Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 aprilie 2013

Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul "Happy Day"

Pentru evenimente cel mai bine este să Vă pregătiţi din timp, iar ţinuta de seară să o alegeţi cu mai mult de o săptămână înainte de evenimentele importante. Pentru că nu de fiecare dată aveţi norocul să găsiţi repede o rochie de seară frumoasă, care, de altfel, să stea bine pe corp şi să vi se şi potrivească după stil.

Superbele rochii de seară lungi reprezintă îmbrăcămintea pe care, din păcate, o puteţi purta doar la rarele ocazii. Însă atunci cînd vine momentul să îmbrăcaţi o astfel de rochie, aceasta trebuie să fie una perfectă: rochia de seară trebuie să vă pună perfect în valoare silueta, să ascundă neajunsurile, să lase la vedere tot ce trebuie admirat, să Vi se potrivească culorii părului, pielii şi ochilor.

Cum să alegeţi modelul şi culoarea rochiei de seară?

Câteva dintre culorile în tendinţe ale acestui sezon declarate de designeri sunt toate nuanţele de verde, de la verde deschis pînă la smarald, albul, albastrul şi, desigur, culoarea care nu-şi pierde niciodată actualitatea - negrul.

happyday1 happyday2 happyday3
 

Rochiile de seară în culori pastelate arată foarte bine pe domnişoarele mai delicate. Îndeosebi de frumoase aceste rochii arată atunci cînd sunt decorate cu broderii, dantelă, flori sau pietre.

happyday4 happyday5 happyday6
 

Pe un timp atât de însorit şi viu ca cel de vară, rochiile cu imprimeuri florale colorate arată grozav.

happyday7 happyday8 happyday9
 

Atunci cînd alegeţi o rochie de seară pentru balul de absolvire, nu vă fie frică să alegeţi culori aprinse şi croieli originale: în aceste zile trebuie să străluciţi şi să-i eclipsaţi pe toţi, rochia Dumneavoastră de seară fiind cel mai sigur aliat în acest caz. Rochii frumoase pentru petrecerea de absolvire pot fi găsite în colecţiile Jovani, Terani şi Tony Bowls. În colecţiile acestor designeri veţi găsi atât rochii scurte cît şi lungi, ideale pentru seara petrecerii.

happyday10 happyday11 happyday12
 

Rochiile tip «sirenă» - un model mulat cu fustă cloş ce porneşte de la nivelul genunchilor. Această tendinţă modernă nu va dispărea de pe podiumurile de modă şi va fi mereu actuală.

happyday13 happyday14 happyday15
 

Dacă Vă simţiţi inconfortabil în rochii deschise, puteţi opta pentru o alternativă mai discretă.

happyday16 happyday17 happyday18
 

Oricât de frumoase şi de atractive ar fi rochiile lungi, unele femei, totuşi, continuă să dea preferinţă rochiilor scurte cu care s-au obişnuit. Suntem dispuşi să Vă oferim nu doar rochii confortabile, dar şi, cel mai important, frumoase şi elegante.

happyday19 happyday20 happyday21
 

În concluzie, dacă Dumneavoastră intenţionaţi să mergeţi la un oarecare eveniment special, atunci se prea poate că Veţi avea nevoie de ajutorul propus de noi printr-o selecţie de modele interesante. Selecţia de ţinute uimeşte pur şi simplu prin diversitatea de forme, culori şi texturi. Priviţi, apeciaţi, alegeţi! Sperăm din cele văzute să găsiţi ceva pe gust şi să vă completaţi garderoba cu o rochie de seară lungă sau de cocktail luxuriantă, elegantă şi feminină.

Свадебный салон «Happy Day»Vizionari de la data publicarii: 8856
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!