Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 aprilie 2013

Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul "Happy Day"

Pentru evenimente cel mai bine este să Vă pregătiţi din timp, iar ţinuta de seară să o alegeţi cu mai mult de o săptămână înainte de evenimentele importante. Pentru că nu de fiecare dată aveţi norocul să găsiţi repede o rochie de seară frumoasă, care, de altfel, să stea bine pe corp şi să vi se şi potrivească după stil.

Superbele rochii de seară lungi reprezintă îmbrăcămintea pe care, din păcate, o puteţi purta doar la rarele ocazii. Însă atunci cînd vine momentul să îmbrăcaţi o astfel de rochie, aceasta trebuie să fie una perfectă: rochia de seară trebuie să vă pună perfect în valoare silueta, să ascundă neajunsurile, să lase la vedere tot ce trebuie admirat, să Vi se potrivească culorii părului, pielii şi ochilor.

Cum să alegeţi modelul şi culoarea rochiei de seară?

Câteva dintre culorile în tendinţe ale acestui sezon declarate de designeri sunt toate nuanţele de verde, de la verde deschis pînă la smarald, albul, albastrul şi, desigur, culoarea care nu-şi pierde niciodată actualitatea - negrul.

happyday1 happyday2 happyday3
 

Rochiile de seară în culori pastelate arată foarte bine pe domnişoarele mai delicate. Îndeosebi de frumoase aceste rochii arată atunci cînd sunt decorate cu broderii, dantelă, flori sau pietre.

happyday4 happyday5 happyday6
 

Pe un timp atât de însorit şi viu ca cel de vară, rochiile cu imprimeuri florale colorate arată grozav.

happyday7 happyday8 happyday9
 

Atunci cînd alegeţi o rochie de seară pentru balul de absolvire, nu vă fie frică să alegeţi culori aprinse şi croieli originale: în aceste zile trebuie să străluciţi şi să-i eclipsaţi pe toţi, rochia Dumneavoastră de seară fiind cel mai sigur aliat în acest caz. Rochii frumoase pentru petrecerea de absolvire pot fi găsite în colecţiile Jovani, Terani şi Tony Bowls. În colecţiile acestor designeri veţi găsi atât rochii scurte cît şi lungi, ideale pentru seara petrecerii.

happyday10 happyday11 happyday12
 

Rochiile tip «sirenă» - un model mulat cu fustă cloş ce porneşte de la nivelul genunchilor. Această tendinţă modernă nu va dispărea de pe podiumurile de modă şi va fi mereu actuală.

happyday13 happyday14 happyday15
 

Dacă Vă simţiţi inconfortabil în rochii deschise, puteţi opta pentru o alternativă mai discretă.

happyday16 happyday17 happyday18
 

Oricât de frumoase şi de atractive ar fi rochiile lungi, unele femei, totuşi, continuă să dea preferinţă rochiilor scurte cu care s-au obişnuit. Suntem dispuşi să Vă oferim nu doar rochii confortabile, dar şi, cel mai important, frumoase şi elegante.

happyday19 happyday20 happyday21
 

În concluzie, dacă Dumneavoastră intenţionaţi să mergeţi la un oarecare eveniment special, atunci se prea poate că Veţi avea nevoie de ajutorul propus de noi printr-o selecţie de modele interesante. Selecţia de ţinute uimeşte pur şi simplu prin diversitatea de forme, culori şi texturi. Priviţi, apeciaţi, alegeţi! Sperăm din cele văzute să găsiţi ceva pe gust şi să vă completaţi garderoba cu o rochie de seară lungă sau de cocktail luxuriantă, elegantă şi feminină.

Свадебный салон «Happy Day»


Vizionari intr-o saptamina: 5
Vizionari de la data publicarii: 9854
Salon de mariaj "Diamante Sposa"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.