Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
19 aprilie 2012

Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Decorul de nuntă conține o mulțime de elemente, şi totul ce se referă la banchet este foarte important. Toate deciziile legate de nuanţele decorului sunt luate doar după ce cuplul stabilește stilul nunții în ansamblu. Şi atunci puteţi realiza orice vis, transformând o zi din viaţa voastră într-un basm. Este minunat că unul dintre cele mai importante și semnificative evenimente din viață poate deveni o sărbătoare în care totul este posibil fără a lăsa loc pentru rutină şi plictiseală.

Stilizarea ― este un lucru foarte atractiv pentru nuntă. Chiar şi adulţilor le plac basmele. Dar o stilizare reușită implică întotdeauna o mulțime de detalii şi este bine gândită. Aici este important fiecare detaliu. Şi, desigur, este nevoie de un curaj adevărat pentru a se ocupa de cel mai important lucru pentru propria nuntă. Dar este teribil de interesant! Să nu vă fie frică să visați, creând propriul basm.

Inventați, jucați, distrați-vă – căci vă doriți o sărbătoare neobişnuită? Cu siguranță o să fie astfel!

Şi de ce nu am visa și noi și să nu ne imaginăm o nuntă absurdă şi furată de minți în Ţara Minunilor şi să nu organizăm un banchet în Împărăția Oglinzilor?

Nu este chiar atât de dificil să ne imaginăm nunta Alice, imaginile vii din carte dau naştere la mai multe asociaţii şi vor să devină realitate.

Soluţia decorului floral depinde de alegerea voastră, starea de spirit, percepția lumii. Decizia vă aparține, iar decoratorul întotdeauna va oferi cel mai bun mod de realizare a celor mai îndrăzneţe idei! Cel mai important lucru este reproducerea şi menţinerea atmosferei de magie şi de imprevizibilitate.

Am optat pentru strictețe şi senzualitate, o mulţime de detalii realizate manual. Căci anume lucrurile mici creează o atmosferă generală şi stilul. Culoarea de bază este albă, în contrast cu negru și roșu profund.

Am decis să evităm simpla numerotare a meselor, şi le-am dat câte un nume: "Masa Pălărierului Nebun", "Masa Iepurelui Alb", "Masa Reginei Roşii" etc. În locul aranjamentelor florale obișnuite am folosit arbori ornamentali care seamănă cu arbori dintr-un parc englezesc.

Ne-am propus în acest proiect să facem complimente oaspeţilor cu cuvinte de mulțumire şi apreciere. Iar deschizând o cutie mică, urmând indicatoarele "Deschide-mă ", "Mănâncă-mă", oaspeţii vor savura prăjituri drăguțe.
«Stăteau sub copac, îmbrățișându-se de umeri, și Alice a înțeles imediat cine este Tweedledee, şi cine Tweedledum.» Tweedledee şi Tweedledum pot întâlni şi distra oaspeţii înainte de masă.

Distracție pentru oaspeţi ar putea fi fototeatrul. Acesta prezintă rame, mustețe, zâmbete de pisică de Cheshire, urechi de iepure alb.

În timpul sărbătorii oaspeții pot participa la crearea unui cadou pentru tinerii căsătoriți. Imaginaţi-vă că acasă aveți un tablou pictat de oaspeţii la nuntă. Este neobişnuit? Desigur, neobişnuit şi emoţionant. Decoratorul va pregăti un tablou-şablon, pensule şi vopsele, şi fiecare participant va avea posibilitatea să aplice ceva pe cadoul vostru.

Am fost inspirați de istoria trandafirilor pictați, figura de şah şi trandafirii albi, care, cu ajutorul pensulei și a vopselei se transformă uşor în trandafiri roşii. Este important să nu uităm să aranjăm frumos locul de pictură şi să invităm oaspeţii să-și manifeste creativitatea.

În locul albumului pentru urări, am folosit un copac. Urările se scriu pe "cărți".

În basmul vostru este posibil orice: paturi de flori în centrul sălii, invitaţii interesante din marţipan, culori luminoase şi cele mai îndrăznețe vestimentații ale mirelui şi miresei. Rochia miresei poate fi suplimentată cu pantofi roşii. Ca accesorii pot fi folosite pălării, bastoane, ceasuri cu lanţ, mănuşi - toate acestea creează o atmosferă de rafinament şi de rigoare.

Dați libertate imaginaţiei voastre ca nunta voastră să fie ziua cea mai fericită şi magică din viaţă!

Ne-am distrat şi am râs de minune! Sperăm că v-am transmis dispoziția bună și veselia.

Credeți în minuni şi acestea vor apărea în viața voastră cotidiană!

Proiectul este elaborat de:
Ideea: Agenția "Magical Time Production"
Foto: Eugenia Baiciurina
Locul de amplasare: Restaurantul "Eventus"
Decorator Olga Baiciurina

Imaginea miresei și a mirelui:
Stiliștii: Anena Bogușevscaia, Natalia Smirnova
Vizajist: Natalia Capustova
Salonul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi "AB Fashion"
Salonul de mariaj "Favorita"
Modele: Țâbari Alexandru, Baiciurina Olga, Marinescu Violeta, Morari Maria

Агентство "Magical Time Production"Vizionari de la data publicarii: 1032

Merită să fie văzut

Articole Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары

С 16 по 18 августа 2019 года в Москве в 75-ом павильоне ВДНХ состоится XXXV международная выставка «Wedding Fashion Moscow: Свадебная, Вечерняя Мода и Аксессуары»

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?