Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 aprilie 2014

Visaţi la o nuntă în afara oraşului? 7 motive pentru a alege Château Vartely!

În Moldova sunt o mulţime de locuri pitorești, care te inspiră la organizarea nunții în sânul naturii, departe de oraşul zgomotos. Dar, dacă ați vizitat măcar o dată Orheiul Vechi, cu suprafeţele şerpuite ale râului, cu dealurile înflorite și întinderile placide şi senine, înţelegeţi că acesta este fundalul perfect pentru cel mai frumos eveniment din viața dvs. Mai ales că astăzi, datorită complexului Château Vartely, această idee poate fi realizată într-un mod desăvârşit, cu maximum de confort și lux.

Noi nu încercăm să vă convingem, pur şi simplu vă prezentăm 7 factori obiectivi, cât priveşte particularităţile desfăşurării ceremoniei nunţii la Château:

1. O mică insulă a civilizației europene, pe fundalul naturii

 

Dacă pentru dvs. nunta reprezintă o sărbătoare deosebită, unică, atunci și locul petrecerii se vrea a fi unul inedit. Château Vartely este situat într-un loc de poveste, printre colinele stâncoase în depresiunea de 200 de metri a râului Răut, unde fiecare colțișor al naturii este pătruns de liniștea și bunăstarea seculară. Atmosfera de aici este una specială. Sorbind din aerul proaspăt și suculent, din spațiul imens, din spiritul vechimii, în acelaşi timp conştientizând frumusețea meleagurilor natale, vrei să devii mai bun și mai blajin, să uiți de învălmășeala din oraș și să te bucuri din plin de bucuria existenţei tale. Ce poate fi mai prielnic pentru o sărbătoare care unește două inimi care se iubesc, două familii, două obiceiuri… Și, cel mai plăcut este că toate acestea sunt strâns legate de familiarul confort "orășenesc", de un înalt nivel al deservirii, de bucate uimitor de delicioase și de o amplasare confortabilă. Dar, să le luăm pe rând.


2. Varietate și libertatea de a alege

 

Majoritatea restaurantelor obişnuite din Chișinău, ne limitează în alegerea spațiului, oferind fie săli extrem de mari, fie încăperi confortabile, dar care nu au capacitatea de a primi toți oaspeții. La Château Vartely, mereu există posibilitatea de a alege, aici sunt două săli de banchet — una pentru 150 de persoane și cealaltă pentru 60. În plus, la dispoziție vă stau trei săli de degustație, care pot fi folosite atât conform destinației, adică pentru degustarea vinului, în calitate de bonus pentru ceremonia de bază; cât și pentru ceremonia de înregistrare a căsătoriei. Înscrierea civilă poate fi organizată şi în aer liber — pe o poiană larg înstinsă, cu decor somptuos exact ca în filmele de la Hollywood.

Oaspeții se vor putea relaxa fie pe o terasă spaţioasă de tip închis, fie în camera pentru fumători. Totodată, la dispoziția oaspeților complexului Château sunt camerele de hotel, realizate în cele mai bune tradiții de design european.

3. Posibilitatea de a vă impresiona invitaţii

 

Château Vartely este de fapt un muzeu de vinuri. Aici sunt adunate atributele vechi, rare și de anticariat, destinate pregătirii și păstrării vinurilor. Există posibilitatea de a vedea totul cu propriii ochi, de a asculta povestirile ghidului, de a coborî în beciuri și de a gusta nu doar din vinurile marca Château Vartely, dar și din alte soiuri rare de vinuri de pe cele cinci continente. Excursia capătă o valoare deosebită datorită anturajului — pentru construirea Château Vartely, a fost folosită piatra naturală, care ”a văzut” în viața sa cultura geto-dacilor, dominarea Hoardei de Aur. La dorința oaspeților, poate fi organizată o excursie în cele mai curioase locaţii ale Orheiul Vechi, pentru a vedea elementele ce s-au păstrat din fundamentul mihrabului, al minaretului și al băii; ruinele cetății care au existat încă în secolul V înaintea erei noastre. Toate acestea, fără îndoială, vor lăsa o impresie deosebită și vor face ca evenimentul dvs. să rămână pentru mult timp în memoria oaspeților. Nu în zadar, se spune că Château Vartely este varianta ideală pentru o nuntă interetnică. Unde dacă nu aici, în acest format, poate fi prezentată toată frumusețea și istoria țării noastre?


4. Toate serviciile de nuntă — de la "A" la "Z"

 

Complexul turistic Château Vartely dispune de o proprie agenție de organizare a evenimentelor care, la dorința Dumneavoastră va prelua toate grijile de organizare a nunții. Este un ajutor serios în munca deloc ușoară de pregătire pentru ceremonie. Profesioniști cu vastă experiență în acest domeniu vă vor ajuta să găsiți şi designer-ii și colaboratorii Oficiului Stării Civile, moderatorii și fotografii care cunosc bine particularitățile sălii și care vor putea transmite foarte bine atmosfera sărbătorii.


5. O nuntă tematică originală

 

Château Vartely este un loc perfect pentru organizarea "nunții vinului" — în ultima perioadă de timp, această tendință devine tot mai populară, dar încă n-a reușit să se transforme într-un șablon. Pe lângă diversitatea bogată de vinuri pe mese, aceste nunți se deosebesc printr-un decor original: atributele de vin — de la vița de vie până la pluta naturală — sunt folosite în deservirea mesei, în butoniere, în bomboniere; culorile "vinului" sunt folosite în decorarea sălii și în calitate de accente pe rochia miresei și costumul mirelui. Proaspăt, original, stilat. Iar cel mai important — este ales locul cel mai potrivit și armonizat.


6. Un vin perfect, la prețul producătorului

 

Chiar dacă sărbătoarea nu este tematică, ci una pur tradițională, oare este posibil să ne imaginăm o nuntă în Moldova fără vin moldovenesc? Mai ales, făcând nunta la Chateau, pe această componentă importantă a sărbătorii puteți economisi, deoarece Château Vartely, în primul rând, este un producător de vin. Toate soiurile clasice — Cabernet, Sovignon, Merlot, Pinot Noire, Pinot Gri, Shardoney, Traminner, Sovignon, Feteasca sunt puse la dispoziția evenimentului, la prețurile oferite de producător. Despre calitatea produselor pot fi scrise ode întregi, dar o lăsăm pentru altă dată.


7. Cadou de nuntă pentru tinerii căsătoriţi

 

Gustul plăcut de după sărbătoare se păstrează datorită bonusului de la Chateau Vartely — în prima noapte nupțială, tinerilor însurăței li se pune la dispoziție un număr în hotel. A doua zi dimineața, tinerii sunt așteptați cu un mic dejun de-a dreptul împărătesc. Și, apropo, dacă tinerii au deja alte planuri pentru noaptea nupțială, atunci acest cadou poate fi oferit cuiva dintre rude. Ceilalți oaspeți pot fi transportați pe la case sau cazați în complexul turistic, care dispune de 8 numere standard și 4 apartamente VIP cu 2 camere.


Toate aceste afirmaţii sunt, bineînţeles, convingătoare dar, probabil, argumentul forte va fi impresia personală, pe care o veți crea după ce veți vizita Château Vartely "pentru o mică cercetare", după ce veți lua un prânz gustos în restaurant, veți degusta un vin delicioas, vă veți plimba pe potecă, veți admira privelişea uimitoare a dealurilor înflorite și veți înțelege că anume aici trebuie să vă desfăşuraţi nunta. Nunta perfectă la care ați visat.

журналист Наталья Петренко


Vizionari intr-o saptamina: 4
Vizionari de la data publicarii: 3572
Nuntă la "Chateau Vartely"

str. Elebirării, 170B
Telefon: 022 82-98-90, 022 82-98-88Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?