Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
23 martie 2012

Catalogul "Pagini de nuntă" este accesibil!

Suntem bucuroși să anunțăm că a fost publicat mult-asteptatul catalog "Pagini de nuntă" de la portalul Svadiba.md! Prezentarea primei publicații naţionale despre serviciile de mariaj a avut loc luni, 19 martie în sala hotelului din capitală Leogrand Hotel & Convention Center în cadrul concursului Miss ASEM 2012 "Viitoarea femeie de Afaceri".

Concursul de frumusețe Miss ASEM 2012 întotdeauna este un eveniment luminos, festiv şi inteligent. Domișoarele frumoase și inteligente din cadrul Academiei de Studii Economice RM nu doar au defilat în rochii de seară luxoase, dar și au prezentat proiecte de afaceri de succes. Participanta Christina Putregai (EG-112, anul I) a prezentat catalogul nostru "Pagini de nuntă" de la Svadiba.md, care a devenit unul dintre sponsorii evenimentului.

Noul catalog "Pagini de nuntă" include în totalitate piaţa serviciilor de nuntă. Pe 72 de pagini ale publicației veţi găsi toate informaţiile necesare pentru tinerii căsătoriți: regulile OSC, particularitățile ceremoniei de nuntă, ultimele tendințe din moda de nuntă etc. Catalogul include contactele şi o descriere a celor mai bune 100 de companii de mariaj din Chişinău, pentru ca organizarea nunții să fie plăcută fără bătaie de cap şi agitaţie. Cele 5000 de exemplare ale catalogului "Pagini de nuntă" sunt în aşteptarea proprietarilor lor!

Unde puteți obţine Catalogul de la Svadiba.md
La data de 22 martie a început expoziţia anuală de specialitate CELEBRATION 2012. Tradițional portalul nostru de nuntă a participat la eveniment. Veniți la MoldExpo și veți obține gratuit Catalogul "Pagini de nuntă". Expoziţia va dura până la 25 martie.

журналист Марина ГильенVizionari de la data publicarii: 635

Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!