Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 august 2012

Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment de succes!

În panteonul antic al Zeilor unul din locurile principale era ocupat de Eventus. Acestuia i se adresau romanii cînd se rugau pentru fertilitate şi succes în perioadele dificile de secetă şi războaie. Astăzi, restaurantul omonim "Eventus" este vizitat de tot mai mulţi locuitori ai Chişinăului. Şi pe bună dreptate, deoarece aici sunt organizate cele mai rafinate şi memorabile festivităţi.

Senzaţia de sărbătoare se naşte imediat de cum intri în holul confortabil şi imaculat al restarantului. La intrare vă întîlnesc călduros buchetele de orhidee preţioase expuse în vaze transparente. Holul încăpător duce spre sala mică de 30-40 persoane, care este perfectă pentru întîlnirea oaspeţilor şi pentru mini-bufete. Cascadele de flori din decorul original al oglinzii formează un arc elegant şi modern al îndrăgostiţilor. Analizînd această soluţie creativă de design, începi să înţelegi că în "Eventus" fiecare detaliu este gîndit cu cea mai mare minuţiozitate. Alături de arc sunt situate cîteva mese mici decorate cu compoziţii din flori. Spre deosebire de orhideele aristocratice, acestea sunt comestibile şi foarte gustoase. "Dulciurile din flori" sunt concepute pentru decorul sălii, şi la fel ca şi biscuiţii, prăjiturile şi tortele sunt coapte chiar aici, în patiseria localului cu numele dulce www.tortik.md. Tot acolo, în zona barului, oaspeţii sunt în permanenţă serviţi cu cocktailuri răcoritoare şi revigorante, dar şi cafea aromată. Odihniţi după drumul extenuant şi după evadarea din rutina problemelor existente, graţie atmosferei din lounge, e timpul să descoperiţi sala principală diafană şi irepetabilă.

Decorul interior elegant minimalist al sălii mari de 250 persoane este desăvîrşit de mobilierul rafinat. Efectul de imponderabilitate şi boemă al spaţiului este creat de lipsa completă a ornamentelor bogate din aur şi a draperiilor grele. Candelabrele din cristal convenţionale au fost înlocuite cu "abajururi" masive geometrice. Instalaţia electrică deosebită de pe pereţi cu logoul restaurantului "prinde viaţă" odată cu iluminarea sclipitoare, care poate fi reglată în funcţie de preferinţe. Din fericire, nu Veţi fi nevoiţi să decoraţi sala de sine stătător. Toate grijile legate de decorul pentru eveniment vor fi asumate de personalul responsabil al restaurantului "Eventus". După dorinţă, sala imaculată poate fi decorată în diverse game de culori de la clasicul duet alb-negru la coralul modern, şi chiar oranj vesel. Culoarea este dictată doar de preferinţele Dumneavoastră. De asemenea, specialiştii vă vor pune mereu la dispoziţie echipamentul de DJ şi vă vor recomanda cei mai buni interpreţi şi animatori pentru sărbătoarea Dumneavoastră. În cazul în care locurile din sala mare vor fi insuficiente, oaspeţii vor putea fi plasaţi şi în sala mică de sus de 50-60 persoane. De la balconul inundat de hortensiile verzi şi albe diafane vă puteţi delecta cu panorama completă oferită de sala mare. În plus, mai aveţi suficient spaţiu pentru dans dar şi pentru odihnă relaxantă.

În ceea ce priveşte bucătăria, în "Eventus" domneşte abundenţa de bucate tradiţionale şi europene. Bucătarii au prevăzut toate preferinţele posibile şi sunt mereu dispuşi să propună variaţi gustoase şi delicioase a reţetelor demult îndrăgite. Şi mai important, în caz de necesitate mesele pentru bufet cu gustări legere pot fi servite şi pe terasă. În cazul unei înregistrări în afara oficiului stării civile sau în aşteptarea evenimentului, oaspeţii Dumneavoastră vor putea lua ceva gustări la începutul ceremoniei în aer liber şi coborî pe terasă pentru a se odihni în timpul serii, ce constituie, de asemenea, un avantaj incontestabil al restaurantului modern "Eventus".

Cu alte cuvinte, în materie de adevărată relaxare şi răsfăţ, în capitală a apărut un nume sonor, devenit deja sinonimul succesului. Este "Eventus", desigur!

журналист Лилия Поддукина


Vizionari intr-o saptamina: 1
Vizionari de la data publicarii: 2957
Sala de festivități "Eventus"

str. Milescu-Spătaru, 2/3
Telefon: 022 80-00-10, 0 78 400-200; 0 780 5-21-00Merită să fie văzut

Articole Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары

С 16 по 18 августа 2019 года в Москве в 75-ом павильоне ВДНХ состоится XXXV международная выставка «Wedding Fashion Moscow: Свадебная, Вечерняя Мода и Аксессуары»

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?