Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
14 septembrie 2016

"Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Sală amenajată în stil nautic

Cu o capacitate de 150 persoane pentru banchet și 200 persoane în cazul organizării unui fourchette, sala de festivități "Poseidon" încântă privirea fiecărui invitat.

Sala este amenajată într-un stil nautic sau "navy", paleta cromatică fiind compusă din culori pastelate cu nuanțe calde. Astfel, pășind pragul acestui local, ți se crează impresia că te afli pe o corabie de lux, în largul oceanului.

Lemnul, marmura și fierul forjat, textilele grele și fine — toate vin să formeze un ansamblu clasic, rafinat ce denotă o sobrietate plină de gust.

Scările din marmură, frumos lucrate, marchează accesul spre nivelul doi — un balcon pe tot perimetrul sălii. Aici sunt amplasate: zona de odihnă cu canapele confortabile, bufetul cu dulciuri și ieșirea spre terase. Datorită proiectului bine gândit al sălii, chiar dacă invitații se vor retrage la o cafea, oricum nu vor rata niciun moment din cadrul ceremoniei.

Bucate din cele mai sofisticate

O nuntă, cumătrie sau o altă sărbătoare nu poate fi organizată fără bucate cu adevărat delicioase. Bucătăria selectă, deservirea impecabilă și atmosfera de vis de la "Poseidon", va fi cheia spre organizarea unor evenimente alese.

Aici clienților le sunt propuse meniuri variate, întocmite în funcție de sezon. Totodată, administrația sălii de festivități este mereu dispusă să discute cu mirii/organizatorii unei petreceri orice variantă de meniu. Bucătarii de aici mereu au dat dovadă de profesionalism, făcând față oricăror provocări culinare, preparând bucate din cele mai sofisticate.

Costul meniului pentru o persoană — de la 600 de lei.

Înregistrarea căsătoriei în manieră originală

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și înregistreze căsătoria în același local unde este organizată petrecerea. Nu mai puțini sunt cei ce își doresc o ceremonie cu totul și cu totul deosebită — în aer liber, pe malul unui lac sau în mijloc de pădure. Alegând sala de festivități "Poseidon", ambele dorințe pot deveni realitate.

Fiind amplasat într-o zonă pitorească, localul oferă clienților săi un loc special amenajat și decorat pentru înregistrarea căsătoriei — cu aranjamente florale și alte accesorii necesare (coșulețe pentru petale, pernuțe pentru inele etc.).


Cazare după eveniment

Cu siguranță, printre oaspeții veniți la nuntă, zi de naștere, cumetrie sau orice alt eveniment, vor fi doritori de a se bucura dimineața de natura și liniștea din jur. De a servi o ceașcă de cafea la aer curat, ascultând ciripitul dulce de păsărele.

"Poseidon" le oferă această posibilitate, la un preț special — 25 euro/odaie dublă.

Fiecare odaie este dotată cu baie, televizor, frigider. La solicitare, vă este pus la dispoziție un pat adițional.

Cazarea se face la Vila Chișla Nouă, în imediata apropiere de sala de nuntă "Poseidon".

Ce fel de petrecere, fără zeamă?

Tradițional, a doua zi după nuntă, oaspeții sunt invitații la zeamă. Și, în acest caz, sala de festivități "Poseidon" vă vine în ajutor cu un meniu călduț și pe placul tuturor — zeamă, tocăniță, mămăliguță cu brânză și smântână. Toate acestea la prețul de 250 lei/persoană (în preț este inclusă și deservirea).

Capacitatea sălii — pâna la 50 de persoane.


Număr mare de facilități

Printre facilitățile oferite de sala de festivități "Poseidon" am putea menționa:

 • Parcare păzită;
 • Terase în aer liber (2 terase la nivelul II și 1 la nivelul I);
 • Odaie oferită gratis mirilor și cazarea la preț redus a cel mult 16 persoane la "Villa Chișla Nouă".
 • Reduceri pentru perioada 31.11.2014-31.03.2015;
 • Cadou — bufet dulce pentru meniu de la 750 lei/persoana.

La fel, gratuit sunt oferite toate accesoriile necesare:

 • Coș/bol pentru bani;
 • Indicatoare pentru mese,
 • Arcă pentru întâmpinarea oaspeților;
 • Panou pentru amplasarea invitaților la mese;
 • Decor pentru masa mirilor (stil maritim);
 • Aranjamente florale și alte decoruri — scoici, stofe fine, candelabre;
 • Covor roșu.


Vizionari intr-o saptamina: 45
Vizionari de la data publicarii: 5193
Restaurantul "Poseidon"

or. Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean (plaja)
Telefon: 022 41-66-78, 0 698 5-05-03Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?