Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 aprilie 2013

Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Pentru a vă ajuta în planificarea tuturor aspectelor, am pregătit o listă cu șapte accesorii importante de nuntă, care vor crea mai mult confort pentru eveniment, îi vor conferi mai mult estetism și originalitate.

1. Pernuțe pentru verighete.

Timp de cîteva luni ați căutat inele de logodnă, alegînd cu meticulozitate diverse modele de design, grosime și număr de pietre. Iată de ce aceste simboluri prețioase ale fidelității trebuiesc oferite într-o manieră atît de specială. Mai ales că procesul de prezentare a inelelor este adesea filmat pe video și fotografiat, acel moment va rămâne cu dumneavoastră pentru totdeauna. La salonul de nuntă Love Story veți găsi o mare varietate de pernuțe elegante pentru verighete – clasice din satin de culoare ivoriy sau elegante cu imprimeu heraldic.

Lovestory1

2. Paharele pentru miri.

Având în vedere tradiția de spargere a paharelor "pentru noroc", la Oficiul Stării Civile puteți lua pahare simple ca să nu vă pară rau să le spargeți, iar la banchet mireasa si mirele trebuie să bea din pahare deosebite. Ele pot fi decorate cu elemente din metal, cu înscripții sau panglici. Dar la modul ideal, paharele ar trebui să se potrivească după stil cu instrumentele cu care mireasa și mirele vor tăia primul lor tort comun.

Lovestory2 Lovestory3
 

3. Cartonașe de oaspeți.

Acesta este un mod foarte comod de a plasa oaspeții, astfel încât aceștia să se simtă cît mai confortabil cu putință la nunta voastră: tinerii lîngă tineri, rudele lîngă rude. La alegerea modelului de cartonașe, asigurați-vă că acestea nu sunt prea pretențioase și că textul este lizibil – aceasta va ajuta la evitarea înghesuielii și confuziei în momentul în care oaspeții vor fi plasați.

Lovestory4

4. Suporturi pentru cartonașe.

Recent, a apărut tendința de a utiliza aceste elemente decorative pentru aranjarea mesei de sărbătoare, care-i vor face pe oaspeți să-și simtă propria importanță. Suporturile elegante, romantice și originale pentru cartonașele de oaspeți, prezentate într-o gamă largă la salonul Love Story, vă vor ajuta să faceți masa de nuntă deosebit de memorabilă.

Lovestory5

5. Coșulețe și lădițe pentru bani.

Tradiția moldovenească de colectare a cadourilor din partea oaspeților și-a găsit reflectarea în formele originale destinate colectării plicurilor. Acestea pot acea forma unor coșuri, prăjituri sau chiar a Turnului Eiffel! Intreaga gama de astfel de accesorii o veți găsi în catalogul virtual al salonului Love Story.

Lovestory6

6. Bomboniere.

În ultimii ani, aproape la fiecare nuntă sunt utilizate așa suveniruri dulci și plăcute precum sunt bombonierele. Și nu felul sau cantitatea de bomboane contează cel mai mult, cît abordarea originală și tipică "de nuntă". În acest sens, vă vor ajuta cutiuțele neobișnuite, în care se reflectă pe deplin stilul nunții.

Lovestory7

7. Cartea pentru urări.

Este atît de plăcut atunci când după nuntă vă alegeți nu doar cadouri și flori, dar și cu cuvinte frumoase scrise din inimă de către cei mai apropiați și dragi oameni. Alegeți cea mai frumoasă carte pentru urări și, astfel, vă vor fi garantate urări la fel de frumoase

Lovestory8

Accesoriile enumerate vă vor ajuta în organizarea impecabilă a nunții, iată de ce nu trebuie să le ignorați semnificația. Cel mai important lucru este că absolut toate aceste accesorii pot fi găsite într-un singur loc – la salonul Love Story. Nu trebuie să pierdeți timp pentru vizitele interminabile la magazine și centrele comerciale, sau cutreierînd orașul de la un capăt la altul. Este convenabil, simplu, iar rezultatul vă va depăși pînă și cele mai îndrăznețe vise.

O nuntă frumoasă!

журналист Наташа Чебан


Vizionari intr-o saptamina: 3
Vizionari de la data publicarii: 4954

Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.