Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Cadouri şi accesorii

Chişinău
PandaShop.md a fost creat pentru efectuarea cumpărăturilor prin internet. Ceea ce economiseşte timpul şi banii dumneavoastră, din această cauză preţurile noastre sunt mult mai joase decît cele din magazinele obişnuite din oraş. Vă propunem garanţie la orie marfă, deservirea on-line vă va mira de profesionalism şi educaţie, şi livrarea rapidă prin Chişinău. În magazinul nostru este foarte comod să procuraţi cadouri, deoarece nu este nevoie să călătoriţi prin tot oraşul.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -3%
Prețul nu este disponibil

022 81-58-19 0 608 1-58-19 0 798 1-58-19

Chişinău
Suntem o echipă tînără, energică și plină de entuziasm care e gata în orice moment să transforme evenimentul tău într-unul unic și Special. Deoarece la noi creativitatea și inginiozitatea e la loc de cinste. Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat. La sigur ești o persoană, care își vrea nunta deosebită, unică și modernă și pentru asta te așteptăm la noi pentru că Clienții Companiei "Special" au gusturi bune!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -15%
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97






Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Articole Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi

Ce cu siguranţă poate crea dispoziţie bună oaspeţilor voştri la începutul serii de nuntă? Nu vorbim despre alcool, ci de o nouă tendinţă de a mulţumi oaspeţii cu cadouri.

Articole Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic

Ce şi cum să cadonăm tinerilor căsătoriţi: recomandări verificate practic de la oameni cu experienţă.