Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 martie 2013

Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată.

Miresele din acest an sunt nespus de norocoase, pentru că designerii străini de rochii de nuntă au muncit mult pentru a prezenta lumii colecţii surprinzător de luxoase, rafinate și feminine. În cazul în care sunteţi deja în căutarea rochiei perfecte, în care vă veţi simţi ca o adevărată regină, plecaţi-vă urechea la sfaturile unui specialist cu experienţă în moda pentru mirese, ale consultantului salonului Happy Day.

Judecînd după colecțiile prezentate la Expoziţia Internaţională de rochii şi accesorii de mireasă, anul 2013 va fi marcat de revenirea eleganței clasice. Să fie acesta legată de tendinţa generală ce dă preferinţă stilului nobil și de renunţarea la rochiile extravagante, sau de nunta Prințului William și Kate care a făcut senzaţie şi a dat tonul tuturor nunţilor din lume? Nu ne vom da cu presupusul, ci ne vom bucura pur şi simplu de trecerea în revistă a tendințelor deja impuse.

Tul şi dantelă

Spre fericirea mireselor de astăzi, rochiile grele şi voluminoase ca torta, incomode şi exagerat de pompoase au ieşit în sfîrşit din modă. Locul acestora a fost luat de ţinutele delicate clasice tip "prinţesă" cu fuste cu volum moderat din tul diafan și dantelă delicată.

Colecțiile din 2013 de la Allure și Casablanca vă servesc drept confirmare: modele feminine și, cu toate acestea, solemne şi luxoase, care conferă imaginii miresei o alură extrem de sofisticată şi elegantă. Credeţi-ne, acestea nu doar arată grozav, ci sunt de asemenea incredibil de comode. Fusta nu îngreunează rochia, dimpotrivă făcînd mişcările dumneavoastră legere şi curgătoare, ca la sfârşitul zilei nunţii să mai aveți forțe pentru partea cea mai plăcută a ceremoniei.

Tul şi dantelă Tul şi dantelă Tul şi dantelă
 

Spatele şi braţele acoperite

Dacă aţi visat întotdeauna la o nuntă aristocratică, atunci veți aprecia, cu siguranță, tendința umerilor, braţelor şi a spatelui acoperite. Sexualitatea expusă îşi are locul la petrecerile în club. Iar pentru un astfel de eveniment tradițional precum este nunta, trendsetter-ii modei pentru mirese propun modele discrete, dar în același timp senzuale, cu mâneci lungi, cu spatele acoperit cu dantelă şi cu decolteu drapat cu ghipură.

Totuşi, discreţia acestor ţinute poate fi pusă în discuţie. Mulţi bărbaţi recunoscînd faptul că asemenea "aluzii" provoacă imaginaţia mult mai mult decât goliciunea.

La salonul Happy Day este prezentată o largă selecție de rochii cu aceste elemente actuale. Și dacă aţi ales o rochie cu partea de sus descoperită, dar doriți să fiţi în tendinţe, consultanţii noştri vă vor ajuta să completaţi ţinuta cu un bolero cu mâneci lungi din dantelă.

Spatele şi braţele acoperite Spatele şi braţele acoperite Spatele şi braţele acoperite Spatele şi braţele acoperite
 

Talia ridicată

Nu este un secret faptul că o rochie cu linia taliei ridicată lungeşte vizual picioarele, făcînd silueta în ansamblu să arate mai zveltă. Datorită ţinutelor cu talie ridicată, toate miresele, fără excepţie, arată mult mai drăguţe şi mai feminine.

Domnişoarele mignone şi firave arată surprinzător de armonios și graţios în astfel de rochii.

Talia ridicată Talia ridicată Talia ridicată
 

Rochia de mireasă tip «sirenă»

Rochia de mireasă tip sirenă vi se potriveşte în cazul în care deţineţi forme ideale. Acest model vă va transforma într-o adevărată Regină a sărbătorii. Fusta, care se îngustează în partea de jos, va conferi look-ului feminitate, iar liniile croite oblic vă vor ajuta în plasarea corectă a accentelor pe meritele siluetei dumneavoastră. Și nu vă faceți griji cu privire la înălțimea dumneavoastră: rochiile de mireasa "Sirenă" se potrivesc atît mireselor mignone cît şi celor înalte.

Rochia de mireasă tip «sirenă» Rochia de mireasă tip «sirenă» Rochia de mireasă tip «sirenă»
 

Nu - voaletelor. Da - diademelor!

Nunta regală engleză și-a lăsat puternic amprenta şi asupra modei accesoriilor. Locul detaliilor "a la 50" populare în anii precedenţi (voalete, pălării) a fost luat de accesoriile în stil monarhic: coroniţe, diademe, piepteni, agrafe grațioase. Deoarece salonul Happy Day este distribuitorul oficial al producătorului american de accesorii de nuntă Bel Aire Bridal, veți putea fi întotdeauna sigure că accesoriile alese sunt originale și corespund celor mai noi tendințe ale modei.

Nu - voaletelor. Da - diademelor! Nu - voaletelor. Da - diademelor! Nu - voaletelor. Da - diademelor!
 

Sfaturi: cum să devii deţinătoarea rochiei perfecte

  1. Daca vă doriţi o rochie cu adevarat valoroasă, în care veţi arăta de un milion, adresaţi-vă doar la distribuitorii oficiali și probaţi neapărat rochia înainte de a o cumpăra. Oricît de mare ar fi tentaţia să o achiziţionaţi într-un magazin on-line, gândiți-vă dacă e cazul să vă amărâţi chiar în preajma nunţii, primind un fals teribil al cărui calitate și aspect diferă prea mult de imaginea de pe monitor.
  2. Nu este suficient să vă orientaţi după tendințele modei, mai trebuie să ştiţi care dintre acestea vi potrivesc anume temperamentului, siluetei sau culorii pielii dumneavoastră. La salonul Happy Day consultanţii vă vor ajuta să alegeți o rochie în armonie perefctă cu trăsăturile dumneavoastră individuale. Dintr-o gamă foarte mare de patru colecţii renumite Allure, Jasmine, Casablanca, Mon Cheri, Sophia Tolli veţi găsi neapărat rochia perfectă pentru dumneavoastră.
  3. Un ultim sfat. Ascultaţi-vă inima și nu lăsați apropiaţii sau prietenii (chiar şi cu cele mai bune intenții) să aleagă pentru Dumneavoastră.

P.S.

Dacă vă pregătiți pentru balul de absolvire sau rolul de naşă – veniţi la salonul Happy Day. Ţinutele de seară uimitor de elegante, în stil "hollywoodian", de la branduri precum Jovani, Tony Bowls, Terani Couture vă vor transforma în centrul de atracție pentru toate privirile celor prezenţi la sărbătoare. Mai multe detalii la acest subiect, însă, vă vom oferi în articolul următor.

cum să devii deţinătoarea rochiei perfecte
журналист Наташа Чебан


Vizionari intr-o saptamina: 5
Vizionari de la data publicarii: 4708
Salon de mariaj "Diamante Sposa"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.