Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 august 2012

Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment de succes!

În panteonul antic al Zeilor unul din locurile principale era ocupat de Eventus. Acestuia i se adresau romanii cînd se rugau pentru fertilitate şi succes în perioadele dificile de secetă şi războaie. Astăzi, restaurantul omonim "Eventus" este vizitat de tot mai mulţi locuitori ai Chişinăului. Şi pe bună dreptate, deoarece aici sunt organizate cele mai rafinate şi memorabile festivităţi.

Senzaţia de sărbătoare se naşte imediat de cum intri în holul confortabil şi imaculat al restarantului. La intrare vă întîlnesc călduros buchetele de orhidee preţioase expuse în vaze transparente. Holul încăpător duce spre sala mică de 30-40 persoane, care este perfectă pentru întîlnirea oaspeţilor şi pentru mini-bufete. Cascadele de flori din decorul original al oglinzii formează un arc elegant şi modern al îndrăgostiţilor. Analizînd această soluţie creativă de design, începi să înţelegi că în "Eventus" fiecare detaliu este gîndit cu cea mai mare minuţiozitate. Alături de arc sunt situate cîteva mese mici decorate cu compoziţii din flori. Spre deosebire de orhideele aristocratice, acestea sunt comestibile şi foarte gustoase. "Dulciurile din flori" sunt concepute pentru decorul sălii, şi la fel ca şi biscuiţii, prăjiturile şi tortele sunt coapte chiar aici, în patiseria localului cu numele dulce www.tortik.md. Tot acolo, în zona barului, oaspeţii sunt în permanenţă serviţi cu cocktailuri răcoritoare şi revigorante, dar şi cafea aromată. Odihniţi după drumul extenuant şi după evadarea din rutina problemelor existente, graţie atmosferei din lounge, e timpul să descoperiţi sala principală diafană şi irepetabilă.

Decorul interior elegant minimalist al sălii mari de 250 persoane este desăvîrşit de mobilierul rafinat. Efectul de imponderabilitate şi boemă al spaţiului este creat de lipsa completă a ornamentelor bogate din aur şi a draperiilor grele. Candelabrele din cristal convenţionale au fost înlocuite cu "abajururi" masive geometrice. Instalaţia electrică deosebită de pe pereţi cu logoul restaurantului "prinde viaţă" odată cu iluminarea sclipitoare, care poate fi reglată în funcţie de preferinţe. Din fericire, nu Veţi fi nevoiţi să decoraţi sala de sine stătător. Toate grijile legate de decorul pentru eveniment vor fi asumate de personalul responsabil al restaurantului "Eventus". După dorinţă, sala imaculată poate fi decorată în diverse game de culori de la clasicul duet alb-negru la coralul modern, şi chiar oranj vesel. Culoarea este dictată doar de preferinţele Dumneavoastră. De asemenea, specialiştii vă vor pune mereu la dispoziţie echipamentul de DJ şi vă vor recomanda cei mai buni interpreţi şi animatori pentru sărbătoarea Dumneavoastră. În cazul în care locurile din sala mare vor fi insuficiente, oaspeţii vor putea fi plasaţi şi în sala mică de sus de 50-60 persoane. De la balconul inundat de hortensiile verzi şi albe diafane vă puteţi delecta cu panorama completă oferită de sala mare. În plus, mai aveţi suficient spaţiu pentru dans dar şi pentru odihnă relaxantă.

În ceea ce priveşte bucătăria, în "Eventus" domneşte abundenţa de bucate tradiţionale şi europene. Bucătarii au prevăzut toate preferinţele posibile şi sunt mereu dispuşi să propună variaţi gustoase şi delicioase a reţetelor demult îndrăgite. Şi mai important, în caz de necesitate mesele pentru bufet cu gustări legere pot fi servite şi pe terasă. În cazul unei înregistrări în afara oficiului stării civile sau în aşteptarea evenimentului, oaspeţii Dumneavoastră vor putea lua ceva gustări la începutul ceremoniei în aer liber şi coborî pe terasă pentru a se odihni în timpul serii, ce constituie, de asemenea, un avantaj incontestabil al restaurantului modern "Eventus".

Cu alte cuvinte, în materie de adevărată relaxare şi răsfăţ, în capitală a apărut un nume sonor, devenit deja sinonimul succesului. Este "Eventus", desigur!

журналист Лилия ПоддукинаVizionari de la data publicarii: 2795
Sala de festivități "Eventus"

str. Milescu-Spătaru, 2/3
Telefon: 022 80-00-10, 0 78 400-200; 0 780 5-21-00Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?