Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 februarie 2011

Madame de Fleur: floristică profesională a nunţii voastre

Probabil nici o nuntă nu se petrece fără flori şi compoziţii florale. Florile sunt întruchiparea prospeţimii, purităţii şi iubirii. Ele simbolizează frumuseţea şi tinereţea cuplului. Pe lângă aceasta, florile vor completa perfect interiorul şi vor fi sursa emoţiilor pozitive ale invitaţilor.

Buchetul miresei - unul dintre principalele atribute ale nunţii. Dar cel mai important în vestimentaţia miresei este rochia, iar sarcina buchetului de mireasă este de a o înfrumuseţa şi a-i pune în evidenţă frumuseţea sa. Floristica cunoaşte cele mai diverse tipuri şi forme ale buchetelor de mireasă: de la clasic rotund, numit "biedermeier", până la cele mai neaşteptate - în cascadă, sub formă de picături, arc, evantai şi manşon etc. Nu le vom examina în detalii, deoarece nu există un standard absolut, dar pentru ca buchetul să arate impresionant şi armonios, să se combine cu stilul general al miresei, trebuie să avem o idee despre tânără, silueta ei, înălţimea, culoarea ochilor şi a părului, despre coafură şi chiar despre vârsta ei. În acest an, este foarte actual contrastul: suportul rigid al buchetelor de nuntă se combină perfect cu petalele netede şi delicate şi cu frunzele riguroase.

O atenţie deosebită trebuie acordată buchetelor carcasă. Aceste elemente de înfrumuseţare sunt foarte originale şi elegante. În aceste buchete esenţială este carcasa care îi conferă formă, şi este efectuată în exclusivitate în mod manual, ceea ce îi acordă buchetului dreptul de a fi numit "hand made” la 100%. Împreună cu buchetul se comandată şi butoniera pentru mire, şi flori care vor împodobi părul miresei.

Versiunea clasică de decorare a sălii este instalarea unui arcul de flori de asupra intrării în restaurant, precum şi plasarea compoziţiilor florale pe mese. Va fi minunat, dacă oaspeţii vor beneficia de mai multă atenţie decât era de aşteptat. Putem pur şi simplu pune flori în vaze special selectate, dar putem crea ceva deosebit.

Dacă compoziţia florală se realizează corect, atunci aceasta neapărat va crea o atmosferă uşoară şi fermecătoare. Compoziţiile ar trebui să fie plasate pe mesele, astfel încât să nu deranjeze oaspeţii. În afară de aceasta, florile nu trebuie să emane o aromă puternică. În primul rând, acestea sustrag atenţia şi, uneori, irită. Iar în al doilea rând, cineva dintre oaspeţi ar putea fi alergic la parfum floral.

Masa tinerilor căsătoriţi este decorată în mod obligatoriu. Pentru aceasta, de obicei, se comandă o compoziţie din aceleaşi flori, care sunt utilizate în buchetul miresei. Mulţi decorează masa cu stofă, ceea ce creează un efect suplimentar. În plus, florile pot fi împletite pe coloane, balustrade şi spatele scaunelor.

Procesiunea de nunta, care zboară pe străzi, este petrecută cu ochii tuturor, de la mici, la mari. Acesteia îi fac drum alte maşini, iar conducătorii auto îi zâmbesc. Şi cu cât mai interesant este decorată procesiunea de nuntă, cu atât este mai admirabilă.

Pentru decorarea automobilului cu flori vii, se utilizează un element de fixare profesional, care fixează uşor şi sigur compoziţia finală, iar la sfârşitul ceremoniei acesta se scoate cu uşurinţă.

Pentru decorare este bine venit totul ce Vă place. Cea mai importantă regulă este: nu Vă temeţi să experimentaţi. Temeţi-Vă să arătaţi ca toţi. De exemplu, utilizarea fructelor este o soluţie foarte simplă şi în acelaşi timp elegantă, care este frecvent practicată în Europa. În ciuda zilei lungi de vară, nu uitaţi să decoraţi buchetul de nuntă cu diferite lumânări colorate şi aromate. Lumânările sunt un atribut indispensabil al oricărei sărbători romantice.

Dacă aţi decis să Vă uniţi inimile şi viaţa în această perioadă frumoasă a anului, Vă propunem câteva idei care vor transforma această zi în una minunată, importantă şi de neuitat pentru Dvs.

Poate că căsătoriile şi se fac în cer, dar se trăiesc sub soare. Şi V-aţi întâlnit, îndrăgostit şi căsătorit de asemenea sub soare. Şi doriţi să faceţi o nuntă memorabilă, mai mult decât să o jucaţi. Pentru aceasta Vă propunem ca personajul principal la nuntă să fie floarea-soarelui, după mire şi mireasă, bine înţeles. Cu atât mai mult că aceasta a devenit deosebit de populară.

Aveţi grijă de vestimentaţia Dvs. de nuntă, adăugaţi mai mult soare cu ajutorul florii-soarelui. Acest lucru se poate realiza printr-o centură cu o floarea-soarelui mare, în plus, puteţi utiliza aceste flori în coafura Dvs. sau să le desenaţi pe manichiură. De asemenea, floarea-soarelui măcar să fie prezentă, dacă să nu să domine în buchetul Dvs. de mireasă. Acelaşi lucru este valabil pentru butoniera mirelui. Niciodată nu uitaţi de posibilitatea de a adăuga floarea-soarelui ca element, dar nu exageraţi.

Ca idee, am elaborat o listă de elemente în care se poate de adăugat floarea-soarelui pentru a sublinia tematica nunţii:

 • Pahare;
 • Birotica de nuntă (invitaţii, scaune carduri de mese, programe, cartea de nuntă);
 • Cadouri-mulţumire pentru oaspeţi (bonboniere);
 • Arc pentru ceremonia de căsătorie sub soare;
 • Sesiunea foto de nuntă în câmp cu floarea-soarelui;
 • Decorarea sălii de banchet, maşinii de nuntă;
 • Tortul de nuntă;
 • Feţe de masă, şerveţele;
 • Lumânări de nuntă.

Astfel nunta va fi luminoasă, memorabilă şi veselă. Floarea-soarelui Vă va aduce în dar mulţi ani de bucurie Dvs. şi oaspeţilor Dvs.! Deoarece floarea-soarelui este simbol al bogăţiei, păcii şi prosperităţii, oare nu V-aţi dorit acest lucru căsniciei Dvs.?

Amatorilor stilului clasic, în acest sezon, le propunem să utilizeze în decorarea ceremoniilor nuanţele culorii verzi, coraliene şi de fucsie. Cei care au văzut cel puţin o dată o nuntă într-o gamă de astfel de culori, vor rămâne pentru totdeauna amatorii acestei soluţii. Deseori miresele din lumea întreagă preferă anume acest stil pentru nunta lor de vară. Şi nu în zadar. Este greu de găsit o soluţie mai luminoasă, modernă şi proaspătă pentru o ceremonie plină de soare. Pe lângă aceasta, decorarea cu astfel de flori arată plină de viaţă şi modernă.

Trebuie oare de apelat la asistenţa unui florist profesional?

Desigur, da. Apelarea către profesionişti are mai multe avantaje:

 • abordarea individuală pentru executarea unei comenzi;
 • executarea operativă a comenzii;
 • creativitate;
 • urmărirea tendinţei globale de dezvoltare a floristicii;
 • utilizarea furniturii, accesoriilor de calitate;
 • calitatea înaltă a muncii şi profesionalism.

Deseori, ocupându-se de organizarea nunţii, tinerii căsătoriţi şi părinţii lor cred că apelarea la profesionişti este prea costisitoare. Dar trebuie să Vă asigurăm că avem oferte pentru orice bugete.

Indiferent de alegerea Dvs., ţineţi cont de recomandările profesioniştilor, creaţi propriile soluţii. Deoarece această zi mult aşteptată este unica şi aparţine doar Dvs. De aceea această zi trebuie să fie de neuitat şi exact aşa cum aţi imaginat-o!

Журналист Анна ДорошенкоVizionari de la data publicarii: 925

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?