Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Despre proiectul Svadiba.md

Proiectul Svadiba.md este dedicat Nunţii - unei dintre cele mai importante şi frumoase sărbători. Pregătirea pentru acest eveniment este o cale lungă şi anevoioasă. Şi noi suntem gata să o parcurgem împreună cu Dvs.!

Odată cu nunta începe un nou capitol în viaţa Dvs., de acum în coace aveţi familie. Şi Vă doriţi să sărbătoriţi acest eveniment în mod special. Cu siguranţă, o nuntă organizată frumos şi perfect va aduce o adevărată plăcere nu doar tinerilor îndrăgostiţi, dar şi oaspeţilor dragi. Această zi ar trebui să fie păstrată în memorie timp îndelungat ca o sărbătoare luminoasă, strălucitoare şi festivă, cu dorinţa de a reveni cu gândul în atmosfera nunţii Dvs. de nenumărate ori. Pentru ca nunta Dvs. să fie memorabilă am creat portalul Svadiba.md!

În procesul de pregătire a nunţii trebuie luate în consideraţie toate detaliile, iar acestea sunt incredibil de multe. Sărbătoarea este alcătuită din mii de puzzle-uri care nu pot fi înlocuite. Noi putem să Vă ajutăm să le găsiţi pe toate! Cu ajutorul portalului nostru Vă veţi putea orienta corect în varietatea de produse şi servicii diverse de celebrare a naşterii unei familii noi. Şi atunci imaginea sărbătorii Dvs. va arăta perfect.

Proiectul Svadiba.md Vă invită cu plăcere să exploraţi şi să discutaţi totul ce ştiţi despre nuntă. Site-ul nostru este conceput ca o concentraţie de informaţii cuprinzătoare, interesante şi utile despre totul ce se referă la nunţi, şi în fiecare zi se completează cu ultimele ştiri şi idei noi.

Suntem siguri că pe site-ul Svadiba.md veţi găsi exact ceea de ce aveţi nevoie.

  • Catalog de oferte complet şi bine organizat.
  • Distribuirea corectă a anunţurilor şi a companiilor pe rubrici.
  • Actualizarea permanentă a Noutăţilor.
  • Ghid de nuntă cu perioadele principale de pregătire şi cu listele de sarcini.
  • Colecţie mare de fotografii de nunta în Galeria tinerilor căsătoriţi.
  • Redactarea strictă a tuturor materialelor publicate pe site.

Svadiba.md: ştim despre nuntă absolut totul. Cu noi aflaţi mai multe!

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?