Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Organizatori

Orhei, str. Elebirării, 170B
Serviciile noastre: Planificarea creativă şi inovativă a nunţiiDvs.. Coordonarea detaliilor zilei nunţii Dvs.. Planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely. Decorare stilată cu flori şi recuzită a sălii de banchet. Servicii foto şi video la eveniment. Servicii de transport la eveniment. Programe de divertisment unice.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 82-98-90 022 82-98-88

Chişinău, str. Dacia, 53/4
Agenția de mariaj "I Love You" - este o companie de tineri romantici și creativi, profesioniști în stare să surprindă și să dăruiască bucurie! Urmați-ne, dacă: doriți să vă îndepărtați cît mai mult de stereotipurile de nuntă impuse; aveți nevoie de o ceremonie de nunta inedită și exclusivă, excelent organizată, o petrecere stilată; sunteți într-atît de îndrăgostit încît lumea vă fuge de sub picioare; dacă aveți nevoie de o nunta ideală, de care să vă amintiți ani de-a rîndul și nu ca de luni întregi de alergături obositoare, dureri de cap și bani aruncați în vînt, ci ca de un eveniment unical.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 683 5-83-58

Chişinău
Compania pune la dispoziţie o gamă largă de servicii pentru organizarea oricărui tip de ceremonii "de la A la Z": evenimente de importanţă majoră, festivaluri, evenimente de talie orăşenească. "Bis-Concert" propune: dezvoltarea conceptului, planificarea detaliată, compilarea evenimentului cu numere artistice, administrarea integrală. "Bis-Concert" Va asigura echilibrul între o idee bună şi originală şi preţul ei. Scopul companiei constă în a organiza o nuntă de lux, confort şi eleganţă, astfel încât fiecare cuplu să se mândrească cu cea mai originală şi unicală nuntă din tot neamul lor.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 20-25-02 0 696 0-04-21

Chişinău, str. Iazului, 2/1
Dacă visezi la o nuntă frumoasă şi originală şi doresti să arăți că esti o mireasă deosebită cu un gust rafinat, atunci esti norocosă. "Wedding Lux" te ajută - pentru noi este important de a face nunta Ta ca o poveste și a surprinde pe tine si invitații tăi. Wedding Lux – ia toate eforturile Tale, pentru a Te ajuta, ca ziua aceasta sa fie cea mai frumoasă din viața Ta.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 793 1-09-59 0 683 3-30-00

Chişinău, str. Columna, 106G / str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 520
Faceţi cunoştinţă cu aranjamentele florale, invitaţiile, mărturiile, cardurile pentru plasament, si alte accesorii, realizate în atelierul nostru care vor confera originalitate si vor reprezenta, de fapt, nota distinctivă a nuntii Dvs. Va propunem arca, panou pentru plasament, cadouri personalizate, ploiţa de lumini, lumânări cu oformare individuală, servicii video si foto, proiectare video pe ecran.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-80-09 0 686 8-02-68

Chişinău
Suntem o echipă tînără, energică și plină de entuziasm care e gata în orice moment să transforme evenimentul tău într-unul unic și Special. Deoarece la noi creativitatea și inginiozitatea e la loc de cinste. În procesul de organizare și planificare a evenimentului tău noi depunem multă muncă și vă garantăm că rezultatul va fi unul deosebit și Special. Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97

Chişinău, str. Decebal, 99, "Sigma", et. 10, of. 1014
Tot ce inseamna spectacol, program artistic, show, entertainment — este specializarea noastra! Suntem o echipa de peste 20 de artisti, uniti intr-o singura idee. Impreuna avem acelasi scop — de a face fiecare eveniment sa fie unic, deosebit, logic structurat si profesionist realizat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 89-08-40 0 790 3-03-01 0 795 6-69-10

Chişinău
"Regal Art Decor" vă oferă servicii de decor al ceremoniilor importante din viața dumneavoastră.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 794 0-29-67 0 690 3-47-83

Chişinău, str. Calea Orheiului, 77, of. 4
Aveţi un eveniment şi nu ştiţi de unde să începeţi cu organizarea lui? Existăm noi, să vă ajutăm cu o gamă largă de produse şi servicii, de la alegerea rochiei de mireasă pină la luna de miere. Avem idei inedite, ne place cea ce facem şi Vă oferim cele mai avantajoase preţuri.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –10%
Prețul nu este disponibil

022 45-02-19 0 692 2-19-44

Chişinău, str. V. Alecsandri, 66
Creem concepte si tematici personalizate pentru fiecare eveniment. Propunem locatii atractive, adecvate tematicii evenimentului si numarului de participanti. Coordonam si supervizam buna derulare a serviciilor implicate pentru fiecare eveniment in parte. Avem colectiv tinar si dinamic, cu idei noi care vor transforma nunta Dvs. intr-un adevarat paradis.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-86-84 0 692 9-11-55

Chişinău
Echipa de muzicieni care merită să fie la Nunta ta este formată din intrumentiști și vocaliști profesioniști cu o ținută impecabilă; dispun de un repertoriu vast , variat și sînt receptivi la toate doleanțele Tale.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 21-08-40 0 692 6-38-83


Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Nunta Lista invitaților la nunta Lista invitaților la nunta

Mireasa si mirele, desigur – sunt personajele principale ale poveștii de nunta. Dar există și alți participanți importanți – oaspeții dumneavoastra. Să vedem, cum se face o lista a invitaților la nunta.

Nunta Banchet în Împărăția Oglinzilor Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Noutăţile principale Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova

Avem plăcerea de a vă invita la Petrecerea impresionantă a Revelionului, într-o ambianţă magică a lumii fascinante a poveştilor, distracţiilor, unde toti cei prezenţi pot deveni participanţii acestei frumoase misterii.

Nunta Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică? Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică?

Cum să distribuim cheltuielile de nuntă şi ce nu trebuie de economisit, ca sărbătoarea să fie una reuşită?

Nunta Doriţi cea mai bună cununie? Doriţi cea mai bună cununie?

Sfaturi de la specialistul principal în domeniul organizării nunţilor Marina Muşarova.

Nunta Nuntă în stil OPEN-AIR Nuntă în stil OPEN-AIR

Organizarea nunţii în sânul naturii: un cal alb pentru prinţ, caretă pentru mireasă, focuri de artificii, zmee şi jocuri pe mişcare ...