Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 august 2016

Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. De aceea, atunci când aleg localul în care vor marca acest eveniment special, dau preferință unui loc liniștit, cu multă verdeață, care să-i ducă cu gândul la o sărbătoare desprinsă dintr-un basm.

Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură. Este un loc mirific care va încânta orice invitat.

Curtea restaurantului — o grădină cu alei curate și aranjamente florale

Verdeața din curtea restaurantului "Safari" de-a dreptul îți minunează privirea. Curtea este amenajată cu multă iscusință și cu suflet de gospodar. Cele șapte foișoare, amplasate în locuri umbrite, parca ar fi niște căsuțe din poveste. Iar de la cele două terase se deschide o priveliște nemaipomenit de frumoasă. Apropo, fiecare terasă are o capacitate de 40 de locuri, deci, dacă planificați să organizați nunta vara, cu cele mai apropiate persoane, terasele de la "Safari" se vor potrivi perfect.

Pe alei sunt amplasate coșulețe cu flori — probabil v-ați imaginat deja ce ședință foto de nuntă ați putea organiza în această curte. De fapt, la "Safari" veți descoperi o sumedenie de locuri minunate pentru o ședință foto de nuntă perfectă.

Trei săli cu o capacitate de 100, 35 și 8 persoane

Fie că doriți să organizați doar o seară în sânul familiei sau vreți să dați o petrecere pe cinste, la "Safari" vă stau la dispoziție trei săli cu o capacitate de 100, 35 și 8 persoane, dar și o cramă cu o mulțime de conserve și o adevărată colecție de vinuri.

Fiecare sală este deosebită în felul ei, iar împreună formează o adevărată atracție. Odată ce treci pragul acestor săli, ai impresia că te afli într-un muzeu — un asemenea decor cu siguranță nu veți mai găsi nicăieri.

Ore întregi poți privi colecțiile de: animale și păsări împăiate, insecte uscate, blănuri, arme albe, căni pentru vin, farfurii pictate, lumânări, lămpi de kerosen, basoreliefuri, linguri, tablouri brodate manual.

Deci, denumirea localului este cât se poate de sinceră — aici chiar parcă te afli în Safari.

Lumânarea mirilor — o adevărată legendă

Dacă ați fost pe la "Safari", cu siguranță ați observat acea lumânare legendară din sala mică a localului. Este vorba despre lumânarea mirilor, la creșterea căreia contribuie fiecare cuplu tânăr.

Tânărul cuplu are posibilitatea de a alege la propria dorință o lumânare nu prea mare, pe care mirele și mireasa o țin în mână și o topesc deasupra focului emis de o lumânare mare. Lumânarea an de an devine tot mai mare, iar tinerii zic că acest ritual le poartă noroc în viață.

Meniu variat și surprize din partea localului

Și la capitolul "bucătărie" restaurantul "Safari" se distinge. Aici vi se propune un meniu variat, bogat, în special, în bucate tradiționale moldovenești. Acestea sunt preparate din produse proaspete, mai mult decât atât — de casă. Mândria și particularitatea localului sunt bucatele la grătar pregătite pe foc și carnea de vânat înăbușită — mistreț, iepure, căprioară.

Așadar, dacă considerați că anume "Safari" este restaurantul pe care l-ați căutat pentru a vă organiza nunta, atunci trebuie să știți că pentru ceremoniile cu un număr de peste 80 de invitați, localul oferă în dar tortul de sărbătoare.

E dificil să redai într-un singur articol toată splendoarea acestui loc, de aceea vă îndemnăm să faceți o vizită la "Safari", pentru a vedea totul cu ochii proprii.Vizionari intr-o saptamina: 21
Vizionari de la data publicarii: 2315
Restaurantul "Safari"

trasul Chișinău-Orhei, 39.5 km
Telefon: 0235 2-79-88, 0 795 2-37-95Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?