Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
19 februarie 2012

"Happy Day couture" ridică vălul noului sezon de nunţi!

Degrabă va începe un nou sezon de nunţi, şi odată cu el agitaţia în rândul mireselor legată de căutarea rochiei de mireasă în vogă. Natalia Kocetova, şefa companiei "Happy Day couture", va relata cititoarelor noastre totul despre imaginea nunţii 2012.

- Natalia, ce nou ne aduce sezonul de primăvară în acest an pentru rochia de mireasă?

Moda de nuntă este puternic influenţată de ceremonia de nuntă a Prinţului William de Wales şi Kate Middleton, pe care jurnaliştii occidentali au numit-o nunta secolului - şi anume, rochia uimitoare a miresei. Au fost două elemente importante ale rochiei de mireasă a Kate care au inspirat designerii celebri. În primul rând, mânicile lungi. Practic, în fiecare colecţie de modă a rochiilor de mireasă mânecile sunt lungi. Formele mânicilor sunt diverse şi creative. În al doilea rând, decupajele seducătoare au fost înlocuite de conservatism în stil tradiţional englezesc.

Adesea decupajul este "ascuns" până la gât cu dantelă, iese în evidenţă stricteţea, formele clasice şi stilul de nivel înalt. În salonul nostru veţi găsi asemenea rochii şi chiar o copie exactă a rochiei de mireasă a Kate Middleton.

În ceea ce priveşte partea de jos a rochiei, florile au fost păstrate, precum şi fustele mari şi pufoase. Volumul a înlocuit rochiile strânse tip "peşte". Cu toate acestea, fusta rochiei a devenit deosebit de interesantă datorită diferitelor texturi, ţesături şi relief. Sunt utilizate dantelele în abundenţă pentru a crea volum şi varietate de forme.

În moda de nuntă a sezonului care vine un loc special îl are un nou tip de tapiterie a ţesăturii fustei - fâşii tăiate din ţesătură subţire. Arată foarte elegant şi original. În salonul nostru puteţi găsi, de asemenea, o asemenea rochie în cadrul colecţiei Allure (8918).

- Ce recomandaţi mireselor noastre pentru a acoperi capul?

Voaletele sunt un accesoriu în vogă în acest sezon. Acest accesoriu face mireasa mai stilată şi îi conferă cochetărie. De asemenea sunt în vogă pălăriile. Aceste accesorii se vor potrivi perfect domnişoarelor curajoase şi extraordinare.

- Ce fel de coafuri de mireasă vor fi în vogă în acest sezon?

Mai recent părul era strâns în coc sus, dar acum în vogă sunt coafurile mai romantice, bucle libere, linii lejere.

- Care este accesoriul principal al sezonului?

Toate accesoriile joaca un rol important în crearea unei imagini unice a miresei. Acestea sunt colanele, care au devenit foarte în vogă în acest an. Ele pot fi simple, de satin, decorate cu flori. Arată elegant colanul legat la spate cu o fundă delicată. În vogă sunt şi coanele colorate.

În general, sezonul actual de nuntă este bogat în culoare. Aş recomanda o combinaţie de rochie de mireasa fildeş cu un colan turcoaz - un amalgam magic de culori. Iar pentru rochia albă se va potrivi perfect de culoarea vinului întunecat. Apropo, şi hainele mirilor cu astfel de accente de culoare arată superb.

- Care sunt dorinţele Dvs. pentru miresele 2012?

Ţineţi cont de tendinţele modei, dar păstraţi-Vă individualitatea. Rochia nu trebuie să Vă pună în umbră, dimpotrivă ar trebui să evidenţieze frumuseţea Dvs.

Şi fie ca multaşteptata zi de nuntă să fie un început al unei vieţi de familie fericite!

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 1216
Salon de mariaj "Happy Day"

str. Decebal, 23/2
Telefon: 022 63-87-44, 0 675 9-00-96Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?