Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Cadouri şi accesorii

Chişinău, str. Stefan cel Mare 145
Cine a spus, ca nu se poate de fotografiat fericirea și de pus într-o ramă? Împreună cu www.Fotostand.md acest lucru este posibil. Ofertă specială pentru tineri căsătoriți – arendează foto-stand mobil Press-Wall (banner pentru ședințe foto). Pentru ca fotografiile, să nu pară plictisitoare, puteți utiliza standul-foto, ca fon pentru video și fotografii. Anume așa standuri-foto sunt populare printre vedete de cinema și interpreți. Transformă sărbătoare într-un eveniment fabulos!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 92-09-00 079-62-09-00

Chişinău
Nunta, cumătria – evenimente la care daruri primesc nu doar sărbătoriții, dar și cei mai apropiați invitați – nașii, cumetrii, părinții... Alegerea cadoului este un moment foarte important, doar prin intermediul acestuia vă demonstrați atitudinea față de invitați, le arătați cât de mult le apreciați atenția și prezența la eveniment.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 24-52-03

Chişinău, str. Albișoara, 17
Accesoriile de nuntă sunt utile pentru a crea dispoziția necesară și a face sărbătoarea dumneavoastră unică și de neuitat. Acrilat WoodBox oferă decor original pentru nunți, suvenire și diverse produse din placaj.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 789 4-51-29

Chişinău, str. Bucureşti 15
Rapid, Accesibil, Sigur! Confecționarea (după catalog & design individual): verighete (5000 de modele); lanțuri (50 modele); brățare (20 modele); pandativ, cruci, cercei etc. Reparaţia (aur, argint); fixarea pietrelor (preţioase, semi-preţioase); aprecierea; cumpararea (aur,argint); probarea; gravarea.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

060 300-300

Chişinău
PandaShop.md a fost creat pentru efectuarea cumpărăturilor prin internet. Ceea ce economiseşte timpul şi banii dumneavoastră, din această cauză preţurile noastre sunt mult mai joase decît cele din magazinele obişnuite din oraş. Vă propunem garanţie la orie marfă, deservirea on-line vă va mira de profesionalism şi educaţie, şi livrarea rapidă prin Chişinău. În magazinul nostru este foarte comod să procuraţi cadouri, deoarece nu este nevoie să călătoriţi prin tot oraşul.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –3%
Prețul nu este disponibil

022 81-58-19 0 608 1-58-19 0 798 1-58-19

Chişinău, str. Albișoara, 4, CC "Atrium", but. 2073, 2 et. / str. Moscova, 16/1
O mireasă modernă nu se poate lipsi de un bronz admirabil! Înainte de nuntă multe fete merg la solariu. Cu toate acestea, pentru a atinge efectul scontat, sunt necesare cel puţin 8 şedinţe. Dacă mai iei în calcul şi costul cremelor bronzante, atunci preţul plătit pentru solariu poate fi destul de mare. În plus, în rezultatul unei acţiuni atât de intense pielea are de suferit — se înroşeşte, devine uscată şi necesită hidratare maximă. Anume de aceea multe mirese renunţă la solariile dăunătoare şi apelează la serviciile noastre.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri –15%
Prețul nu este disponibil

022 43-34-43 0 601 0-67-60 0 795 0-60-60

Chişinău, str. Columna, 106G / str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 520
Vrei să organizezi o sărbătoare deosebită? Fie că organizezi o nuntă, cumetrie, o sărbătoare de famile sau poate o sarbătoare privată, stilul şi forma realizării arată atitudinea, recunoştinţa, scoate în evidenţă relaţiile ce vă leagă cu persoanele invitate. Misiunea noastă este de a vă ajuta cu un sfat, cu idei, cu tehnici şi produse, cu elemente de organizare, pentru ca sărbatoarea să placă tuturor şi să rămînă în memorie pe un timp îndelungat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-80-09 0 686 8-02-68

Chişinău
Suntem o echipă tînără, energică și plină de entuziasm care e gata în orice moment să transforme evenimentul tău într-unul unic și Special. Deoarece la noi creativitatea și inginiozitatea e la loc de cinste. Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat. La sigur ești o persoană, care își vrea nunta deosebită, unică și modernă și pentru asta te așteptăm la noi pentru că Clienții Companiei "Special" au gusturi bune!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97

Chişinău
FastMag a gasit solutii unice pentru ca oaspetii Dvs. sa primeasca un cadou perfect in seara evenimentului. Foto Magnetul pe care il ve-ti primi sunt pregatite din cele mai inalta calitate de materiale. In seara evenimentului toate pozele favorite echipa FastMag le v-a primi in varianta jpeg, acestea vor suporta redactarea medie si desigur tipografia acestora.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 697 5-18-85 0 695 8-64-17

Chişinău, str. V. Alecsandri, 66
Nunta ta este unica. Marturiile de nunta ar trebui sa fie unice, sa va reprezinte si sa surprinda invitatii placut! Invitatii tai vor aprecia cadourile pe care le vei oferi si isi vor aduce aminte de voi. Micile atentii pe care le dai invitatilor ca sa le multumesti pentru prezenta lor la nunta voastra pot fi bomboane impachetate frumos in cutii.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-86-84 0 692 9-11-55


Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Nunta Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi

Ce cu siguranţă poate crea dispoziţie bună oaspeţilor voştri la începutul serii de nuntă? Nu vorbim despre alcool, ci de o nouă tendinţă de a mulţumi oaspeţii cu cadouri.

Nunta Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic Cadouri pentru tineri căsătoriţi: ghid practic

Ce şi cum să cadonăm tinerilor căsătoriţi: recomandări verificate practic de la oameni cu experienţă.

Nunta Eticheta de nuntă: arta de a face cadouri Eticheta de nuntă: arta de a face cadouri

Cum să alegeţi un cadou de nuntă