Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 decembrie 2020

De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.?
Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

O experienta extraordinara va asteapta chiar la intrarea pe teritoriul localului: portile gratioase din fier forjat par sa va invite la un eveniment dintr-o alta dimensiune - departe de orasul plin de viata, plin de constructii din beton, metal si plastic.

Intrand prin aceasta poarta, mireasa, mirele, rudele si oaspetii lor se trezesc in timpurile receptiilor solemne si a balurilor sclipitoare. Cladirea alba ca zapada, cu arcade, coloane si sculpturi, ii invita pe regele si regina sarbatorilor de astazi - mirii - sa ofere oaspetilor lor o primire de neuitat!

Oaspetii nici nu vor reusi sa intre in local, ca vor fi deja cuceriti de atmosfera minunatului eveniment. Zona verde este o lucrare eleganta de arta de design francez. Peluzele verzi si proaspete, zona verde impodobita sub forma de diferite figurine creeaza o dispozitie deosebita de liniste si fericire. Iazurile artificiale - si in special havuzul muzical unic – confera zonei verzi un farmec aparte.

Daca va doriti o nunta europeana, exact ca in filmele de la Hollywood, si intentionati sa oficiati si ceremonia civila in acest minunat local, restaurantul MiaDora va va oferi un foisor romantic care de obicei are rolul traditionalei arcade de nunta. Foisorul alb, elegant si care arata extraordinar de bine si fara ornamente, este o baza excelenta pentru un decor floral sau orice alt decor care sa se potriveasca nuntii dvs.!

Deservire europeana

Doriti sa apreciati un restaurant? Trebuie sa va uitati nu numai la sala de evenimente.

Sala MiaDora cu o suprafata de 700 m2 este proiectata in stilul cladirii si chiar si atunci cand este goala, creeaza o stare de spirit solemna, buna dispozitie.

Dar adevaratul nivel de deservire al oricarui local este grija de nevoile oaspetilor in afara salii pentru evenimente. Si aici restaurantul MiaDora ofera servicii in deplina conformitate cu standardele europene inalte:

  • meniul pentru fiecare seveniment este strict individual si este discutat cu organizatorii;
  • nu veti vedea nici un fel de mancare cu temperatura nepotrivita pe mese;
  • absolut intreg personalul restaurantului este prietenos, deosebit de politicos si raspunde instantaneu dorintelor si necesitatilor oaspetilor;
  • un sistem acustic profesional este instalat in sala pentru evenimentul dvs.;
  • zone pentru masa de tip bufet, loc special amenajat pentru fumat, plimbari - un adevarat regat al confortului.

Sala de nunti a restaurantului MiaDora este la fel de frumoasa ca in filme, dar mirii de aici sunt vedete in viata reala!Vizionari intr-o saptamina: 4
Vizionari de la data publicarii: 915

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.