Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Torte

Chişinău, str. Moscova, 20
Patiseria Bisquit şi-a consacrat activitatea creării unor delicii-capodopere. După cum se ştie dulcele are proprietatea de a bine dispune mereu. Iata de ce pentru a vă duce sărbătoarea Dumneavoastră pe cele mai înalte culmi gustative, Bisquit propune tuturor clienţilor săi un asortiment divers de produse, capabile să satisfacă cele mai extravagante fantezii. Meşterii patiseriei familiei Bisquit vor pregăti pentru Dumneavoastră un tort al cărui gust vă va rămîne mult timp în memorie. Orice culori, dimensiuni şi glazuri – toate cerinţele în măsura posibilului şi imposibilului vor fi satisfăcute!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

022 32-95-45 0 794 7-06-43

Chişinău, str. Calea Orheiului, 105/1
Deja de mai mulți ani secţia de patiserie a restaurantului "Elegance" este celebră prin torturile care incintă imaginația. Ele pot avea mai multe nivele, împodobite cu minunate flori vii, impozante draperii, pierle comestibile și un voal imponderabil. Torturile "Elegance" — cele mai bune și delicioase podoabe pentru orice sărbătoare!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

022 46-82-40 022 46-82-60 0 686 0-04-39

Chişinău, str. M. Costin, 7, of. 19
Un hit absolut al decorului de nuntă a devenit masa dulce (candy buffet). Această tendință, care, la fel ca și multe altele, a fost preluată din Europa și America, este cu fermitate urmată la nunțile organizate la noi. Explicația este evidentă — dulciurile sunt oriunde la fel de îndrăgite.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%
Prețul nu este disponibil

0 692 1-21-00


Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Articole Secretele tortului de nuntă perfect Secretele tortului de nuntă perfect

Tortul este unul dintre cele mai importante elemente ale nunţii ca buchetul miresei şi inele de nuntă. Cum sa alegem un tort de nuntă?