Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Saloane şi centre de frumusețe

Chişinău, str. I. L. Caragiale, 26
"Glow" — este o noua linie de saloane spa, ce vă invită să vă cufundati în atmosfera de lux și să încercați cele mai recente tehnologii și produse europene. Alintați-vă din plin sau alintați-i pe cei dragi în salonul nostru, într-o zonă comfortabilă.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 00-11-11

Chişinău, str. Alba-Iulia, 15
Salonul "Agilite" va asteapta pentru a va rasfata cu cele mai bune servicii si un personal agreabil. Apelati la noi pentru a va remodela frumusetea si pentru a va regasi magia unei imagini perfecte. Va multumim pentru alegerea de a deveni clientii nostri, pentru noi, fiecare client este important. Eforturile noastre sunt permanent directionate catre imbunatatirea si diversificarea permanenta a serviciilor oferite.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 75-40-90 0 795 1-57-94

Chişinău, str. I. Creanga, 49/5
Make-up artist profesionist, Adriana Țîcu este un meştercu o experienţă bogată, care cunoaşte toate secretele unui machiaj profesionist. Ea va crea o imagine de nuntă perfectă,machiaj de seară şi de zi, luând în considerare particularităţile şi preferinţele fiecărei domnişoare în parte, de asemenea completând aspectul exterior cu individualitate şi exclusivitate.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 601 9-23-27

Chişinău, str. Decebal, 6/4
Salonul de frumusete Aquaterra — este un salon de frumusete de clasa Premium dotat cu echipament modern Italian si metode de înfrumusețare eficiente. Specialiștii noștri Vă vor ajuta să alegeți varianta de look care vi se potrivește cel mai bine și care este în ton cu cele mai recente tendințe din styling.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 62-80-00

Chişinău, str. V. Alecsandri, 66
Vreti sa aratati bine zi de zi? Vizitati salonul nostru pentru a face frizura potrivita, aranajare de orice tip pentru orice gust. De asemenea specialistii nostri va vor recomanda stilul potrivit pentru coafura de nunta, de seara si machiajul care vor accentua trasaturile frumoase ale fetei. La noi veti gasi stilul potrivit: romantic, cu bucle fine si dragute, clasic, pentru princese si regine, sau ceva modern si creativ, pentru domnisoarele increzute, care merg in pas cu moda.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-86-84 0 692 9-11-55

Chişinău, str. Albișoara, 4, CC "Atrium", but. 2073, 2 et. / str. Moscova, 16/1
O mireasă modernă nu se poate lipsi de un bronz admirabil! Înainte de nuntă multe fete merg la solariu. Cu toate acestea, pentru a atinge efectul scontat, sunt necesare cel puţin 8 şedinţe. Dacă mai iei în calcul şi costul cremelor bronzante, atunci preţul plătit pentru solariu poate fi destul de mare. În plus, în rezultatul unei acţiuni atât de intense pielea are de suferit — se înroşeşte, devine uscată şi necesită hidratare maximă. Anume de aceea multe mirese renunţă la solariile dăunătoare şi apelează la serviciile noastre.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –15%
Prețul nu este disponibil

022 43-34-43 0 601 0-67-60 0 795 0-60-60


Expus în Cele mai bune lucrari

Salon de mariaj "L'Arossa"
Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Nunta Ne îmbracam în ziua nunții Ne îmbracam în ziua nunții

De cât timp aveți nevoie, ca să vă pregătiți de o petrecere? În ziua nunții acest timp se va dubla. Cum să organizați îmbracarea miresei și a mirelui, ca să nu pierdeți timp în zadar?

Frumuseţe Diete rapide Diete rapide

Metode rapide pentru a-şi reveni în forma ideală: diete rapide

Frumuseţe Zece reguli ale unei femei îngrijite Zece reguli ale unei femei îngrijite

Se vede că a fi o femeie bine îngrijită este simplu. Dacă respecţi cele zece reguli simple si logice...

Frumuseţe Dieta-secretul părului sănătos Dieta-secretul părului sănătos

Ai un păr problematic? Nu te grăbi sa-l frezezi, probabil va fi reabilitat doar prin o simplă ajustare a dietei zilnice.

Frumuseţe Cum să alegeţi coafura? După siluetă! Cum să alegeţi coafura? După siluetă!

Condiţia principală a imaginii – corespunderea coafurii şi siluetei.

Frumuseţe Idei pentru ochi şi sprâncene Idei pentru ochi şi sprâncene

Idei utile pentru machiajul ochilor şi sprâncenelor: învăţăm de la profesionişti.