Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 mai 2017

Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova — mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață. Prin urmare, pregătirile pentru nuntă încep cu mult timp înainte de data nunții. Și fiecare cuplu, alege minuțios locul unde să organizeze un eveniment atât de memorabil, precum este nunta.

Pentru ca nu doar copiii, dar și nepoții, să păstreze vie amintirea nunții dvs., nu uitați despre componentele importante ale unei săli de banchet. Este vorba și despre amplasare comodă, și confort, și bucătărie bună, și personal atent, pregătit. Restaurantul "Select" de mai mulți ani își bucură oaspeții nu doar prin ospitalitate, dar și prin atmosfera agreabilă și gustările delicioase, care garantează buna dispoziție. Cei de la "Select" cunosc: cel mai prețios cadou pentru un eveniment important este buna organizare și desfășurare a acestuia, care va lăsa o impresie memorabilă și agreabilă, dar și va surprinde plăcut tinerii însurăței și toți invitații.

De aceea, pentru fiecare sărbătoare, cei de la "Select" se pregătesc foarte minuțios. Nu este o taină că perfecțiunea se păstrează în detalii – și toate detaliile aici sunt sub control. Bucătarul-șef tinde să le ofere oaspeților bucate delicate, chelnerii înțeleg importanța activității lor pentru asigurarea confortului invitaților, iar moderatorul nu ratează niciun detaliu, astfel încât evenimentul să fie perfect.

Meniul restaurantului merită atenție specială. Oaspeților li se oferă o adevărată călătorie gastronomică prin țările Europei, pentru a se putea simți adevărați gurmanzi. Italia, Marea Britanie, Franța, Germania – probabil, pentru bucătarii de la "Select" nu există țară, a cărei bucătarii nu ar fi capabili să o reproducă pentru vizitatorii săi. Iar dacă nunta este organizată în stil moldovenesc, la alegere vă stau – o mulțime de gustări tradiționale din legume, cărnuri, bucate fierbinți. Nimeni nu va putea rezista în fața mămăligii îndrăgite, a plăcintelor clasice și a vinurilor moldovenești unice! Toate bucatele sunt preparate în strictă conformitate cu rețeta originală și tradițiile moldovenești.

Cât de confortabil se vor simți invitații depinde nu doar de felul în care este organizată sărbătoarea, dar și de nivelul pregătirii profesionale a personalului restaurantului. Cerințele stricte și managementul corect permit restaurantului "Select" să se mândrească cu o calitate foarte înaltă, fapt demonstrat prin certificatele Organizației Internaționale de Standardizare ISO9001 (managementul calității deservirii) și ISO 22000 (managementul siguranței produselor).

Administrația restaurantului depune tot efortul pentru ca sărbătoarea să vă rămână în memorie și prin dansul romantic, și prin veselul "Amar!", și prin starea de spirit specială, care poate fi doar la nuntă.

Pentru ca această sarcină să fie efectuată la modul perfect, restaurantul "Select" oferă clienților săi cel mai important:

  • susținere la organizarea și desfășurarea evenimentului;
  • sală minunată cu design modern;
  • oferte avantajoase și bonusuri.

Pentru a afla mai multe detalii despre varietatea de oferte, accesați site-ul select.md. Aici vă așteaptă: prezentarea sălilor, meniul și toate informațiile necesare pentru pregătirea și desfășurarea nunții la restaurantul "Select". Veți fi oaspeți mult așteptați!Vizionari intr-o saptamina: 31
Vizionari de la data publicarii: 1687
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.