Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Cadouri şi accesorii

Chişinău, str. A. Șciusev, 102
Cine a spus, ca nu se poate de fotografiat fericirea și de pus într-o ramă? Împreună cu Fotostand.md acest lucru este posibil. Ofertă specială pentru tineri căsătoriți - arendează foto-stand mobil Press-Wall (banner pentru ședințe foto). Pentru ca fotografiile, să nu pară plictisitoare, puteți utiliza standul-foto, ca fon pentru video și fotografii. Anume așa standuri-foto sunt populare printre vedete de cinema și interpreți. Transformă sărbătoare într-un eveniment fabulos!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 92-09-00 0 686 0-10-90 0 796 2-09-00

Chişinău
PandaShop.md a fost creat pentru efectuarea cumpărăturilor prin internet. Ceea ce economiseşte timpul şi banii dumneavoastră, din această cauză preţurile noastre sunt mult mai joase decît cele din magazinele obişnuite din oraş. Vă propunem garanţie la orie marfă, deservirea on-line vă va mira de profesionalism şi educaţie, şi livrarea rapidă prin Chişinău. În magazinul nostru este foarte comod să procuraţi cadouri, deoarece nu este nevoie să călătoriţi prin tot oraşul.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –3%
Prețul nu este disponibil

022 81-58-19 0 608 1-58-19 0 798 1-58-19

Chişinău, str. Calea Eşilor, 10
Casarredo este salonul, care prezintă cele mai actuale tendinţe ale colecţiilor europene: interioare şi accesorii originale, mobilier moale, bucătării exclusive, sufragerii, dormitoare, candelabre, perdele şi lenjerie de pat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 50-94-78 0 601 2-22-62

Chişinău, str. Albișoara, 4, CC "Atrium", but. 104 / str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 241
O mireasă modernă nu se poate lipsi de un bronz admirabil! Înainte de nuntă multe fete merg la solariu. Cu toate acestea, pentru a atinge efectul scontat, sunt necesare cel puţin 8 şedinţe. Dacă mai iei în calcul şi costul cremelor bronzante, atunci preţul plătit pentru solariu poate fi destul de mare. În plus, în rezultatul unei acţiuni atât de intense pielea are de suferit — se înroşeşte, devine uscată şi necesită hidratare maximă. Anume de aceea multe mirese renunţă la solariile dăunătoare şi apelează la serviciile noastre.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –15%
Prețul nu este disponibil

022 50-56-86 0 601 0-67-60 0 795 0-60-60

Chişinău, str. Stefan cel Mare, 64
Brand-ul Korloff Paris, specializat în crearea obiectelor de lux, prezintă trei arome noi pentru dame în sticluţe cu volumul de 88 ml. Această dată este una simbolică pentru brand — parfumurile proslăvesc diamantele Korloff Noir de 88 carate, recunoscut drept cel mai mare diamant negru faţetat din lume. Deja astăzi vă puteţi familiariza cu aceste noi produse în buticul de firmă a Casei Franceze Korloff şi să simţiţi palitra bogată de arome, scufundîndu-vă în luxul Franţei. Korloff Diamond — un cadou destoinic pentru o femeie destoinică.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 27-57-75

Chişinău
Atunci cea mai bună alegere pentru Dumneavoastră este „Cardul de cadouri”, care vă permite să alegeţi singuri obiectul necesar! Noi propunem Carduri de cadouri cu cinci valori nominale: 150, 200, 300, 500 și 1000 lei. Dacă preţul produsului ales depăşeşte valoarea nominală a cardului, este posibilă plata suplimentară în numerar. Cardul de cadouri poate fi procurat la toate casieriile reţelei de supermarkete de tehnică electronică „BOMBA”.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 26-00-26

Chişinău, str. Columna, 106G / str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 520
Vrei să organizezi o sărbătoare deosebită? Fie că organizezi o nuntă, cumetrie, o sărbătoare de famile sau poate o sarbătoare privată, stilul şi forma realizării arată atitudinea, recunoştinţa, scoate în evidenţă relaţiile ce vă leagă cu persoanele invitate. Misiunea noastă este de a vă ajuta cu un sfat, cu idei, cu tehnici şi produse, cu elemente de organizare, pentru ca sărbatoarea să placă tuturor şi să rămînă în memorie pe un timp îndelungat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-80-09 0 686 8-02-68

Chişinău
Suntem o echipă tînără, energică și plină de entuziasm care e gata în orice moment să transforme evenimentul tău într-unul unic și Special. Deoarece la noi creativitatea și inginiozitatea e la loc de cinste. Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat. La sigur ești o persoană, care își vrea nunta deosebită, unică și modernă și pentru asta te așteptăm la noi pentru că Clienții Companiei "Special" au gusturi bune!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97

Chişinău, str. M. Eminescu, 56, etajul 2
Lucrăm cu mare bucurie, știind că vă putem împărtăși satisfacția de a crea buchete și compoziții florale. Cu un entuziasm enorm, ne vom strădui prin lucrările noastre să transmitem toată frumusețea florilor și a plantelor ce cresc în țara noastră, dar și în țările din lumea întreagă. La noi puteți comanda atât buchetul și coronița miresei, cât și butoniere pentru rudele și invitații dumneavoastră. De asemenea, cu mare drag vă putem oferi serviciul de decorare a nunții cu flori și aranjamene florale.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 690 2-02-77 0 780 1-02-77

Chişinău
FastMag a gasit solutii unice pentru ca oaspetii Dvs. sa primeasca un cadou perfect in seara evenimentului. Foto Magnetul pe care il ve-ti primi sunt pregatite din cele mai inalta calitate de materiale. In seara evenimentului toate pozele favorite echipa FastMag le v-a primi in varianta jpeg, acestea vor suporta redactarea medie si desigur tipografia acestora.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 697 5-18-85 0 695 8-64-17

Chişinău, str. Calea Orheiului, 77, of. 4
Accesoriile sunt întotdeauna elementele care dau imaginea finală, reprezintă finisajul „lucrării”. Detaliile sunt cele ce dau valoare. Vualul miresei, mănuşile, tiara, coroniţa, colierele, acele de păr, pot fi simpli sau accesoriyate cu broderii, perle, strasuri sau cu preţioasele cristale Swarowski, dar trebuie alese astfel încît să pună în valoare imaginea D-tră de ansamblu.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –10%
Prețul nu este disponibil

022 45-02-19 0 692 2-19-44

Chişinău
Propunem cadouri-suvenire excepţionale pentru toţi oaspeţii – ciocolate frumoase şi inimioare lucrate de mână cu numele tinerilor însurăţei, al persoanelor sărbătorite şi cu altă informaţie! Un astfel de cadou va fi păstrat timp îndelungat, iar despre sărbătoarea dumneavoastră oaspeţii îşi vor aminti şi vor discuta cu plăcere. Corelaţia dintre preţ şi calitate este una optimală. Avem oferte speciale pentru clienţii corporativi. Sunaţi-ne acum! Pentru a vedea mostrele noastre şi a beneficia de informaţie suplimentară.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 798 9-44-40

Chişinău, str. V. Alecsandri, 66
Nunta ta este unica. Marturiile de nunta ar trebui sa fie unice, sa va reprezinte si sa surprinda invitatii placut! Invitatii tai vor aprecia cadourile pe care le vei oferi si isi vor aduce aminte de voi. Micile atentii pe care le dai invitatilor ca sa le multumesti pentru prezenta lor la nunta voastra pot fi bomboane impachetate frumos in cutii.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-86-84 0 692 9-11-55

Chişinău, str. Dacia, 53/4
Agenţie de mariaj "ILoveYou" oferă o gamă largă de accesorii de nuntă: invitaţii realizate manual, plicuri pentru bani, carduri de banchet pentru oaspeţi, pernuţe pentru inele, carte pentru doreşte adresate tinerilor căsătoriţi, album de nuntă, pahare pentru tinerii căsătoriţi, lopăţele şi cuţite pentru tăierea tortului, figuri neobişnuite pentru tort, cadouri exclusive pentru oaspeţi (bomboniere), huse pentru şampanie, coşuri de petale de trandafir, jartiera miresei, havuz de ciocolată, piramida de şampanie, sculpturi de gheaţă, show-ul bulelor de săpun, focuri de artificii...
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 683 5-83-58


Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Nunta Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi

Ce cu siguranţă poate crea dispoziţie bună oaspeţilor voştri la începutul serii de nuntă? Nu vorbim despre alcool, ci de o nouă tendinţă de a mulţumi oaspeţii cu cadouri.

Nunta Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic

Ce şi cum să cadonăm tinerilor căsătoriţi: recomandări verificate practic de la oameni cu experienţă.

Nunta Eticheta de nuntă: arta de a face cadouri Eticheta de nuntă: arta de a face cadouri

Cum să alegeţi un cadou de nuntă