Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
16 noiembrie 2011

"Happy Day couture" – prin greutăţi – spre stele

Echipa salonului deja a reuşit să cucerească inimile multor femei din ţara noastră, dar încă multe victorii se aşteaptă în viitorul apropiat al «Happy Day couture». În această companie sunt convinşi de faptul că în calea succesului nu sunt opriri, ci doar căutarea constantă a noilor oportunităţi va aduce rezultatele aşteptate. Despre succesul în afaceri, noile tendinţe de nuntă în anul 2012 şi unele secrete ale acestui tip de business a destăinuit corespondentului nostru Natalia Kochetov, şeful companiei «Happy Day couture»:

Natalia, săuneţi-ne cu ce branduri colaboraţi şi de ce?

– Iniţial, am început să propunem branduri deja cunoscute în Republica Moldova. La un moment dat, însă, ne-a fost clar că vom acapara interesul clienţilor doar dacă ne vom evidenţia de alte saloane. Pentru aceasta era nevoie să identificăm propriul nostru stil şi se pare că am făcut faţă acestei încercări. Primele branduri exclusive cu care am început colaborarea au fost Sophia Tolli şi Mon Cheri. Acestea se potrivesc domnişoarelor modeste, de un stil britanic rafinat. După care, am sesizat că multe dintre mirese preferă stilul vintage, dar totodată preferă să iasă în evidenţă. Astfel, am hotărît să colaborăm cu compania Allure. Apropo, anul acesta Allure a fost decernată cu premiul Bridal Manufacturer of the Year/Producătorul anului.

Preşedintele companiei Kelly Kram la înmînarea premiului

În acest an am propus alte două branduri noi: Jasmine couture şi Casablanca fiecare fiind excepţional în felul său.

Cu alte cuvinte, vreţi să spuneţi că sunteţi reprezentantul oficial al acestor branduri la noi în Moldova?

– Da, desigur. Şi e foarte uşor să vă convingeţi de acest fapt. Pe site-ul fiecărui producător sunt indicate companiile partenere ale brandului respectiv. Clienţii beneficiază de un şi de priorităţi în cazul în care face procurări direct de la producător. În primul rând, veţi obţine într-adevăr un produs original, la cel mai bun preţ. În al doilea rând, o companie serioasa (dar astfel de înţelegeri se încheie doar cu companii serioase), întotdeauna va oferi o gamă largă de servicii, inclusiv şi livrarea oricărei rochii solicitate, precum şi lucrările ulterioare de ajustare.

În afară de rochii de seară, aveţi şi rochii de cocktail?

– Este mândria noastră. La momentul actual, punem la dispoziţie rochii ale designerilor Tony Bowls, Cameron Blake şi rochii de cocktail Terani couture. Fiecare rochie este o operă de artă. Chiar dacă în fiecare zi lucrez cu rochiile de seară, nu încetez să mă mire frumuseţea şi eleganţa lor, precum şi simţul gustului.

Natalia, am o întrebare mai delicată. Ce părere aveţi despre magazinele on-line care oferă servicii de vînzare a rochiilor de mireasă şi de seară?

– În era noastră de dezvoltare tehnologică nu suntem în drept să descurajăm doamnele de la astfel de cumpărături. Cu toate acestea, am observat că toţi furnizorii cu care lucrăm, indică pe site-urile lor web faptul că cooperează doar cu dealerii direcţi. În afară de aceasta, nu puteţi fi niciodată siguri că rochia pe care o veţi primi va fi anume cea din fotografie. Din experienţa noastră, fiecare rochie este ajustată de către meşter, fie scurtată, fie cusută la talie (femeile noastre sunt mult mai graţioase decît modelele de nivel mediu), iar magazinele on-line nu vor putea face acest lucru niciodată. Odată, am dat comandă de o rochie, fiind impresionate de preţul atractiv al ei. Cînd am primit coletul, am răbufnit în rîs nu de imitarea jalnică al modelului, ci de mila noastră, amintindu-ne nimic pe aceasta lume nu este gratis, poate doar caşcavalul din cursa pentru şoareci. Păstrăm şi acum rochia ca amintire a naivităţii noastre. Dar, o sa mă repet încă o dată – este alegerea fiecăreia.

Ce aveţi să propuneţi unei cliente în căutări în salonul Dvs. în afară de rochii de mireasă şi haine de seară?

– Propunem o gamă largă de accesorii Bel Air Bridal. Este o colecţie impunătoare de bijuterii, incrustate cu cristale Swarowski. Sunt nişte bijuterii de talie regală.

Spuneţi-ne, care sunt tendinţele modei de nuntă pentru viitor?

– De două ori pe an merg la prezentări de modă mondiale şi fac comenzile colecţiilor. Tendinţele modei de nuntă pentru anul 2012 sunt mânicile de dantelă. Ele arată concomitent sever, sexual şi romantic. În afară de aceasta, ele permit mascarea celei mai sensibile părţi ale mâinii miresei şi nu-i permite să îngheţe, mai ales în sezonul de iarnă. Pentru miresele care preferă o rochie la modă, dar cu mânicile scurte sau fără mânici, este actuală rochia cu decolteu iluzoriu. Un strat de dantelă semitransparentă (nu neapărat dantelă) oferă un aer de eleganţă, fineţe şi romantism unei rochii sexuale, aproape scandalagioase, fără să o încarce prea mult. Un interes aparte o reprezintă formele şi designul fustelor.

Pentru sezonul care urmează, am pregătit o surpriză pentru miresele noastre, dar este pînă ce un secret.

Ce aţi ura noilor companii?

– În primul rînd, înceracţi să nu imitaţi pe nimeni, deoarece riscaţi să rămîneţi o copie a cuiva pentru totdeauna. Căutaţi-Vă imaginea şi stilul individual doar în branduri noi, încă necunoscute nouă. Îndrăzniţi! În noul an, am vrea să urăm doamnelor noastre dragi fericire, dragoste şi bunăstare. Iar noi Vă vom crea buna dispoziţie. O cumpărătură reuşită ar contribui la acest fapt!

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 500
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?