despune de doua sali sala mare pina la 250 de persoane si sala mica pina la 120 persoane.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 20-59-88 0 611 0-90-38 0 693 3-05-38

Chişinău, str. I. Inculeţ, 105
Doresti sa-ti creez o atmosfera de lux, fara fum de tigari, vin-o la „SanMari”! Restaurantul „SanMari” dispune de 200 locuri si va propune o varietate de bucate moldovenesti. Amplasat intr-un loc ascuns de galagia orasului, restaurantul „SanMari” va ofera conditiile ideale pentru: nunti, zile de nasteri, mese festive, receptii, aniversari, evenimente corporate, petrecere de revelion.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-90-86 022 72-31-01 0 691 0-79-13

Chişinău, str. Independenței, 6/1
Doriţi să petreceţi o nuntă frumoasă sau o sărbătoare de familie veselă, fie o aniversare sau o cumătrie, sau sunteţi în căutarea unui local interesant pentru o petrecere corporativă – atrageţi atenţia sălii "Vikont". Pentru orice evenimente cu 20 - 70 de invitaţi sau pentru un fourchette cu până la 100 de persoane "Vikont" este o alegere bună! Restaurantul "Vikont" are o mulţime de avantaje. Interiorul sălii în stil francez modern creează o atmosferă de confort şi de linişte sufletească.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

(22) 56-92-48 691 5-46-36

Chişinău, str. Calea Ieşilor, 71
Patru săli pentru 80, 100, 150 si 180 de persoane, decorate în stil clasic şi medieval, vor crea o atmosferă de măreţie şi rafinament. Bucătăria în formatul "fusion", va lăsa impresii culinare de neuitat. Este situat într-o zonă verde a oraşului, înconjurat de sculpturi, cu privelişte spre lacul privat. Este o îmbinare reuşită a bucătăriei, deservirii, decorului, clasicului, art nouveau şi goticului, luminilor, surprizelor, iscusinţei şi kitsch-ului. Acest loc dă fiori şi emoţii chiar şi celora care încă nu au vizitat restaurantul Butoiaş. E prea frumos aici…
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%
Prețul nu este disponibil

022 99-99-73 0 789 9-99-73 0 689 3-07-27

Chişinău, com. Bubuieci, str. T. Bubuiog, 1C
Sala de banchet "Cascada" dipsune de o încăpere superbă cu capacitatea de 160 de persoane cu deservire profesionistă și o bucătărie excelentă națională și europeană. Aranjarea, deservirea sălii și parcarea privată — gratis. Oferta speciala: tinerilor la comanda unei ceremonii, li se v-a face cadou: fourchet ori cascada de ciocolata, amenajarea sălii, arcada de flori cu 6 colonite, panou informativ, bol pentru bani si la primul la dans conjugal — balonase de săpun. Pentru deservire, aranjamentul sălii, parcare, nu se percep taxe suplimentare.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

068 99-97-29 (+373) 68 99-97-29 Viber

Chişinău, str. Moscova, 6
"Plovdiv" — calitate, tradiție, rafinament! Restaurantul "Plovdiv" dispune de spaţiu suficient pentru a găzdui în condiţii optime: nunţi, botezuri sau orice alte evenimente importante. Este dotat cu două săli ce au o capacitate de până la 250 persoane (sala mare) şi până la 100 persoane (sala mică).
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 44-02-74 0 691 0-18-91 0 683 1-56-56

Chişinău, str. Cuza-Vodă, 44
Aceasta propune o nouă viziune asupra stilului elegant și a deservirii calitative. Este locul ideal pentru organizarea nunților, cumatriilor, aniversărilor, diverselor prezentări, fourchette ș.a. Deservirea excepțională și bucatele alese vor face ca sărbătoarea Dvs. să fie una de neuitat. "Belvedere" găzduieşte de la 30 până la 120 de persoane pe scaune și 160 de persoane la fourchette-uri. De asemenea, restaurantul dispune de o zonă amenajată de odihnă și fumuar. Suntem bucurosi sa va organizam o seara de vis.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 603 1-87-07 0 784 1-33-31

Chişinău, str. Uzinelor, 67
Sala de Banchet "Magician" va fi alături de Dumneavoastră la cele mai importante evenimente din familie: nunți, cumetrii, zile de naștere etc. Sala mica — 30 de persoane. Sala mare — 140 de persoane. Vom organiza o sărbătoare ca-n poveste, cu efecte de lumini și un decor deosibit. Întreaga echipă va avea grijă ca seara Dumneavoastră să fie una feerică.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 47-70-74 0 691 8-37-35

Chişinău, Traseul Chişinău — Orhei
Restaurantul "Ecaterina" - se află pe traseul Chișinău - Orhei km.11. Cu o capacitate de până la 200 persoane. Aici pot fi organizate diverse petreceri: Nunți, Cumătrii, Fourchette, Zile de naștere, Banchete, ș.a. Prețul pentru organizarea ceremoniilor este de 500 lei. Nu ezitați! Sunați acum! Și petreceți cu o mare satisfacție cele mai importante clipe din viața Dumneavoastră, la Restaurantul "Ecaterina".
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 47-86-40 0 795 5-41-34

Chişinău, str. Mircea cel Bătrîn, 5/1
Cafeneaua "Astoria" - un local confortabil ce îmbină două săli și o terasă este situată la primul etaj al Complexului de divertisment în centrul sectorului Cioacana. Sălile decorate în stil clasic, luminoase şi spaţioase, cu tonuri fine și atmosfera confortabilă te dispun la o conversaţie uşoară și relaxată. Acvariul mare cu pești exotici îți aduce o senzație caldă și plăcută de acasă, iar iluminarea în anumite regiuni ale tavanul-ui suspendat, la cererea vizitatorilor, pot crea o atmosferă sumbră sau luminoasă.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 34-20-22 0 780 0-04-14

Chişinău, com. Băcioi, str. Independeței, 19/1
Casa de nunti "Victoria" si restaurantul "Iceberg", care se afla la doar 7 km de Chisinau. Este foarte comod pentru clientii, majoritatea din capitala care-si doresc o nunta mare si frumoasa, departe de zgomotele orasului si invaluit intr-un parfum de aer curat. Restaurantele dispun de o curte mare iscusit amenajata si de o parcare pentru 100 de masini. Sali cu spatii separate pentru masa si pentru dans este deosebita atit datorita arhitecturii care aminteste un palat din secolele trecute in care se jucau baluri regale cit si gartie decorului modern cu elemente clasice precum picturi si lampi
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 693 8-99-05

Chişinău, str. Tighina, 65
Restaurantul "DIVA" este locul ideal pentru organizarea oricărei sărbători, datorită îmbinării armonioase a decorului clasic, elegant, în tonuri deschise, care poate fi decorat sub culoarea preferată, iar preparatele culinare sunt pe toate gusturile și pentru toate buzunarele. În restaurantului "DIVA" poate fi organizată orice tip de festivitate: nuntă, cumetrie, serată corporativă, zi de naştere sau jubileu, fourcette. Capacitatea Sălii Mari a restaurantului "DIVA Banquet House" este de 200 de invitaţi.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1512

022 54-19-37022 27-26-940 693 0-31-64

Bălţi, str. Ștefan cel Mare, 1a, 3100
Sala de banchete "VisPas" este locul potrivit pentru serbarea evenimentelor grandioase si speciale ale vietii Dumnevoastra. Deservirea de cea mai înaltă calitate si bucatele pregătite de cei mai iscusiți bucătari vor oferi un farmec aparte sarbatorii Dumnevoatra.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 760 0-16-16 0 694 0-01-22

Chişinău, str. Doina si Ion Aldea-Teodorovici, 17
Restaurantul "EUROPA" propune tinerilor căsătoriţi două săli confortabile cu capacitatea de până la 90 și 140 de locuri, pentru organizarea şi desfăşurarea unei nunţi. Sala mică (până la 90 de locuri) este decorată în stil grecesc şi fascinează prin designul său. Motivele antice sunt exprimate prin bareliefele cu vederi ale ruinelor antice, înrămate în arcade. Coloanele sunt stilizate în trunchiuri de copaci, coroanele cărora ajung până sub tavanul pictat în cer albastru. Interiorul sălii mari pentru banchete (până la 140 de locuri) deasemena îmbină tradiţiile europene, prin decorul sau.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

022 58-25-09 0 692 9-61-71

Chişinău, str. Ciuflea, 38
Va oferim o gama bogata si variata de preparate pentru a putea alege meniul potrivit placerilor dumneavoastra, toate acestea servite intr-un ambient impunator prin eleganta si stil. Condimentate cu pricepere si suflet in bucataria localului, preparatele noastre vor satisface cele mai rafinate gusturi. Sala poate fi dispusa in functie de preferintele dumneavoastra, atat la mese rotunde cat si la mese patrate. Localul este dotat cu sistem de climatizare si ventilatie, pentru a asigura o petrecere a timpului cat mai placuta pe intreaga durata a evenimentului.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

079795121 690 7-11-33

Chişinău, r. Buiucani, com. Ghidighici, str. Victoria, 18
Rafinată şi graţioasă, strălucitoare şi creativă, dar întotdeauna festivă, importantă şi memorabilă, fie vorba de o nuntă, petrecerea burlacilor sau a fetelor, petrecere privată, corporativă, sau evenimente stilizate, sărbători pentru copii şi evenimente de familie, recepţii, şi multe altele. Capacitatea de primie a sălii noastre este de pînă la 160 persoane. Vă propunem un spectru larg de servicii pentru a ca sărbătoarea dumneavoastră să fie de neuitat: Wi-Fi gratuit, parcare gratuită, o gamă complxă de echipamente pentru sărbătoare, bule de săpun, fum artificial, lasere, sunet profesional.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1833

0 691 6-21-18022 71-01-75

Chişinău, str. Cuza-Voda, 31/1
Va invitam la restaurantul nostru confortabil, pentru a sarbatori cu colegii Dumneavoastra, evenimente insemnate si petreceri. La dispozitia voastra o bucatarie minunata europeana si traditional moldoveneasca cu un interior placut. Preturile noastre va vor surprinde placut! Pretul pentru o persoana de la 450 de lei si mai sus, dar in limitele rezonabile. Veniti si noi vom fi incintati sa va deservim!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 56-83-40 022 56-83-45

Chişinău, str. Decebal, 23 (CC "Jumbo", etajul 4)
Atmosfera vie din „Honey” lounge-cafe crează buna dispoziţie unei companii prietenoase de 30 de persoane. Vitrinele de oglinzi măresc vizual spaţiul, iar aparatele de aer condiţionat cu capacitate înaltă, menţin temperatura optimală. Zona confortabilă lounge contribuie la relaxarea completă după o joacă „Mafia”, un meci de fotbal sau o sausa fierbinte. Amatorii „relaxării orientale” au la dispoziţie o gamă largă de narghele, cu diverse gusturi. Doar la "Honey" veţi putea sărbători într-un mod incomparabil ceremonia Dvs. şi veţi putea uita de rutina zilelor cotidiene.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 788 6-48-82

Bălţi, st. Strii, 3
Restaurantul "Imperial", este unic în felul său,acest fapt fiind confirmat şi prin denumirea pe care o poartă şi echivalează cu: eleganță și rafinament pe care i-au predat-o cei mai iscusiți designeri. Acest restaurant este predestinat pentru tot tipul de evinemente: nuntă, cumetrie, zi de naștere, corporativ, întâlniri de afaceri sau alte evenimente, având o capacitate de 200 locuri.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

068 88-88-81

Chişinău, str. Albișoara, 84/6
Мы предложим вам два великолепных зала, на 300 и на 50 персон соответственно, заранее подготовленных и оборудованных всем необходимым для мероприятия. Вся окружающая обстановка, включая оформление зала, безукоризненную сервировку столов, тонкую игра света и чарующую акустику, позволит Вам насладиться Вашим мероприятием в полной мере!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%
Prețul nu este disponibil

060 50-20-50

Cricova, str. Chișinăului, 124
Complexul Turistic Regatul Vinului este decorat într-o manieră elegantă, cu ușoare accente ale stilului național. Este potrivit pentru desfășurarea evenimentelor private, petrecerilor corporative dar și pentru a servi masa ca la carte.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

068 101-701

Bălţi, str. N.Iorga, 11
"Sweet President" este patiseria care oferă un asortiment foarte larg de dulciuri, prăjituri, și torte personalizate pentru tot felul de evenimente. Le puteți comanda online sau prin telefon ori, venind la noi.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 688 8 88-81

Bălţi, Str. Strii, 3
Localul unde poți mânca bine, te poți distra frumos sau pur și simplu te poți relaxa după o zi de lucru! Te așteptăm la noi pentru că doar aici te poți simți cu adevărat bine!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 688 8-88-81

Bălţi, str. Sadoveanu, 1
Restaurantul "Oscar" este cel mai nou din grupul retaurantelor noastre. Dar are o echipă cu multă experiență cel mai bun bucătar șef din orașul Bălți. Oscar are ușile deschise zi de zi pentru oaspeți cât și pentru organizarea de nunți, cumetrii și alte evenimente.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 688 8-88-81

Bălţi, str. Decebal 131
Restaurantul "Noroc" din Bălți este situat într-o zonă liniștită, cu locuri de parcare, teren de joacă pentru copii, terasă, spații de recreare, diverse facilități adiționale. Sala are o capacitate de 100 locuri. Domină un design elegant în armonie cu cel modern. Suntem o echipă flexibilă și profesionistă, gata să găzduiască orice petrecere.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 688 8-88-81

Bălţi, str. Babinschi, 2
Restaurantul "Moldova" este un local tradițional moldovenesc specializat în organizarea nunților și a evenimentelor. Oferă servicii calitative, la cele mai înalte standarde.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 688 8-88-81

Bălţi, str Nicolae Iorga, 11
Succesul unui eveniment depinde şi de locaţia unde acesta se desfăşoară. La restaurantul "President", Balți, oricine poate avea clipe magice şi o atmosferă de neuitat. Fie că Vă doriți o nuntă, cumetrie, zi de naştere sau altă petrecere frumoasă, echipa de la "President" este alături pentru a Vă oferi tot suportul în organizarea acesteea.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 688 8-88-81

Chişinău, Str. Costiujeni, 6/3
Sala de banchete Porter Yard găzduiește până la 60 de oameni și se potrivește nu doar pentru organizarea nunților. Noi putem organiza evenimente de orice tip: cumătrii, petreceri, petreceri corporative, prezentări și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant mic și confortabil în Chișinău pentru o sărbătoare de familie, Banquet Hall PorterYard este alegerea perfectă.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

069 113-005


Expus în Cele mai bune bucate

Restaurantul "Arus"
Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Articole O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari". O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari".

Dacă sunteți amatori de odihnă într-un cadru rural, adorați bucatele aromate pregătite la grătar și vinurile de calitate, dacă visați la o nuntă nu doar veselă, ci și interesantă, excepțională — alegeți "Safari".

Articole Visaţi la o nuntă în afara oraşului?  7 motive pentru a alege Château Vartely! Visaţi la o nuntă în afara oraşului? 7 motive pentru a alege Château Vartely!

Graţie Chateau Vartely veţi reuşi să realizaţi "imposibilul" — să îmbinaţi frumuseţea mângâietoare a peisajelor moldoveneşti cu luxul şi confortul maxim. Aflaţi toate particularităţile unei nunţi organizate la chateau.

Articole Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment  de succes! Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment de succes!

Unul din cei mai importanţi zei ai Romei Antice a fost Eventus, acre este considerat zeul fertilităţii şi succesului. Astăzi, restaurantul care îi poartă numele atrage locuitorii Chişinăului, deoarece anume aici se organizează cele mai reuşite sărbători.

Articole Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât? Meniul pentru nuntă: ce, cui, cât?

Masa de nuntă, ce ar putea fi mai frumos, mai variat şi mai gustos? Cu toate acestea, a elabora un meniu care să lase cele mai plăcute amintiri în memoria tuturor oaspeţilor invitaţi la sărbătoarea Dvs. nu este uşor.