Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 august 2015

Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor însurăţei invitaţii le aduc flori: buchete mari, frumoase. Spre sfârşitul sărbătorii se adună atât de multe buchete că tinerii nu pot să le ia cu ei şi cea mai mare parte rămâne în sală, câteodată florile sunt luate de cele mai apropiate rude. Costul buchetelor de sărbătoare poate ajunge şi până la câteva sute de lei. Pe când aceşti bani, cheltuiţi pe buchete scumpe, pot ajuta la salvarea unei vieţi de copil.

Tinerii Berechet şi-au început viaţa în comun cu un fapt neobişnuit. Ei au dorit să-ţi facă ziua nunţii nu doar frumoasă, dar şi plină de fapte bune. Invitaţii au citit în invitaţiile la nuntă o rugăminte neaşteptată, de a nu aduce flori tinerilor însurăţei la nuntă. Mirele şi mireasa au propus tuturor invitaţilor de a da banii, meniţi pentru flori, pentru binefacere. În sala de banchete a fost instalată o boxă înfrumuseţată unde s-a putut arunca acolo bani pentru tratamentul copiilor grav bolnavi. Toate mijloacele adunate, adică 7 515 lei, familia Berechet le-a transmis organizaţiei ”Salvaţi Viaţa”. Aceşti bani au devenit un pas important în colectarea de fonduri pentru operaţia lui Gudima Victor ce suferă de cataractă posttraumatică.

Florile care nu au fost dăruite, care oricum s-ar fi ofilit în vaze, au salvat vederea băiatului! Ce idee minunată a adus la viaţă perechea îndrăgostită. AO ”Salvaţi Viaţa” propune tuturor doritorilor să urmeze exemplul tinerei familii şi să facă o faptă bună la început de viaţă de familie. Cu toate că participarea la această acţiune este posibilă şi cu ocazia altor sărăbtori, de exemplu, la jubileu sau cumetrie.

Să nu dăruieşti flori dar să ajuţi la vindecare este atât de simplu!


Infromaţii de contact

Web: www.savelife.md
E-mail: info@savelife.md
Tel.: 0 790 0-38-38.Vizionari intr-o saptamina: 1
Vizionari de la data publicarii: 387

Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!