Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Despre proiectul Svadiba.md

Proiectul Svadiba.md este dedicat Nunţii - unei dintre cele mai importante şi frumoase sărbători. Pregătirea pentru acest eveniment este o cale lungă şi anevoioasă. Şi noi suntem gata să o parcurgem împreună cu Dvs.!

Odată cu nunta începe un nou capitol în viaţa Dvs., de acum în coace aveţi familie. Şi Vă doriţi să sărbătoriţi acest eveniment în mod special. Cu siguranţă, o nuntă organizată frumos şi perfect va aduce o adevărată plăcere nu doar tinerilor îndrăgostiţi, dar şi oaspeţilor dragi. Această zi ar trebui să fie păstrată în memorie timp îndelungat ca o sărbătoare luminoasă, strălucitoare şi festivă, cu dorinţa de a reveni cu gândul în atmosfera nunţii Dvs. de nenumărate ori. Pentru ca nunta Dvs. să fie memorabilă am creat portalul Svadiba.md!

În procesul de pregătire a nunţii trebuie luate în consideraţie toate detaliile, iar acestea sunt incredibil de multe. Sărbătoarea este alcătuită din mii de puzzle-uri care nu pot fi înlocuite. Noi putem să Vă ajutăm să le găsiţi pe toate! Cu ajutorul portalului nostru Vă veţi putea orienta corect în varietatea de produse şi servicii diverse de celebrare a naşterii unei familii noi. Şi atunci imaginea sărbătorii Dvs. va arăta perfect.

Proiectul Svadiba.md Vă invită cu plăcere să exploraţi şi să discutaţi totul ce ştiţi despre nuntă. Site-ul nostru este conceput ca o concentraţie de informaţii cuprinzătoare, interesante şi utile despre totul ce se referă la nunţi, şi în fiecare zi se completează cu ultimele ştiri şi idei noi.

Suntem siguri că pe site-ul Svadiba.md veţi găsi exact ceea de ce aveţi nevoie.

  • Catalog de oferte complet şi bine organizat.
  • Distribuirea corectă a anunţurilor şi a companiilor pe rubrici.
  • Actualizarea permanentă a Noutăţilor.
  • Ghid de nuntă cu perioadele principale de pregătire şi cu listele de sarcini.
  • Colecţie mare de fotografii de nunta în Galeria tinerilor căsătoriţi.
  • Redactarea strictă a tuturor materialelor publicate pe site.

Svadiba.md: ştim despre nuntă absolut totul. Cu noi aflaţi mai multe!

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?