Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
16 noiembrie 2011

"Happy Day couture" – prin greutăţi – spre stele

Echipa salonului deja a reuşit să cucerească inimile multor femei din ţara noastră, dar încă multe victorii se aşteaptă în viitorul apropiat al «Happy Day couture». În această companie sunt convinşi de faptul că în calea succesului nu sunt opriri, ci doar căutarea constantă a noilor oportunităţi va aduce rezultatele aşteptate. Despre succesul în afaceri, noile tendinţe de nuntă în anul 2012 şi unele secrete ale acestui tip de business a destăinuit corespondentului nostru Natalia Kochetov, şeful companiei «Happy Day couture»:

Natalia, săuneţi-ne cu ce branduri colaboraţi şi de ce?

– Iniţial, am început să propunem branduri deja cunoscute în Republica Moldova. La un moment dat, însă, ne-a fost clar că vom acapara interesul clienţilor doar dacă ne vom evidenţia de alte saloane. Pentru aceasta era nevoie să identificăm propriul nostru stil şi se pare că am făcut faţă acestei încercări. Primele branduri exclusive cu care am început colaborarea au fost Sophia Tolli şi Mon Cheri. Acestea se potrivesc domnişoarelor modeste, de un stil britanic rafinat. După care, am sesizat că multe dintre mirese preferă stilul vintage, dar totodată preferă să iasă în evidenţă. Astfel, am hotărît să colaborăm cu compania Allure. Apropo, anul acesta Allure a fost decernată cu premiul Bridal Manufacturer of the Year/Producătorul anului.

Preşedintele companiei Kelly Kram la înmînarea premiului

În acest an am propus alte două branduri noi: Jasmine couture şi Casablanca fiecare fiind excepţional în felul său.

Cu alte cuvinte, vreţi să spuneţi că sunteţi reprezentantul oficial al acestor branduri la noi în Moldova?

– Da, desigur. Şi e foarte uşor să vă convingeţi de acest fapt. Pe site-ul fiecărui producător sunt indicate companiile partenere ale brandului respectiv. Clienţii beneficiază de un şi de priorităţi în cazul în care face procurări direct de la producător. În primul rând, veţi obţine într-adevăr un produs original, la cel mai bun preţ. În al doilea rând, o companie serioasa (dar astfel de înţelegeri se încheie doar cu companii serioase), întotdeauna va oferi o gamă largă de servicii, inclusiv şi livrarea oricărei rochii solicitate, precum şi lucrările ulterioare de ajustare.

În afară de rochii de seară, aveţi şi rochii de cocktail?

– Este mândria noastră. La momentul actual, punem la dispoziţie rochii ale designerilor Tony Bowls, Cameron Blake şi rochii de cocktail Terani couture. Fiecare rochie este o operă de artă. Chiar dacă în fiecare zi lucrez cu rochiile de seară, nu încetez să mă mire frumuseţea şi eleganţa lor, precum şi simţul gustului.

Natalia, am o întrebare mai delicată. Ce părere aveţi despre magazinele on-line care oferă servicii de vînzare a rochiilor de mireasă şi de seară?

– În era noastră de dezvoltare tehnologică nu suntem în drept să descurajăm doamnele de la astfel de cumpărături. Cu toate acestea, am observat că toţi furnizorii cu care lucrăm, indică pe site-urile lor web faptul că cooperează doar cu dealerii direcţi. În afară de aceasta, nu puteţi fi niciodată siguri că rochia pe care o veţi primi va fi anume cea din fotografie. Din experienţa noastră, fiecare rochie este ajustată de către meşter, fie scurtată, fie cusută la talie (femeile noastre sunt mult mai graţioase decît modelele de nivel mediu), iar magazinele on-line nu vor putea face acest lucru niciodată. Odată, am dat comandă de o rochie, fiind impresionate de preţul atractiv al ei. Cînd am primit coletul, am răbufnit în rîs nu de imitarea jalnică al modelului, ci de mila noastră, amintindu-ne nimic pe aceasta lume nu este gratis, poate doar caşcavalul din cursa pentru şoareci. Păstrăm şi acum rochia ca amintire a naivităţii noastre. Dar, o sa mă repet încă o dată – este alegerea fiecăreia.

Ce aveţi să propuneţi unei cliente în căutări în salonul Dvs. în afară de rochii de mireasă şi haine de seară?

– Propunem o gamă largă de accesorii Bel Air Bridal. Este o colecţie impunătoare de bijuterii, incrustate cu cristale Swarowski. Sunt nişte bijuterii de talie regală.

Spuneţi-ne, care sunt tendinţele modei de nuntă pentru viitor?

– De două ori pe an merg la prezentări de modă mondiale şi fac comenzile colecţiilor. Tendinţele modei de nuntă pentru anul 2012 sunt mânicile de dantelă. Ele arată concomitent sever, sexual şi romantic. În afară de aceasta, ele permit mascarea celei mai sensibile părţi ale mâinii miresei şi nu-i permite să îngheţe, mai ales în sezonul de iarnă. Pentru miresele care preferă o rochie la modă, dar cu mânicile scurte sau fără mânici, este actuală rochia cu decolteu iluzoriu. Un strat de dantelă semitransparentă (nu neapărat dantelă) oferă un aer de eleganţă, fineţe şi romantism unei rochii sexuale, aproape scandalagioase, fără să o încarce prea mult. Un interes aparte o reprezintă formele şi designul fustelor.

Pentru sezonul care urmează, am pregătit o surpriză pentru miresele noastre, dar este pînă ce un secret.

Ce aţi ura noilor companii?

– În primul rînd, înceracţi să nu imitaţi pe nimeni, deoarece riscaţi să rămîneţi o copie a cuiva pentru totdeauna. Căutaţi-Vă imaginea şi stilul individual doar în branduri noi, încă necunoscute nouă. Îndrăzniţi! În noul an, am vrea să urăm doamnelor noastre dragi fericire, dragoste şi bunăstare. Iar noi Vă vom crea buna dispoziţie. O cumpărătură reuşită ar contribui la acest fapt!

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 510
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.