Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
31 martie 2012

Cinci motive pentru a alege salonul "Happy Day"

Un număr mare de saloane de nuntă propun în prezent rochii de mireasă pentru orice gust şi preţ. Drumurile epuizante în căutarea propriei rochii unice duc miresele noastre la disperare. Pentru că-n al treilea salon deja nu mai ţineţi minte ceea ce aţi văzut în primul, şi mai rămîn zeci de magazine de vizitat.

Am decis să facem un mic tur al salonului nostru în care invităm toate miresele să-l viziteze neapărat din următoarele motive:

 • Primul motiv, în cadrul salonului nostru sunt prezentate rochii de mireasă create de 6 brănduri internaţionale pentru orice gust şi categorie de preţ. Iar acum despre fiecare linie în detaliu…

  Allure bridals – prezintă rochii de mireasă de o frumuseţe deosebită de la modele ultra-moderne pînă la modele clasice.

  Jasmine couture – este o linie de ţinute exclusiviste cu fuste deosebit de frumoase.

  Sophia Tolli – oferă rochii sofisticate de satin pentru mirese cu gust rafinat

  Eve of my Lady – lux regal, care vorbeşte de la sine.

  Casablanca couture – prezintă ţinute de la cele mai clasice pînă la cele avangardiste vintage.

  Mon Cheri – deviza acestor ţinute este eleganţă şi stil.

 • Al doilea motiv, stocul nostru este în permanenţă suplimentat cu rochii noi.
 • În al treilea rînd,oferim o abordare individuală pentru fiecare mireasă. Unicitatea imaginii se realizează cu ajutorul accesoriilor corect selectate. Aceste detalii rămîn extrem de importante şi necesită o deosebită atenţie. • În al patrulea rînd, echipa înalt calificată a salonului nostru Vă vor ajuta cu plăcere în alegerea ţinutei şi vă vor oferi o gamă completă de servicii în acest sens.
 • Al cincilea motiv, apropiaţii şi domnişoarele de onoare vor putea alege în salonul nostru o ţinută deosebită de coctail sau de seară.

Suntem întotdeauna bucuroşi să vă vedem!

Свадебный салон "Happy Day"Vizionari de la data publicarii: 1531
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?