Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 septembrie 2016

Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

"Da" la toate aceste întrebări răspunde restaurantul din capitală "Eventus", care deja a câștigat reputația unuia dintre cele mai bune localuri din Chișinău. Aici găsiți tot de ce aveți nevoie pentru a organiza o nuntă perfectă: sală mare cu o capacitate de 200 de invitați, sală mică pentru 60 de invitați și barul, care poate găzdui liber 20 de persoane. Principiul de bază la amenajarea sălilor, precum și a decorului restaurantului în genere, a fost eleganța, culoarea esențială fiind cea albă: această culoare este una simbolică pentru nunți și servește decoratorilor drept o pânză neatinsă, pe care poate apărea orice tablou, chiar și unul extrem de complex.


Cum este posibil acest lucru? De exemplu, cu ajutorul efectelor luminii, când sălile restaurantului "Eventus" într-o clipă își schimbă starea de spirit caracterizată prin grație și gingășie, în vibrația energică a ringului de dans modern. Pe lângă aceasta, culoarea albă în calitate de bază în paleta de culori — este o adevărată descoperire pentru floriști. Iar dacă încă nu ați decis pe deplin ce fel de nuntă vă doriți, echipa de profesioniști a restaurantului "Eventus" vă vor veni în ajutor. Împreună cu siguranță veți alege pentru ceremonia dumneavoastră cel mai bun decor, meniul optim și un program excelent. Într-un cuvânt — visul dumneavoastră va deveni realitate!


În perioada caldă a anului, la dispoziția invitaților este o terasă verde și confortabilă. Aici, la aer curat, vă veți simți bine atât dumneavoastră, cât și invitații — aceștia se vor putea odihni ascultând muzică vie, într-o atmosferă de armonie perfectă.

Restaurantul "Eventus" mereu își întâmpină oaspeții cu drag!

Aici se desfășoară minunat nu doar nunți, dar și baluri de absolvire, aniversări, cumetrii și alte evenimente importante. Parcare comodă, personal calificat, interior bine gândit și confort maxim pentru toată lumea – aceasta este doar o parte din ce vă poate oferi această sală ospitalieră.Vizionari intr-o saptamina: 48
Vizionari de la data publicarii: 3616
Sala de festivități "Eventus"

str. Milescu-Spătaru, 2/3
Telefon: 022 80-00-10, 0 78 400-200; 0 780 5-21-00Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?