Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Organizatori

Orhei, str. Elebirării, 170B
Serviciile noastre: Planificarea creativă şi inovativă a nunţiiDvs.. Coordonarea detaliilor zilei nunţii Dvs.. Planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely. Decorare stilată cu flori şi recuzită a sălii de banchet. Servicii foto şi video la eveniment. Servicii de transport la eveniment. Programe de divertisment unice.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 82-98-90 022 82-98-88

Chişinău, str. Dacia, 53/4
Sarcina mea principală — să-ți transform sărbătoarea într-o petrecere de neuitat pentru tine și invitații tăi. O nuntă trebuie să fie memorabilă în cele mai mici detalii, pentru a deveni cu adevărat un unic moment in viața tinerilor insurăței. Organizarea unei nunți trebuie gândită metodic, pentru a elimina complet orice eveniment neplăcut și pentru a gestiona eficient fiecare tip de situație care contează cu adevărat. Doar impreună putem să-ți facem ție si partenerului de viață evenimentul de nuntă autentic și memorabil.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

068 358-358

Chişinău, Zelinski 34/6
Moderam ceremonii de orice complexitate în limbile română, rusă și engleză. DJ pentru orice eveniment — 0 692-5-64-77.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

0 692 5-64-77

Chişinău
Suntem o echipă tînără, energică și plină de entuziasm care e gata în orice moment să transforme evenimentul tău într-unul unic și Special. Deoarece la noi creativitatea și inginiozitatea e la loc de cinste. În procesul de organizare și planificare a evenimentului tău noi depunem multă muncă și vă garantăm că rezultatul va fi unul deosebit și Special. Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -15%
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97

Chişinău
Echipa de muzicieni care merită să fie la Nunta ta este formată din intrumentiști și vocaliști profesioniști cu o ținută impecabilă; dispun de un repertoriu vast , variat și sînt receptivi la toate doleanțele Tale.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

022 21-08-40 0 692 6-38-83

Chişinău
"Regal Art Decor" vă oferă servicii de decor al ceremoniilor importante din viața dumneavoastră.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-15%
Prețul nu este disponibil

0 794 0-29-67 0 690 3-47-83

Chişinău
Compania pune la dispoziţie o gamă largă de servicii pentru organizarea oricărui tip de ceremonii "de la A la Z": evenimente de importanţă majoră, festivaluri, evenimente de talie orăşenească. "Bis-Concert" propune: dezvoltarea conceptului, planificarea detaliată, compilarea evenimentului cu numere artistice, administrarea integrală. "Bis-Concert" Va asigura echilibrul între o idee bună şi originală şi preţul ei. Scopul companiei constă în a organiza o nuntă de lux, confort şi eleganţă, astfel încât fiecare cuplu să se mândrească cu cea mai originală şi unicală nuntă din tot neamul lor.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 20-25-02 0 696 0-04-21


Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Articole Lista invitaților la nunta Lista invitaților la nunta

Mireasa si mirele, desigur – sunt personajele principale ale poveștii de nunta. Dar există și alți participanți importanți – oaspeții dumneavoastra. Să vedem, cum se face o lista a invitaților la nunta.

Articole Banchet în Împărăția Oglinzilor Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Articole Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică? Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică?

Cum să distribuim cheltuielile de nuntă şi ce nu trebuie de economisit, ca sărbătoarea să fie una reuşită?

Articole Doriţi cea mai bună cununie? Doriţi cea mai bună cununie?

Sfaturi de la specialistul principal în domeniul organizării nunţilor Marina Muşarova.

Articole Nuntă în stil OPEN-AIR Nuntă în stil OPEN-AIR

Organizarea nunţii în sânul naturii: un cal alb pentru prinţ, caretă pentru mireasă, focuri de artificii, zmee şi jocuri pe mişcare ...