Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
8 aprilie 2013

Catalogul "Pagini de nuntă 2013" a apărut deja!

Catalogul "Pagini de Nuntă" - este o publicație anuală de care se ocupă portalul Svadiba.md. Acesta reunește cele mai bune companii din Moldova, care se specializează pe organizarea nunților. În catalogul de mărfuri este inclus și un card de discount, care oferă reduceri la o mare varietate de servicii de nuntă și vă permite să păstrați o sumă semnificativă pentru pregătirile de festivitate - de la 5 la 15% din bugetul alocat.

Catalogul "Pagini de nuntă 2013" - este tipărit la aceeași calitate ca și în anul precedent, dar de data aceasta paginile catalogului au fost cusute, astfel încît acestea să rămînă la locul lor, cît de mult nu l-ați răsfoi. De aceea, prietenele dvs. sau surorile mai mici, și probabil, copii vor avea posibilitatea să se folosească de serviciile catologului nostru și după ce l-ați răsfoit dvs.

În catalogul anului 2013 vă prezentăm cele mai recente informații cu privire la cele mai bune saloane de mariaj, restaurante și deservirea nunților. În acest an, companiile au fost alese foarte minuțios.

Tirajul catalogului a constituit 5.000 de exemplare.

Distribuirea catalogului

Avantajul evident al catalogului "Pagini de nuntă", constă în faptul că acesta se distribuie gratuit tuturor doritorilor, dar în același timp - țintim publicul cointeresat.

Imediat după ce a fost scos de la tipar, catalogul a fost distribuit la expoziția de nuntă Celebration'2013 unde l-au primit peste 1.200 de persoane cointeresate, viitori miri și mirese.

Acesta de asemenea poate fi obținut prin poștă în orice colț al Moldovei (noi luăm asupra noastră cheltuielile privind expedierea catalogului prin poștă). Pentru aceasta este nevoie doar să completați un formular pe site-ul nostru. De altfel puteți descărca versiunea electronică, deși în acest caz, nu veți primi cardul discount.

Și bineînțeles, catalogul "Pagini de nuntă" poate fi luat direct de la sediul nostru pe adresa or. Chișinău, str. V. Alexandri, 13.

Catalogul - pentru studenți

Svadiba.md în acest an a sponsorizat "Concursuri de frumusețe și inteligență", în universități precum ar fi ULIM, ASEM, UTM, Universitatea de Medicină și Pedagogică. Precum și va sponsoriza concursului final, inter-universitar.

Studenții din toate universitățile enumerate mai sus vor putea primi cataloagele direct la locul de învățămînt. "Pagini de nuntă 2013" va fi disponibil în aceste universități în perioada 12-30 aprilie.


Alegeți modul cel mai convenabil pentru dvs. ca să obțineți catalogul "Pagini de nuntă 2013". Cu el, organizarea sărbătorilor festive va fi mai ușoară, mai plăcută și mai eficientă.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 661

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?