Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
8 aprilie 2013

Catalogul "Pagini de nuntă 2013" a apărut deja!

Catalogul "Pagini de Nuntă" - este o publicație anuală de care se ocupă portalul Svadiba.md. Acesta reunește cele mai bune companii din Moldova, care se specializează pe organizarea nunților. În catalogul de mărfuri este inclus și un card de discount, care oferă reduceri la o mare varietate de servicii de nuntă și vă permite să păstrați o sumă semnificativă pentru pregătirile de festivitate - de la 5 la 15% din bugetul alocat.

Catalogul "Pagini de nuntă 2013" - este tipărit la aceeași calitate ca și în anul precedent, dar de data aceasta paginile catalogului au fost cusute, astfel încît acestea să rămînă la locul lor, cît de mult nu l-ați răsfoi. De aceea, prietenele dvs. sau surorile mai mici, și probabil, copii vor avea posibilitatea să se folosească de serviciile catologului nostru și după ce l-ați răsfoit dvs.

În catalogul anului 2013 vă prezentăm cele mai recente informații cu privire la cele mai bune saloane de mariaj, restaurante și deservirea nunților. În acest an, companiile au fost alese foarte minuțios.

Tirajul catalogului a constituit 5.000 de exemplare.

Distribuirea catalogului

Avantajul evident al catalogului "Pagini de nuntă", constă în faptul că acesta se distribuie gratuit tuturor doritorilor, dar în același timp - țintim publicul cointeresat.

Imediat după ce a fost scos de la tipar, catalogul a fost distribuit la expoziția de nuntă Celebration'2013 unde l-au primit peste 1.200 de persoane cointeresate, viitori miri și mirese.

Acesta de asemenea poate fi obținut prin poștă în orice colț al Moldovei (noi luăm asupra noastră cheltuielile privind expedierea catalogului prin poștă). Pentru aceasta este nevoie doar să completați un formular pe site-ul nostru. De altfel puteți descărca versiunea electronică, deși în acest caz, nu veți primi cardul discount.

Și bineînțeles, catalogul "Pagini de nuntă" poate fi luat direct de la sediul nostru pe adresa or. Chișinău, str. V. Alexandri, 13.

Catalogul - pentru studenți

Svadiba.md în acest an a sponsorizat "Concursuri de frumusețe și inteligență", în universități precum ar fi ULIM, ASEM, UTM, Universitatea de Medicină și Pedagogică. Precum și va sponsoriza concursului final, inter-universitar.

Studenții din toate universitățile enumerate mai sus vor putea primi cataloagele direct la locul de învățămînt. "Pagini de nuntă 2013" va fi disponibil în aceste universități în perioada 12-30 aprilie.


Alegeți modul cel mai convenabil pentru dvs. ca să obțineți catalogul "Pagini de nuntă 2013". Cu el, organizarea sărbătorilor festive va fi mai ușoară, mai plăcută și mai eficientă.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 661

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?