Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 septembrie 2011

Rochii de mireasă de toamnă

Iarăşi e toamna şi luna preferată a mireselor din toată lumea - septembrie. Timpul e cald, dar fără căldură arzătoare, o varietate mare de fructe şi legume pentru un meniu variat de nuntă. Iar în parc, locul preferat pentru fotografiere a tinerilor căsătoriţi, frunzele poartă un văl de aur. Cum să alegem o rochie de mireasă potrivită pentru acest timp minunat? Saloanele din Chişinău oferă mireselor o colecţie uimitoare de rochii pentru toate gusturile.

Mireasa Moderna

În salonul de mariaj "Mireasa Modernă" puteţi găsi rochii italiene Delsa, Perle di Delsa, Aquamarine şi Ambra Sposa. Aceste modele se disting prin rafinament şi, în acelaşi timp, cel mai important, sunt moderne. Rochii tip "peşte" volane negre, mătase moale, curgătoare.

Tot mai des miresele preferă rochii de lungime moderată, în care se vor distra uşor şi liber la sărbătoarea lor mult-aşteptată. Rochiile scurte oferite de salonul "Mireasa Modernă" sunt feminine, luxoase, solemne şi atrăgătoare.

În acest an, mulţi designeri italieni au refuzat aplicarea cristalelor greoaie, dantelele si alte elemente, favorizând minimalismul cuplat cu eleganţă, lejeritate şi şic. Pentru amatoarele stulului clasic veşnic salonul "Mireasa Modernă" a pregătit câteva surprize.

Preţul de chirie - de la 100 la 1.250 de euro.

Despre companie mai detaliat.Cocos

Salonul de mariaj "Cocos" diferă prin diversitatea sa uimitoare de stiluri de rochii. Orice mireasă, chiar şi cea mai excentrică şi capricioasă, poate găsi în acest salon rochia viselor sale. Fie că este vorba de stilul clasic strict sau jucăuş, cu un trandafir şi panglici de mătase. Dar în salonul "Cocos" nu veţi găsi clişee sau standarde.

Caracterul original al fiecărui model este incontestabil!

Preţ chirie - de la 300 de euro şi mai sus.

Despre companie mai detaliat.Diana

Salonul "Diana" a bucurat incredibil de mult miresele cu noua colecţie spaniolă a celor mai bune branduri din lumea mireselor La Sposa şi San Patrick. Este vorba despre modelele anului 2012, cele mai recente idei din lume într-un singur salon. Fiecare colecţie are 200 de rochii pentru toate gusturile. Nu aţi mai văzut o astfel de varietate ameţitoare. Cele mai variate ţesături, siluete şi stiluri. Dar fiecare rochie se regăseşte pasiunea şi harul spaniol. Iar în luna octombrie, salonul de mariaj "Diana" se va reînnoi cu o nouă colecţie. Nu rataţi!

Preţ chirie - 400 de euro (modele din anul trecut).

De la 600 euro sau mai mult (modele noi).

Despre companie mai detaliat.Scarlet

"E ridicol să urmezi moda, dar stupid să nu o urmezi!" a spus cândva renumitul scriitor George Bernard Shaw. Şi avea dreptate. Căci moda este cea mai capricioasă doamnă. În acelaşi timp este cea mai variată. Anume aceasta este caracteristica modei de mariaj. În salonul de mariaj "Scarlet" veţi putea proba imaginea Reginei secolului XV, a zeiţei greceşti, a doamne extravagante, o unei domnişoare romantice din creaţia lui Turghenev şi cu siguranţă imaginea miresei stilului european modern.

Tendinţele moderne a rochiilor de mireasă, prezentate în salonul "Scarlet" nu limitează imaginaţia stilului şi a culorii. Alegerea principală o faceţi Dvs. Într-o zi atât de importantă din viaţa Dvs., aveţi toată libertatea să realizaţi cele mai îndrăzneţe vise. Colecţia rochiilor de mireasă din salon "Scarlet" se distinge prin varietatea sa de stiluri, precum şi prin faptul că fiecare rochie este o capodoperă a feminităţii şi rafinamentului. Aici vă aşteaptă cele mai recente realizări. Veţi fi plăcut surprinşi de flexibilitatea şi loialitatea preţurilor noastre.

Baftă şi preparate plăcută pentru multaşteptata sărbătoare! Salonul "Scarlet" Vă aşteaptă!

Preţ chirie - de la 150 la 1.200 de euro.

Despre companie mai detaliat.Angelica

"În Palatul contelui Angelica a fost îmbrăcată într-o rochie albă de catifea frumoasă, împodobită cu inserţii din satin alb. Cataramele şi lavalierele rochiei de mireasă era incrustate cu diamante cusute în formă de flori. Cu acelaşi desen era brodată şi fusta exterioară cu catifea. Marginile ele erau lateral ridicate cu agrafe din diamante ..."(Anne Golon).

Sună încântător! Fiecare mireasă visează să arate la fel de frumos şi atrăgător ca şi eroina romanului Anne Golon. Acesta şi este sarcina salonului de mariaj "ANGELICA". Aici fiecare mireasă devine cu adevărat atrăgătoare. Gustul impecabil al stilistului italian şi profesionalismul modelistei franceze sunt calităţile cu care consultanţii noştri cor selecta şi oferi o rochii spectaculoasă şi unică de nuntă.

Preţul 300 - 800 de euro.

Despre companie mai detaliat.

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 1410

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?