Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
12 noiembrie 2013

Moda de mariaj 2014

Moda matrimonială se diferențiază de cea pret-a-porter prin conservatorism și prin schimbări mai puțin evidente. Modificări cu adevărat semnificative nu au loc în fiecare sezon, ci o dată la câțiva ani. Dar, 2014 s-a dovedit a fi un asemenea an de cotitură, când designerii au decis sa dezvolte subiecte neexplorate până în prezent. Cu toate acestea, unele dintre tendințele anului precedent au reușit să-și apere pozițiile în noul sezon.

În general vorbind, moda matrimonială continuă să fie dominată de culoarea albă, însă vestimentația anului 2014 conține mai multe elemente, acestea sunt mai sofisticate și mai solemne decât rochiile minimaliste din 2013. Cu toate acestea, trebuie să analizăm fiecare tendință separat. Drept exemplu, vom lua rochiile din colecțiile de toamnă ale anului 2014, create de: Monique Lhuillier, Jenny Packham, Badgley Mischka și, desigur, de guru al modei matrimoniale - Vera Wang.

"Salut" din 2013

Pentru început vom enumera tendințele care s-au păstrat din anul precedent.

În continuare rămân a fi populare, rochiile cu centura de contrast. Aceste rochii se potrivesc domnișoarelor cu talie de viespe, iar cele care nu dispun de o asemenea talie pronunțată, ar fi mai bine să evite această tendință.

Monique Lhuillier, пояс Monique Lhuillier, пояс Jenny Packham, пояс Jenny Packham, пояс Jenny Packham, пояс
 


A doua tendință, care de asemenea a fost una dominantă în 2013, și care își păstrează puterea și în anul următor este silueta de sirenă. Acest model este potrivit fetelor care doresc sa-și pună în evidență coapsele frumoase.

Domnișoarele cu siluetă băiețească sau sportivă ar fi bine să opteze pentru alte modele.

Badgley Mischka, русалка Badgley Mischka, русалка Badgley Mischka, русалка Badgley Mischka, русалка Monique Lhuillier, русалка Vera Wang, русалка
 


Cea de a treia tendință, care ne este cunoscută încă din 2013 — spatele deschis. Aceste rochii sunt pentru persoanele care preferă stilul de "sexualitate inteligentă." Ele sunt senzuale, dar nu și vulgare. Desigur, doar o domnișoară cu un spate perfect își poate permite o astfel de ținută, adică un spate fără defecte cosmetice, riduri pe părțile laterale, lamele proeminente sau cu semne ale bronzului costumului de baie.

Jenny Packham, спина Jenny Packham, спина Jenny Packham, спина Jenny Packham, спина
 


Să discutăm în continuare despre noile tendințe, care nu sunt caracteristice anului 2013.

Întoarcerea triumfătoare a corsetului

Da, da! Corsetele defavorizate în anul trecut de designeri, nu au rămas mult timp în umbră. Preferința oamenilor de rând pentru ele a câștigat. Și, în acest an, rochiile cu corset au invadat victorios podiumurile de modă.

Corsetul este o invenție genială și o adevărată salvare pentru orice tip de figură. "Plinuțelor" — le oferă o talie suplă, iar celor slăbuțe — le "adaugă piept." Nu există nici o contraindicație pentru rochiile cu corset.

Monique Lhuillier, корсет Monique Lhuillier, корсет Monique Lhuillier, корсет Monique Lhuillier, корсет Vera Wang, корсет Vera Wang, корсет
 


Umeri sau coapse?

Una dintre cele mai evidente tendințe noi este accentuarea umerilor. Designerii evidențiază umerii cu broderie, franjuri, paiete, decupaje. Ați putea crede ca astfel de modele sunt potrivite numai pentru fete cu linia perfectă a umerilor, dar nu este așa. Dimpotrivă, multe asemenea modele vă vor ajuta să "corectați" anumite neajunsuri ale umerilor, dacă este cazul. Draperiile voluminoase sunt potrivite acelor domnișoare care au umerii prea înguști, iar șlițurile istețe – celor cu umerii mai lați. Fiecare mireasă își va putea găsi modelul său.

Jenny Packham, акцент на плечи Jenny Packham, акцент на плечи Jenny Packham, акцент на плечи Jenny Packham, акцент на плечи Badgley Mischka, акцент на плечи Monique Lhuillier, акцент на плечи
 


O tendință totalmente opusă este evidențierea șoldurilor - cu bascii sau trene. Dacă aveți coapsele prea voluminoase, ar fi mai bine să renunțați la asemenea modele.

Badgley Mischka, баска Badgley Mischka, шлейф Monique Lhuillier, шлейф Monique Lhuillier, шлейф
 


O rochie de mireasă mai simplă...

În acest an, mulți designeri propun mireselor să renunțe la rochiile tipice cu multe straturi, până la podea. În schimbul acestora, ei propun două tendințe. Prima — rochie de mireasa, care seamănă mai mult cu un sundress tipică vara sau chiar cu o rochiță ușoară de noapte.

Jenny Packham, сарафан Jenny Packham, сарафан Monique Lhuillier, сарафан Monique Lhuillier, сарафан
 


A doua opțiune — o rochie mini, până la genunchi. Este de remarcat faptul că ambele tendințe sunt complet lipsite de vulgaritate și aroganță. Acestea nu sunt rochii mini sexy sau lenjerie erotică. Dimpotrivă, sunt niște creații foarte delicate, cu aer de inocență și simplitate.

Monique Lhuillier, мини Monique Lhuillier, мини Monique Lhuillier, мини Monique Lhuillier, мини
 


Cele mai originale tendințe

Un detaliu la modă în noul sezon îl constituie florile. Acestea erau prezente pe rochile de mireasa și anterior, dar erau simple detalii, și nu "cireșica de pe tortă." În anul ce vine, florile sunt plasate în prim-plan. Ele sunt multe, mari, și peste tot.

Jenny Packham, цветы Badgley Mischka, цветы Monique Lhuillier, цветы Vera Wang, цветы Vera Wang, цветы Monique Lhuillier, цветы
 


Și, probabil, cea mai originală tendința din 2014 este stilul Retro Hollywood. Această este o tendință retro, care ne duce cu gândul în trecut, la primele premii Oscar și actrițele strălucitoare ale cinematografiei vechi. O mulțime de paiețe, siluete elegante vor transforma orice domnișoară în vedetă.

Jenny Packham, старый голливуд Jenny Packham, старый голливуд Jenny Packham, старый голливуд Badgley Mischka, старый голливуд Badgley Mischka, старый голливуд Badgley Mischka, старый голливуд
 


Îmbrăcăminte de exterior…

Și, în cele din urmă, vă vom prezenta câteva opțiuni pentru veșminte exterioare, propuse de celebrii designeri. Dacă planificați nunta în lunile mai reci ale anului, veți avea nevoie de asemenea haine. Pe imagine vedeți pardesiuri și blănuri scurte de la AF Vandevorst, Alexander McQueen, Chloe.

Пальто Пальто Пальто Пальто Пальто
 


Sursa foto: Vogue.ru

Журналист Вероника Горчак


Vizionari intr-o saptamina: 2
Vizionari de la data publicarii: 2956

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?