Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 august 2016

Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. De aceea, atunci când aleg localul în care vor marca acest eveniment special, dau preferință unui loc liniștit, cu multă verdeață, care să-i ducă cu gândul la o sărbătoare desprinsă dintr-un basm.

Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură. Este un loc mirific care va încânta orice invitat.

Curtea restaurantului — o grădină cu alei curate și aranjamente florale

Verdeața din curtea restaurantului "Safari" de-a dreptul îți minunează privirea. Curtea este amenajată cu multă iscusință și cu suflet de gospodar. Cele șapte foișoare, amplasate în locuri umbrite, parca ar fi niște căsuțe din poveste. Iar de la cele două terase se deschide o priveliște nemaipomenit de frumoasă. Apropo, fiecare terasă are o capacitate de 40 de locuri, deci, dacă planificați să organizați nunta vara, cu cele mai apropiate persoane, terasele de la "Safari" se vor potrivi perfect.

Pe alei sunt amplasate coșulețe cu flori — probabil v-ați imaginat deja ce ședință foto de nuntă ați putea organiza în această curte. De fapt, la "Safari" veți descoperi o sumedenie de locuri minunate pentru o ședință foto de nuntă perfectă.

Trei săli cu o capacitate de 100, 35 și 8 persoane

Fie că doriți să organizați doar o seară în sânul familiei sau vreți să dați o petrecere pe cinste, la "Safari" vă stau la dispoziție trei săli cu o capacitate de 100, 35 și 8 persoane, dar și o cramă cu o mulțime de conserve și o adevărată colecție de vinuri.

Fiecare sală este deosebită în felul ei, iar împreună formează o adevărată atracție. Odată ce treci pragul acestor săli, ai impresia că te afli într-un muzeu — un asemenea decor cu siguranță nu veți mai găsi nicăieri.

Ore întregi poți privi colecțiile de: animale și păsări împăiate, insecte uscate, blănuri, arme albe, căni pentru vin, farfurii pictate, lumânări, lămpi de kerosen, basoreliefuri, linguri, tablouri brodate manual.

Deci, denumirea localului este cât se poate de sinceră — aici chiar parcă te afli în Safari.

Lumânarea mirilor — o adevărată legendă

Dacă ați fost pe la "Safari", cu siguranță ați observat acea lumânare legendară din sala mică a localului. Este vorba despre lumânarea mirilor, la creșterea căreia contribuie fiecare cuplu tânăr.

Tânărul cuplu are posibilitatea de a alege la propria dorință o lumânare nu prea mare, pe care mirele și mireasa o țin în mână și o topesc deasupra focului emis de o lumânare mare. Lumânarea an de an devine tot mai mare, iar tinerii zic că acest ritual le poartă noroc în viață.

Meniu variat și surprize din partea localului

Și la capitolul "bucătărie" restaurantul "Safari" se distinge. Aici vi se propune un meniu variat, bogat, în special, în bucate tradiționale moldovenești. Acestea sunt preparate din produse proaspete, mai mult decât atât — de casă. Mândria și particularitatea localului sunt bucatele la grătar pregătite pe foc și carnea de vânat înăbușită — mistreț, iepure, căprioară.

Așadar, dacă considerați că anume "Safari" este restaurantul pe care l-ați căutat pentru a vă organiza nunta, atunci trebuie să știți că pentru ceremoniile cu un număr de peste 80 de invitați, localul oferă în dar tortul de sărbătoare.

E dificil să redai într-un singur articol toată splendoarea acestui loc, de aceea vă îndemnăm să faceți o vizită la "Safari", pentru a vedea totul cu ochii proprii.
Vizionari de la data publicarii: 5473

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.