Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
14 septembrie 2016

"Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Sală amenajată în stil nautic

Cu o capacitate de 150 persoane pentru banchet și 200 persoane în cazul organizării unui fourchette, sala de festivități "Poseidon" încântă privirea fiecărui invitat.

Sala este amenajată într-un stil nautic sau "navy", paleta cromatică fiind compusă din culori pastelate cu nuanțe calde. Astfel, pășind pragul acestui local, ți se crează impresia că te afli pe o corabie de lux, în largul oceanului.

Lemnul, marmura și fierul forjat, textilele grele și fine — toate vin să formeze un ansamblu clasic, rafinat ce denotă o sobrietate plină de gust.

Scările din marmură, frumos lucrate, marchează accesul spre nivelul doi — un balcon pe tot perimetrul sălii. Aici sunt amplasate: zona de odihnă cu canapele confortabile, bufetul cu dulciuri și ieșirea spre terase. Datorită proiectului bine gândit al sălii, chiar dacă invitații se vor retrage la o cafea, oricum nu vor rata niciun moment din cadrul ceremoniei.

Bucate din cele mai sofisticate

O nuntă, cumătrie sau o altă sărbătoare nu poate fi organizată fără bucate cu adevărat delicioase. Bucătăria selectă, deservirea impecabilă și atmosfera de vis de la "Poseidon", va fi cheia spre organizarea unor evenimente alese.

Aici clienților le sunt propuse meniuri variate, întocmite în funcție de sezon. Totodată, administrația sălii de festivități este mereu dispusă să discute cu mirii/organizatorii unei petreceri orice variantă de meniu. Bucătarii de aici mereu au dat dovadă de profesionalism, făcând față oricăror provocări culinare, preparând bucate din cele mai sofisticate.

Costul meniului pentru o persoană — de la 600 de lei.

Înregistrarea căsătoriei în manieră originală

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și înregistreze căsătoria în același local unde este organizată petrecerea. Nu mai puțini sunt cei ce își doresc o ceremonie cu totul și cu totul deosebită — în aer liber, pe malul unui lac sau în mijloc de pădure. Alegând sala de festivități "Poseidon", ambele dorințe pot deveni realitate.

Fiind amplasat într-o zonă pitorească, localul oferă clienților săi un loc special amenajat și decorat pentru înregistrarea căsătoriei — cu aranjamente florale și alte accesorii necesare (coșulețe pentru petale, pernuțe pentru inele etc.).


Cazare după eveniment

Cu siguranță, printre oaspeții veniți la nuntă, zi de naștere, cumetrie sau orice alt eveniment, vor fi doritori de a se bucura dimineața de natura și liniștea din jur. De a servi o ceașcă de cafea la aer curat, ascultând ciripitul dulce de păsărele.

"Poseidon" le oferă această posibilitate, la un preț special — 25 euro/odaie dublă.

Fiecare odaie este dotată cu baie, televizor, frigider. La solicitare, vă este pus la dispoziție un pat adițional.

Cazarea se face la Vila Chișla Nouă, în imediata apropiere de sala de nuntă "Poseidon".

Ce fel de petrecere, fără zeamă?

Tradițional, a doua zi după nuntă, oaspeții sunt invitații la zeamă. Și, în acest caz, sala de festivități "Poseidon" vă vine în ajutor cu un meniu călduț și pe placul tuturor — zeamă, tocăniță, mămăliguță cu brânză și smântână. Toate acestea la prețul de 250 lei/persoană (în preț este inclusă și deservirea).

Capacitatea sălii — pâna la 50 de persoane.


Număr mare de facilități

Printre facilitățile oferite de sala de festivități "Poseidon" am putea menționa:

 • Parcare păzită;
 • Terase în aer liber (2 terase la nivelul II și 1 la nivelul I);
 • Odaie oferită gratis mirilor și cazarea la preț redus a cel mult 16 persoane la "Villa Chișla Nouă".
 • Reduceri pentru perioada 31.11.2014-31.03.2015;
 • Cadou — bufet dulce pentru meniu de la 750 lei/persoana.

La fel, gratuit sunt oferite toate accesoriile necesare:

 • Coș/bol pentru bani;
 • Indicatoare pentru mese,
 • Arcă pentru întâmpinarea oaspeților;
 • Panou pentru amplasarea invitaților la mese;
 • Decor pentru masa mirilor (stil maritim);
 • Aranjamente florale și alte decoruri — scoici, stofe fine, candelabre;
 • Covor roșu.Vizionari de la data publicarii: 7887

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.