Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
20 februarie 2017

Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Oaspeții Centrului comercial "Jumbo" au participat la deschiderea anuală oficială a sezonului de nunți. Saloanele de mariaj "Diana", "Miledy", "MonAme", "Valensia" și "Orhidea" au prezentate colecții noi de rochii de mireasă, iar magazinul "Garderobe" — costume de mire. În acest sezon, moda de nuntă este foarte democratică și mireasa își poate permite jocul cu lungimea rochiei, profunzimea decolteului, diversitatea ornamentelor. Sunt la modă rochiile "transparente" din dantelă pe căptușeală în culoarea pielii, care crează impresia de lejeritate. Rămân în trend culorile: cappuccino, piersic, nuanțele pudrate, ivory. Decorate cu paiete și mărgele, dantelă și perle, ținutele de nuntă se roteau în valsul miresei, promițând fiecărei mirese să-și găsească rochia la care visează. O completare superbă a imaginii miresei vor fi bijuteriile exclusive de la "Accessoies Avenue" și accesoriile pentru păr "Elfina".

  

În același timp, în fața cuplurilor îndrăgostite au evoluat vedetele estradei autohtone: Cristy Ruj, Serj Coston, Serj Kuzencoff și Roxana, Catalina Rusu. Cântecele despre dragoste și tandrețe, despre fidelitate și spiritul romantic al primelor întâlniri, au încântat inimile celor prezenți, pe când piesele incendiare nu a lăsat pe nimeni să stea locului.

Sărbătoarea a continuat cu prezentarea rochiilor de mireasă și de seară în stil etnic și tineresc. Designerii și modelierii au avut posibilitatea să combine în colecțiile lor imaginea romantică și o revoltă de culori, finețea stofelor moi și multitudinea elementelor folclorice. Și-au prezentat colecțiile, saloanele: "L'Arossa", "Mandria", "Bobbin", "Ananas by Anastasia Golovaci" și designerul Maria Russu.

Probabil cel mai emoționant moment al sărbătorii au fost declarațiile de dragoste. Să auzi acel râvnit "DA!", să prinzi curaj și să te urci pe scenă pentru a spune cele mai sincere și mai dorite cuvinte de dragoste, au putut câțiva tineri. Pentru bărbăția și fermitatea de care au dat dovadă, tinerii și miresele acestora au fost premiați de organizatorii sărbătorii, care le-au oferit bomboane de la NEFIS, șampanie, cină la restaurantele din incinta CC "Jumbo" și multe altele, iar marele premiu a fost un certificat de reduceri de la "Marry me Banquet hall".

  

Cei care au acceptat propunerea de căsătorie, deja trebuie să se pregătească pentru nuntă! Rochie de mireasă aveți deja, dar ce spuneți despre rochia de seară? Petrecerea trebuie să fie una memorabilă! Din acest motiv, "Paradisul nunților" CC "Jumbo" a organizat pentru oaspeții săi cea de-a treia prezentare — colecția de rochii de seară din noul sezon. Și-au prezentat creațiile, saloanele: "Emili", "La Perelia", "Selena", "Favorita", "Quiss and Rori by Tatiana Pricop".Grația și perfecțiunea, zborul fanteziei și finețea combinate cu stofele de lux, decorarea cu broderii, dantelă și mărgele, i-au cucerit pe toți cei prezenți la sărbătoare. Da, acestea sunt ținute pentru un adevărat bal! Pentru cei care și-au declarat dragostea de Sf. Valentin și Valentina, această sărbătoare este aproape.

Iar pe oaspeții CC "Jumbo", între timp, îi aștepta o degustație de șampanie și dulciuri de la NEFIS, prezentarea saloanelor cu decor pentru nuntă și, bineînțeles, surprize muzicale oferite de interpreții autohtoni invitați. Muzicianul Alexandru Dodița interpreta în mod magic la saxofon piesa îndrăgostiților "Bésame Mucho" și aveai impresia că sala a înflorit de la zâmbetele și căldura umană.

Vizionari intr-o saptamina: 1
Vizionari de la data publicarii: 150

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?