Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
31 martie 2012

Cinci motive pentru a alege salonul "Happy Day"

Un număr mare de saloane de nuntă propun în prezent rochii de mireasă pentru orice gust şi preţ. Drumurile epuizante în căutarea propriei rochii unice duc miresele noastre la disperare. Pentru că-n al treilea salon deja nu mai ţineţi minte ceea ce aţi văzut în primul, şi mai rămîn zeci de magazine de vizitat.

Am decis să facem un mic tur al salonului nostru în care invităm toate miresele să-l viziteze neapărat din următoarele motive:

 • Primul motiv, în cadrul salonului nostru sunt prezentate rochii de mireasă create de 6 brănduri internaţionale pentru orice gust şi categorie de preţ. Iar acum despre fiecare linie în detaliu…

  Allure bridals – prezintă rochii de mireasă de o frumuseţe deosebită de la modele ultra-moderne pînă la modele clasice.

  Jasmine couture – este o linie de ţinute exclusiviste cu fuste deosebit de frumoase.

  Sophia Tolli – oferă rochii sofisticate de satin pentru mirese cu gust rafinat

  Eve of my Lady – lux regal, care vorbeşte de la sine.

  Casablanca couture – prezintă ţinute de la cele mai clasice pînă la cele avangardiste vintage.

  Mon Cheri – deviza acestor ţinute este eleganţă şi stil.

 • Al doilea motiv, stocul nostru este în permanenţă suplimentat cu rochii noi.
 • În al treilea rînd,oferim o abordare individuală pentru fiecare mireasă. Unicitatea imaginii se realizează cu ajutorul accesoriilor corect selectate. Aceste detalii rămîn extrem de importante şi necesită o deosebită atenţie. • În al patrulea rînd, echipa înalt calificată a salonului nostru Vă vor ajuta cu plăcere în alegerea ţinutei şi vă vor oferi o gamă completă de servicii în acest sens.
 • Al cincilea motiv, apropiaţii şi domnişoarele de onoare vor putea alege în salonul nostru o ţinută deosebită de coctail sau de seară.

Suntem întotdeauna bucuroşi să vă vedem!

Свадебный салон "Happy Day"Vizionari de la data publicarii: 1546
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.