Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 septembrie 2011

Rochii de mireasă de toamnă

Iarăşi e toamna şi luna preferată a mireselor din toată lumea - septembrie. Timpul e cald, dar fără căldură arzătoare, o varietate mare de fructe şi legume pentru un meniu variat de nuntă. Iar în parc, locul preferat pentru fotografiere a tinerilor căsătoriţi, frunzele poartă un văl de aur. Cum să alegem o rochie de mireasă potrivită pentru acest timp minunat? Saloanele din Chişinău oferă mireselor o colecţie uimitoare de rochii pentru toate gusturile.

Mireasa Moderna

În salonul de mariaj "Mireasa Modernă" puteţi găsi rochii italiene Delsa, Perle di Delsa, Aquamarine şi Ambra Sposa. Aceste modele se disting prin rafinament şi, în acelaşi timp, cel mai important, sunt moderne. Rochii tip "peşte" volane negre, mătase moale, curgătoare.

Tot mai des miresele preferă rochii de lungime moderată, în care se vor distra uşor şi liber la sărbătoarea lor mult-aşteptată. Rochiile scurte oferite de salonul "Mireasa Modernă" sunt feminine, luxoase, solemne şi atrăgătoare.

În acest an, mulţi designeri italieni au refuzat aplicarea cristalelor greoaie, dantelele si alte elemente, favorizând minimalismul cuplat cu eleganţă, lejeritate şi şic. Pentru amatoarele stulului clasic veşnic salonul "Mireasa Modernă" a pregătit câteva surprize.

Preţul de chirie - de la 100 la 1.250 de euro.

Despre companie mai detaliat.Cocos

Salonul de mariaj "Cocos" diferă prin diversitatea sa uimitoare de stiluri de rochii. Orice mireasă, chiar şi cea mai excentrică şi capricioasă, poate găsi în acest salon rochia viselor sale. Fie că este vorba de stilul clasic strict sau jucăuş, cu un trandafir şi panglici de mătase. Dar în salonul "Cocos" nu veţi găsi clişee sau standarde.

Caracterul original al fiecărui model este incontestabil!

Preţ chirie - de la 300 de euro şi mai sus.

Despre companie mai detaliat.Diana

Salonul "Diana" a bucurat incredibil de mult miresele cu noua colecţie spaniolă a celor mai bune branduri din lumea mireselor La Sposa şi San Patrick. Este vorba despre modelele anului 2012, cele mai recente idei din lume într-un singur salon. Fiecare colecţie are 200 de rochii pentru toate gusturile. Nu aţi mai văzut o astfel de varietate ameţitoare. Cele mai variate ţesături, siluete şi stiluri. Dar fiecare rochie se regăseşte pasiunea şi harul spaniol. Iar în luna octombrie, salonul de mariaj "Diana" se va reînnoi cu o nouă colecţie. Nu rataţi!

Preţ chirie - 400 de euro (modele din anul trecut).

De la 600 euro sau mai mult (modele noi).

Despre companie mai detaliat.Scarlet

"E ridicol să urmezi moda, dar stupid să nu o urmezi!" a spus cândva renumitul scriitor George Bernard Shaw. Şi avea dreptate. Căci moda este cea mai capricioasă doamnă. În acelaşi timp este cea mai variată. Anume aceasta este caracteristica modei de mariaj. În salonul de mariaj "Scarlet" veţi putea proba imaginea Reginei secolului XV, a zeiţei greceşti, a doamne extravagante, o unei domnişoare romantice din creaţia lui Turghenev şi cu siguranţă imaginea miresei stilului european modern.

Tendinţele moderne a rochiilor de mireasă, prezentate în salonul "Scarlet" nu limitează imaginaţia stilului şi a culorii. Alegerea principală o faceţi Dvs. Într-o zi atât de importantă din viaţa Dvs., aveţi toată libertatea să realizaţi cele mai îndrăzneţe vise. Colecţia rochiilor de mireasă din salon "Scarlet" se distinge prin varietatea sa de stiluri, precum şi prin faptul că fiecare rochie este o capodoperă a feminităţii şi rafinamentului. Aici vă aşteaptă cele mai recente realizări. Veţi fi plăcut surprinşi de flexibilitatea şi loialitatea preţurilor noastre.

Baftă şi preparate plăcută pentru multaşteptata sărbătoare! Salonul "Scarlet" Vă aşteaptă!

Preţ chirie - de la 150 la 1.200 de euro.

Despre companie mai detaliat.Angelica

"În Palatul contelui Angelica a fost îmbrăcată într-o rochie albă de catifea frumoasă, împodobită cu inserţii din satin alb. Cataramele şi lavalierele rochiei de mireasă era incrustate cu diamante cusute în formă de flori. Cu acelaşi desen era brodată şi fusta exterioară cu catifea. Marginile ele erau lateral ridicate cu agrafe din diamante ..."(Anne Golon).

Sună încântător! Fiecare mireasă visează să arate la fel de frumos şi atrăgător ca şi eroina romanului Anne Golon. Acesta şi este sarcina salonului de mariaj "ANGELICA". Aici fiecare mireasă devine cu adevărat atrăgătoare. Gustul impecabil al stilistului italian şi profesionalismul modelistei franceze sunt calităţile cu care consultanţii noştri cor selecta şi oferi o rochii spectaculoasă şi unică de nuntă.

Preţul 300 - 800 de euro.

Despre companie mai detaliat.

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 1424

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?