Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
19 februarie 2012

"Happy Day couture" ridică vălul noului sezon de nunţi!

Degrabă va începe un nou sezon de nunţi, şi odată cu el agitaţia în rândul mireselor legată de căutarea rochiei de mireasă în vogă. Natalia Kocetova, şefa companiei "Happy Day couture", va relata cititoarelor noastre totul despre imaginea nunţii 2012.

- Natalia, ce nou ne aduce sezonul de primăvară în acest an pentru rochia de mireasă?

Moda de nuntă este puternic influenţată de ceremonia de nuntă a Prinţului William de Wales şi Kate Middleton, pe care jurnaliştii occidentali au numit-o nunta secolului - şi anume, rochia uimitoare a miresei. Au fost două elemente importante ale rochiei de mireasă a Kate care au inspirat designerii celebri. În primul rând, mânicile lungi. Practic, în fiecare colecţie de modă a rochiilor de mireasă mânecile sunt lungi. Formele mânicilor sunt diverse şi creative. În al doilea rând, decupajele seducătoare au fost înlocuite de conservatism în stil tradiţional englezesc.

Adesea decupajul este "ascuns" până la gât cu dantelă, iese în evidenţă stricteţea, formele clasice şi stilul de nivel înalt. În salonul nostru veţi găsi asemenea rochii şi chiar o copie exactă a rochiei de mireasă a Kate Middleton.

În ceea ce priveşte partea de jos a rochiei, florile au fost păstrate, precum şi fustele mari şi pufoase. Volumul a înlocuit rochiile strânse tip "peşte". Cu toate acestea, fusta rochiei a devenit deosebit de interesantă datorită diferitelor texturi, ţesături şi relief. Sunt utilizate dantelele în abundenţă pentru a crea volum şi varietate de forme.

În moda de nuntă a sezonului care vine un loc special îl are un nou tip de tapiterie a ţesăturii fustei - fâşii tăiate din ţesătură subţire. Arată foarte elegant şi original. În salonul nostru puteţi găsi, de asemenea, o asemenea rochie în cadrul colecţiei Allure (8918).

- Ce recomandaţi mireselor noastre pentru a acoperi capul?

Voaletele sunt un accesoriu în vogă în acest sezon. Acest accesoriu face mireasa mai stilată şi îi conferă cochetărie. De asemenea sunt în vogă pălăriile. Aceste accesorii se vor potrivi perfect domnişoarelor curajoase şi extraordinare.

- Ce fel de coafuri de mireasă vor fi în vogă în acest sezon?

Mai recent părul era strâns în coc sus, dar acum în vogă sunt coafurile mai romantice, bucle libere, linii lejere.

- Care este accesoriul principal al sezonului?

Toate accesoriile joaca un rol important în crearea unei imagini unice a miresei. Acestea sunt colanele, care au devenit foarte în vogă în acest an. Ele pot fi simple, de satin, decorate cu flori. Arată elegant colanul legat la spate cu o fundă delicată. În vogă sunt şi coanele colorate.

În general, sezonul actual de nuntă este bogat în culoare. Aş recomanda o combinaţie de rochie de mireasa fildeş cu un colan turcoaz - un amalgam magic de culori. Iar pentru rochia albă se va potrivi perfect de culoarea vinului întunecat. Apropo, şi hainele mirilor cu astfel de accente de culoare arată superb.

- Care sunt dorinţele Dvs. pentru miresele 2012?

Ţineţi cont de tendinţele modei, dar păstraţi-Vă individualitatea. Rochia nu trebuie să Vă pună în umbră, dimpotrivă ar trebui să evidenţieze frumuseţea Dvs.

Şi fie ca multaşteptata zi de nuntă să fie un început al unei vieţi de familie fericite!

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 1213
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?