Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Aranjamente şi decoraţiuni

Categorii
Chişinău, str. Trandafirilor, 6
„Tatiana Decor” va elabora un stil individual de decor, luând în consideraţie dorinţele Dvs. Servicii: decorare cu baloane, flori naturale şi artificiale, ţesături, lumânări şi lumini. Bine aţi venit la Tatiana Decor!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Сadou-15%
Prețul nu este disponibil

0 690 4-42-02 022 53-39-97

Chişinău
Event republic este o echipa de designeri si decoratori cu experienta in domeniul organizarii evenimentului dumneavoastra de vis. Echipa noastra de profesionisti aduce o nota unicala oricarui eveniment, lasandu-si amprenta originala in crearea sarbatorii dorite.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%-10%
Prețul nu este disponibil

022 90-90-79 068501809 069645153

Chişinău, Zelinski 34/6
Arcă și preș alb pentru întâmpinarea invitaților, de la 100 până la 150 euro. 2. Prezidiu — de la 80 până la 100 euro. 3. Panglici pe scaune — de la 100 până la 150 euro, în funcție de numărul de scaune, 4. Panou cu așezarea la mese a invitaților — 20-40 euro, 5. Elemente de decor, compoxiții cu numărul mesei — de la 200 până la 350 lei.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

0 692 5-64-77

Chişinău, str. M. Costin, 7, of. 19
Alegerea reuşită a localului, idei creative de decorare a sălii, planificarea minuţioasă a ideii generale a evenimentului – sunt cheia pentru o nunta perfectă. Profesionalii noştri, specializaţi în decorul de nuntă, vor face sărbătoarea irepetabilă. Vă punem la dispoziţie: organizarea şi perfectarea nunţii prin deplasare: - furnizarea cortului de nunta, arca de nunta, covoraşe albe, stâlpi de iluminare; decorare sălii de nuntă – draperii din ţesături, decorarea scaunelor, „cascada” de lumină, baloane decorative, flori artificiale şi proaspete, Vă vor ajuta să Vă determinaţi stilul nunţii.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 692 12-100

Chişinău
Noi nu vă organizăm nunta pur și simplu — noi o vom facem unică! Fiecare detaliu o să vă caracterizeze personalitatea, o să releve sentimntele Dvs., o să semnifice bucuria și grija ce-o purtați pentru oaspeți. Un eveniment creat Special pentru tine.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -15%
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97

Chişinău
Deoarece ne pasionează tot ceea ce este frumos, vă stăm la dispoziție pentru a transforma cea mai minunată zi din viața voastră într-o amintire frumoasă pentru totdeauna. Un decor la nuntă este ca un puzzle uriaș, iar fiecare piesă trebuie așezată la locul ei pentru ca rezultatul să fie perfect. Lăsați grijile și stresul construirii acestui puzzle în seama noastră iar dumneavoastră doar bucurați-vă de rezultat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 795 9-50-06

Chişinău
Regal Art Decor vă oferă servicii de decor al ceremoniilor importante din viața dumneavoastră.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-15%
Prețul nu este disponibil

0 794 0-29-67 0 690 3-47-83

Orhei, str. Elebirării, 170B
Serviciile noastre: Planificarea creativă şi inovativă a nunţiiDvs.. Coordonarea detaliilor zilei nunţii Dvs.. Planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely. Decorare stilată cu flori şi recuzită a sălii de banchet. Servicii foto şi video la eveniment. Servicii de transport la eveniment. Programe de divertisment unice.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 82-98-90 022 82-98-88

Chişinău
"Bis-Concert" activează pe piaţa de organizare a evenimentelor din anul 1995 şi deţine imaginea unei companii moderne, care dispune de tehnologii avansate şi care este în permanentă căutare de îmbunătăţiri. Iată de ce "Bis-Concert" este cu un pas înainte, gata de a realiza orice idee în practică. Secretul unei sărbători reuşite constă în dezvoltarea unui concept reuşit al evenimentului, planificarea detaliată şi intercorelarea profesionalismului şi a spiritului de echipă pentru realizarea scopului. Acesta este modul în care sunt concepute sărbătorile ideale de către agenţia "Bis-Concert".
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 20-25-02 0 696 0-04-21


Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Articole 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Articole Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Articole Lista invitaților la nunta Lista invitaților la nunta

Mireasa si mirele, desigur – sunt personajele principale ale poveștii de nunta. Dar există și alți participanți importanți – oaspeții dumneavoastra. Să vedem, cum se face o lista a invitaților la nunta.

Articole Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă. Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă.

Decorul crează spiritul sărbătorii. Iată de ce este atît de importantă cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materie de decor şi aplicarea acestora în viaţă. Ţineţi cont de recomandările noastre şi experimentaţi!

Articole Banchet în Împărăția Oglinzilor Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Articole Cel mai în vogă buchet Cel mai în vogă buchet

Buchetul miresei este unul dintre cele mai importante elemente ale ţinutei de nuntă. Dar cum va arăta cel mai în vogă buchet în anul 2012?