Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Despre proiectul Svadiba.md

Proiectul Svadiba.md este dedicat Nunţii - unei dintre cele mai importante şi frumoase sărbători. Pregătirea pentru acest eveniment este o cale lungă şi anevoioasă. Şi noi suntem gata să o parcurgem împreună cu Dvs.!

Odată cu nunta începe un nou capitol în viaţa Dvs., de acum în coace aveţi familie. Şi Vă doriţi să sărbătoriţi acest eveniment în mod special. Cu siguranţă, o nuntă organizată frumos şi perfect va aduce o adevărată plăcere nu doar tinerilor îndrăgostiţi, dar şi oaspeţilor dragi. Această zi ar trebui să fie păstrată în memorie timp îndelungat ca o sărbătoare luminoasă, strălucitoare şi festivă, cu dorinţa de a reveni cu gândul în atmosfera nunţii Dvs. de nenumărate ori. Pentru ca nunta Dvs. să fie memorabilă am creat portalul Svadiba.md!

În procesul de pregătire a nunţii trebuie luate în consideraţie toate detaliile, iar acestea sunt incredibil de multe. Sărbătoarea este alcătuită din mii de puzzle-uri care nu pot fi înlocuite. Noi putem să Vă ajutăm să le găsiţi pe toate! Cu ajutorul portalului nostru Vă veţi putea orienta corect în varietatea de produse şi servicii diverse de celebrare a naşterii unei familii noi. Şi atunci imaginea sărbătorii Dvs. va arăta perfect.

Proiectul Svadiba.md Vă invită cu plăcere să exploraţi şi să discutaţi totul ce ştiţi despre nuntă. Site-ul nostru este conceput ca o concentraţie de informaţii cuprinzătoare, interesante şi utile despre totul ce se referă la nunţi, şi în fiecare zi se completează cu ultimele ştiri şi idei noi.

Suntem siguri că pe site-ul Svadiba.md veţi găsi exact ceea de ce aveţi nevoie.

  • Catalog de oferte complet şi bine organizat.
  • Distribuirea corectă a anunţurilor şi a companiilor pe rubrici.
  • Actualizarea permanentă a Noutăţilor.
  • Ghid de nuntă cu perioadele principale de pregătire şi cu listele de sarcini.
  • Colecţie mare de fotografii de nunta în Galeria tinerilor căsătoriţi.
  • Redactarea strictă a tuturor materialelor publicate pe site.

Svadiba.md: ştim despre nuntă absolut totul. Cu noi aflaţi mai multe!

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.