Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
20 februarie 2017

Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Oaspeții Centrului comercial "Jumbo" au participat la deschiderea anuală oficială a sezonului de nunți. Saloanele de mariaj "Diana", "Miledy", "MonAme", "Valensia" și "Orhidea" au prezentate colecții noi de rochii de mireasă, iar magazinul "Garderobe" — costume de mire. În acest sezon, moda de nuntă este foarte democratică și mireasa își poate permite jocul cu lungimea rochiei, profunzimea decolteului, diversitatea ornamentelor. Sunt la modă rochiile "transparente" din dantelă pe căptușeală în culoarea pielii, care crează impresia de lejeritate. Rămân în trend culorile: cappuccino, piersic, nuanțele pudrate, ivory. Decorate cu paiete și mărgele, dantelă și perle, ținutele de nuntă se roteau în valsul miresei, promițând fiecărei mirese să-și găsească rochia la care visează. O completare superbă a imaginii miresei vor fi bijuteriile exclusive de la "Accessoies Avenue" și accesoriile pentru păr "Elfina".

  

În același timp, în fața cuplurilor îndrăgostite au evoluat vedetele estradei autohtone: Cristy Ruj, Serj Coston, Serj Kuzencoff și Roxana, Catalina Rusu. Cântecele despre dragoste și tandrețe, despre fidelitate și spiritul romantic al primelor întâlniri, au încântat inimile celor prezenți, pe când piesele incendiare nu a lăsat pe nimeni să stea locului.

Sărbătoarea a continuat cu prezentarea rochiilor de mireasă și de seară în stil etnic și tineresc. Designerii și modelierii au avut posibilitatea să combine în colecțiile lor imaginea romantică și o revoltă de culori, finețea stofelor moi și multitudinea elementelor folclorice. Și-au prezentat colecțiile, saloanele: "L'Arossa", "Mandria", "Bobbin", "Ananas by Anastasia Golovaci" și designerul Maria Russu.

Probabil cel mai emoționant moment al sărbătorii au fost declarațiile de dragoste. Să auzi acel râvnit "DA!", să prinzi curaj și să te urci pe scenă pentru a spune cele mai sincere și mai dorite cuvinte de dragoste, au putut câțiva tineri. Pentru bărbăția și fermitatea de care au dat dovadă, tinerii și miresele acestora au fost premiați de organizatorii sărbătorii, care le-au oferit bomboane de la NEFIS, șampanie, cină la restaurantele din incinta CC "Jumbo" și multe altele, iar marele premiu a fost un certificat de reduceri de la "Marry me Banquet hall".

  

Cei care au acceptat propunerea de căsătorie, deja trebuie să se pregătească pentru nuntă! Rochie de mireasă aveți deja, dar ce spuneți despre rochia de seară? Petrecerea trebuie să fie una memorabilă! Din acest motiv, "Paradisul nunților" CC "Jumbo" a organizat pentru oaspeții săi cea de-a treia prezentare — colecția de rochii de seară din noul sezon. Și-au prezentat creațiile, saloanele: "Emili", "La Perelia", "Selena", "Favorita", "Quiss and Rori by Tatiana Pricop".Grația și perfecțiunea, zborul fanteziei și finețea combinate cu stofele de lux, decorarea cu broderii, dantelă și mărgele, i-au cucerit pe toți cei prezenți la sărbătoare. Da, acestea sunt ținute pentru un adevărat bal! Pentru cei care și-au declarat dragostea de Sf. Valentin și Valentina, această sărbătoare este aproape.

Iar pe oaspeții CC "Jumbo", între timp, îi aștepta o degustație de șampanie și dulciuri de la NEFIS, prezentarea saloanelor cu decor pentru nuntă și, bineînțeles, surprize muzicale oferite de interpreții autohtoni invitați. Muzicianul Alexandru Dodița interpreta în mod magic la saxofon piesa îndrăgostiților "Bésame Mucho" și aveai impresia că sala a înflorit de la zâmbetele și căldura umană.


Vizionari de la data publicarii: 253

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.