Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 septembrie 2016

Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

"Da" la toate aceste întrebări răspunde restaurantul din capitală "Eventus", care deja a câștigat reputația unuia dintre cele mai bune localuri din Chișinău. Aici găsiți tot de ce aveți nevoie pentru a organiza o nuntă perfectă: sală mare cu o capacitate de 200 de invitați, sală mică pentru 60 de invitați și barul, care poate găzdui liber 20 de persoane. Principiul de bază la amenajarea sălilor, precum și a decorului restaurantului în genere, a fost eleganța, culoarea esențială fiind cea albă: această culoare este una simbolică pentru nunți și servește decoratorilor drept o pânză neatinsă, pe care poate apărea orice tablou, chiar și unul extrem de complex.


Cum este posibil acest lucru? De exemplu, cu ajutorul efectelor luminii, când sălile restaurantului "Eventus" într-o clipă își schimbă starea de spirit caracterizată prin grație și gingășie, în vibrația energică a ringului de dans modern. Pe lângă aceasta, culoarea albă în calitate de bază în paleta de culori — este o adevărată descoperire pentru floriști. Iar dacă încă nu ați decis pe deplin ce fel de nuntă vă doriți, echipa de profesioniști a restaurantului "Eventus" vă vor veni în ajutor. Împreună cu siguranță veți alege pentru ceremonia dumneavoastră cel mai bun decor, meniul optim și un program excelent. Într-un cuvânt — visul dumneavoastră va deveni realitate!


În perioada caldă a anului, la dispoziția invitaților este o terasă verde și confortabilă. Aici, la aer curat, vă veți simți bine atât dumneavoastră, cât și invitații — aceștia se vor putea odihni ascultând muzică vie, într-o atmosferă de armonie perfectă.

Restaurantul "Eventus" mereu își întâmpină oaspeții cu drag!

Aici se desfășoară minunat nu doar nunți, dar și baluri de absolvire, aniversări, cumetrii și alte evenimente importante. Parcare comodă, personal calificat, interior bine gândit și confort maxim pentru toată lumea – aceasta este doar o parte din ce vă poate oferi această sală ospitalieră.Vizionari intr-o saptamina: 7
Vizionari de la data publicarii: 4301
Sala de festivități "Eventus"

str. Milescu-Spătaru, 2/3
Telefon: 022 80-00-10, 0 78 400-200; 0 780 5-21-00Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.