Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
11 iunie 2018

Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Ceea ce distinge restaurantul "Select" de alte săli de banchet este abordarea profesionistă și orientarea către client. "Select Filarmonica", ca parte a restaurantului "Select", oferă un pachet full service — aici puteți comanda absolut toate cele necesare pentru o nuntă de vis: tort, colaci, candy bar, decorațiuni și băuturi.

Gust impecabil

Sala de nunți "Select Filarmonica" fascinează prin designul unic și planificarea reușită — totul pentru o nuntă de vis. La "Select Filarmonica" fiecare mireasă se va simți regină, pentru că toate detaliile, mobilierul, culorile, decorațiunile au fost gândite astfel încât fiecare eveniment să fie cu adevărat select. Optând anume pentru acest restaurant, veți avea parte de un eveniment delicios, pentru că la dispoziție vă stă un meniu variat, cu bucate și gustări exclusive, pregătite cu dedicație de către bucătarii localului. Cei care au fost cel puțin la un eveniment organizat la Restaurantul "Select", sunt cuceriți de specialitățile casei: terina de somon, rulada de spanac, arrosto de curcan și altele.

Oferte speciale

Pentru că ne place să surprindem, am creat niște oferte minunate, pentru nunțile petrecute în perioada caldă și rece la ”Select Filarmonica”. Din start, indiferent de numărul de invitați vă oferim un șir de cadouri, iar în funcție de numărul oaspeților bonusuri vor fi tot mai multe!

Pentru perioada rece, beneficiați de -20% reducere la tot meniul. Sau - toate băuturile pentru eveniment, GRATUIT! Lista întreagă de bonusuri o găsiți în oferta pentru perioada rece a sălii "Filarmonica".

Oferta sălii Filarmonica pentru perioada caldă are propriile avantaje. Accesați și vedeți lista completă aq bonusurilor propuse, iar pentru mai multe detalii sunați la 069 300-900.

Vă invităm cu mare drag să faceți o vizită la "Select Filarmonica", să vă prezentăm sala, meniul și ofertele noastre. Împreună vom stabili data evenimentului și vom planifica în detalii nunta, astfel ca aceasta să fie una memorabilă. Alegeți ”Select Filarmonica”, iar toate grijile organizării evenimentului lăsați pe umerii profesioniștilor. Select Filarmonica — ales pentru dvs.!Vizionari intr-o saptamina: 7
Vizionari de la data publicarii: 2723

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?