Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 mai 2017

Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova — mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață. Prin urmare, pregătirile pentru nuntă încep cu mult timp înainte de data nunții. Și fiecare cuplu, alege minuțios locul unde să organizeze un eveniment atât de memorabil, precum este nunta.

Pentru ca nu doar copiii, dar și nepoții, să păstreze vie amintirea nunții dvs., nu uitați despre componentele importante ale unei săli de banchet. Este vorba și despre amplasare comodă, și confort, și bucătărie bună, și personal atent, pregătit. Restaurantul "Select" de mai mulți ani își bucură oaspeții nu doar prin ospitalitate, dar și prin atmosfera agreabilă și gustările delicioase, care garantează buna dispoziție. Cei de la "Select" cunosc: cel mai prețios cadou pentru un eveniment important este buna organizare și desfășurare a acestuia, care va lăsa o impresie memorabilă și agreabilă, dar și va surprinde plăcut tinerii însurăței și toți invitații.

De aceea, pentru fiecare sărbătoare, cei de la "Select" se pregătesc foarte minuțios. Nu este o taină că perfecțiunea se păstrează în detalii – și toate detaliile aici sunt sub control. Bucătarul-șef tinde să le ofere oaspeților bucate delicate, chelnerii înțeleg importanța activității lor pentru asigurarea confortului invitaților, iar moderatorul nu ratează niciun detaliu, astfel încât evenimentul să fie perfect.

Meniul restaurantului merită atenție specială. Oaspeților li se oferă o adevărată călătorie gastronomică prin țările Europei, pentru a se putea simți adevărați gurmanzi. Italia, Marea Britanie, Franța, Germania – probabil, pentru bucătarii de la "Select" nu există țară, a cărei bucătarii nu ar fi capabili să o reproducă pentru vizitatorii săi. Iar dacă nunta este organizată în stil moldovenesc, la alegere vă stau – o mulțime de gustări tradiționale din legume, cărnuri, bucate fierbinți. Nimeni nu va putea rezista în fața mămăligii îndrăgite, a plăcintelor clasice și a vinurilor moldovenești unice! Toate bucatele sunt preparate în strictă conformitate cu rețeta originală și tradițiile moldovenești.

Cât de confortabil se vor simți invitații depinde nu doar de felul în care este organizată sărbătoarea, dar și de nivelul pregătirii profesionale a personalului restaurantului. Cerințele stricte și managementul corect permit restaurantului "Select" să se mândrească cu o calitate foarte înaltă, fapt demonstrat prin certificatele Organizației Internaționale de Standardizare ISO9001 (managementul calității deservirii) și ISO 22000 (managementul siguranței produselor).

Administrația restaurantului depune tot efortul pentru ca sărbătoarea să vă rămână în memorie și prin dansul romantic, și prin veselul "Amar!", și prin starea de spirit specială, care poate fi doar la nuntă.

Pentru ca această sarcină să fie efectuată la modul perfect, restaurantul "Select" oferă clienților săi cel mai important:

  • susținere la organizarea și desfășurarea evenimentului;
  • sală minunată cu design modern;
  • oferte avantajoase și bonusuri.

Pentru a afla mai multe detalii despre varietatea de oferte, accesați site-ul select.md. Aici vă așteaptă: prezentarea sălilor, meniul și toate informațiile necesare pentru pregătirea și desfășurarea nunții la restaurantul "Select". Veți fi oaspeți mult așteptați!
Vizionari de la data publicarii: 3492
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.