Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
8 decembrie 2017

Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Restaurantul complex "Banket Hall" a fost deschis în anul 2010 și în prezent funcționează în trei direcții.

  • Unu — sală de banchete destinată pentru organizarea sărbătorilor și evenimentelor de până la 150-170 persoane.
  • Doi — restaurantul "Balkan Gril", în care într-o atmosferă agreabilă vă puteți petrece timpul împreună cu prietenii-colegii, puteți organiza o întâlnire romantică sau un banchet de până la 45 invitați.
  • Trei — catering și deservirea profesională a sărbătorii pe teritoriul dvs.

Administrația restaurantului afirmă că principalul secret al succesului și popularității obținute de "Banket Hall" este impunerea celor mai înalte standarde în toate, standarde care sunt în creștere de la deschiderea localului. Restaurantul și echipa acestuia sunt în continuă dezvoltare, introduc rețete noi, modalități originale de servire a bucatelor, tehnologii. Clienții restaurantului se bucură frecvent de promoții și oferte. În același timp, se pune accent pe experiența vastă și se păstrează toate realizările de succes.

Atmosferă
 

Interiorul restaurantului-complex "Banket Hall" este în stil clasic, dar în interpretare modernă. În crearea design-ului au fost folosite cele două culori festive — alb și elemente de roșu. Coloane grațioase, oglinzi, elemente decorative, iluminare perfect gândită — toate acestea oferă interiorului un caracter festiv și, în același timp, ușor.

Predomină o atmosferă foarte caldă și agreabilă. Aceasta este susținută de personalul prietenos, foarte responsabil, care trebuie să menționăm, nu a fost schimbat mai bine de 5 ani. La fel — administrația, care la organizarea unui eveniment, întotdeauna gândește atent fiecare detaliu.

”Noi înțelegem că oamenii vin la noi, în primul rând, pentru sărbătoare. Și noi le oferim aceasta. Facem totul pentru ca tinerilor căsătoriți, persoanei omagiate sau părinților care organizează cumetria copilului să le rămână în memorie doar emoțiile plăcute ale evenimentului. Iar pentru aceasta este necesar ca toate celelalte – griji, momente organizatorice – restaurantul să le preia și să le realizeze într-un mod ireproșabil. Noi suntem capabili să facem acest lucru.” – afirmă administrația restaurantului "Banket Hall".

Bucătărie
 

Atmosfera este foarte importantă, însă doar cu aceasta nu poți rămâne sătul. La "Banket Hall" vi se propune o bucătărie minunată, posibilitățile căreia sunt imense – aceasta se referă și la profesionalismul bucătarilor, și la dotarea tehnică. Aici pot fi preparate orice bucate pe care nu și le-ar dori clienții. Întotdeauna sunt utilizate doar produse naturale. În aceasta și constă secretul bucatelor nemaipomenit de gustoase – pentru prepararea acestora nu se utilizează produse semi-fabricate sau înghețate, toate produsele sunt proaspete.

Meniul de banchet conține în mare parte mâncăruri din bucătăria autohtonă și europeană, multe dintre care sunt de autor. La "Balkan Gril" predomină bucătăria bulgară, sârbă, greacă, care este cunoscută prin porțiile mari de bucate delicioase.

O particularitate interesantă — la restaurantul-complex "Banket Hall" o parte semnificativă de bucate sunt preparate pe un grătar special de origine sârbă numit skara. Acesta se face deosebit prin grilajul lat. Atunci când carnea este preparată pe acest grătar, din ea se scurge grăsimea în exces, dar zona de contact cu suprafața fierbinte este mai mare decât la un grătar obișnuit. Anume din acest motiv, bucatele preparate pe skara sunt atât de gustoase și, în același timp, sănătoase. La "Banket Hall" sunt două asemenea grătare — unul afară, pe acesta se gătește în perioada caldă a anului, iar unul în interior — în formatul bucătăriei open door. Adică bucatele sunt preparate chiar în fața vizitatorilor.

Oferte generoase

Unul dintre semnele distinctive ale unui restaurant de nivel înalt — generozitatea față de clienți. În asemenea localuri întotdeauna se depune efort pentru a depăși așteptările clienților.

Astfel, și la "Banket Hall" se fac cu drag cadouri. Pentru nunți cu peste 100 de invitați toată băutura se oferă gratuit, atât băuturile răcoritoare, cât și alcoolul. De asemenea, tinerii căsătoriți beneficiază de un decor de nuntă gratuit și havuz de ciocolată, iar în unele cazuri (în funcție de valoarea comenzii) — chiar și tortul nunții.

 

Cu toate acestea, prețurile localului sunt rezonabile și plăcute, mai ales raportând la calitatea de nivel înalt.

  • Nuntă — 550-880 lei/persoană și mai mult (la solicitări speciale);
  • Botez și cumetrie — 500-650 lei/persoană (16 feluri de mâncare);
  • Jubileu — 450-550 lei/persoană.
  • Petrecere corporativă — 350-450 lei/persoană.
  • Fourshette în afara teritoriului restaurantului, catering — 230-300 lei/persoană. În preț se include aranjarea și servirea pe platouri mari de oglindă.

La restaurantul "Balkan Gril", de asemenea frecvent sunt organizate diferite promoții și se fac surprize speciale. De exemplu, seri cu vin pentru companiile de femei, când pe parcursul întregii seri, doamnelor li se oferă vin gratuit. Sau zilele în care toți vizitatorii sunt serviți cu "Deliciul Serii", de exemplu purceluș la cuptor. Urmăriți promoțiile și noutățile "Banket Hall" pe site-ul complexului sau pe pagina de facebook.

 

Vă recomandăm să vizitați neapărat restaurantul complex "Banket Hall" — să gustați din bucatele la grătar nemaipomenit de delicioase, faimoasele rulade din ficat de pui în bacon, cărniță de miel sau banitsa bulgară. Să savurați gustul lichiorului din gutuie sau a vinurilor fine din colecția restaurantului. Relaxați-vă în atmosfera caldă și deosebită a localului, respirați adânc și sesizați că viața este o adevărată sărbătoare!

журналист Вероника ГорчакVizionari de la data publicarii: 5013
Sala de festivități "Banket Hall"

str. I. Creanga, 82/1
Telefon: 022 74-45-14, 0 790 3-05-06; 0 600 7-07-09Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.