Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 iunie 2011

Mobilier nou pentru o viaţă nouă de la compania Ergolemn

Ai visat despre această zi toată viaţa, şi iată că acesta a sosit. Nunta frumoasă, muzică, persoana iubită alături, puţini însă se gândesc la faptul ce se va întâmpla mâine

Iar de mâine continuă viaţa cotidiană, cu bucurii şi frustrări, griji şi anxietăţi.

Familia tânără trebuie să se gândească cum să-şi amenajeze locuinţa.

De obicei cadourile în numerar de la nuntă, sunt cheltuite pentru repararea apartamentului şi procurarea mobilierului.

Mobilier pentru tineri căsătoriţi la preturi speciale, unde poate fi procurată şi cum să fie aleasă, despre aceasta şi multe alte lucruri ne va vorbi Mihail...Amenajarea locuinţei este o adevărată artă, care mereu aduce doar plăcerea de a învăţa, deoarece interiorul nu este doar un atribut al bunăstării, dar şi o reflectare a percepţiei lumii.

Compania ERGOLEMN oferă tinerilor căsătoriţi mobilier şi aparate de iluminat în magazinul CASARREDO la reducere. Reducerile pentru fiecare cuplu variază în funcţie de mobilierul ales.

Salonul CASARREDO — prezintă mobilier clasic şi modern de la producători cu renume disponibil şi la comandă.

Întotdeauna dispunem de colecţii de lux, care scoate în evidenţă individualitatea stilului şi conferă o eleganţă deosebită interiorului. Aici puteţi găsi mobilier de bucătărie, potrivit atât pentru o sărbătoare mare, cât şi pentru o cină familială.

Pentru camera de zi şi dormitor vă propunem mobilier in stil modern şi clasic.

Mobilierul din salonul CASARREDO este deosebit de funcţional cu forme perfecte. Aici mai puteţi găsi şi o colecţie minunată de candelabre de lux, perdele şi lenjerie de pat, în general, tot ceea ce este necesar pentru o casă şi o familie nouă.

Nimic nu este mai ecologic decât lemnul natural şi pielea. Salonul CASARREDO oferă mobilier de la producători cu renume din Italia. În această ţară calitatea are un nivel înalt.

Tot mobilierul este produs din materiale naturale, pentru a reflecta cele mai recente tendinţe şi tehnologia de ultimă oră.

Garanţia pentru mobilier constituie 1 an de la data livrării mărfii. În acest timp, aveţi posibilitatea să înlocuiţi mobilierul cu defecte sau alte necorespunderi ale mărfii. DAR! Pierdeţi garanţia în cazul în care partea înlocuibilă deja a fost instalată sau dacă există semne vădite că piesa a fost deja folosită, de exemplu a fost înşurubat în şurub sau s-a făcut o gaură.

În cazul depistării defecţiunii, contactaţi-ne la telefonul indicat în bonul de plată a mobilierului.

Maeştrii companiei ERGOLEMN pot fabrica mobilier la comandă ţinând cont de preferinţele tinerilor căsătoriţi.

Maeştrii vor fabrica mobilierul viselor voastre, iar designerii vă vor ajuta să-l realizaţi. Aceştia vor alege culoarea necesară a mobilierului, vor determina stilul şi altele.

Personalul companiei va face totul pentru ca mobilierul nou să vă completeze viaţa nouă şi fericită.

Dacă salonul CASARREDO este vizitat de un cuplu de tineri căsătoriţi şi doresc să procure mobilier la reducere, consultanţii şi managerii o vor propune cu mare plăcere.

Un argument suficient în favoarea voastră va fi faptul că sunteţi la curent de această acţiune a salonului CASARREDO.

Creaţi o familie, iar compania ERGOLEMN vă va asigura confortul.

Журналист Дарья ОбручковаVizionari de la data publicarii: 659
Salon de mobilă "Casarredo"

str. Calea Eşilor, 10
Telefon: 022 50-94-78, 0 601 2-22-62Noutăţile participanţilor

Merită să fie văzut

Nunta Bronz ca la vedetele din Hollywood în 15 minute? Este real! Bronz ca la vedetele din Hollywood în 15 minute? Este real!

Dacă pe vremuri pielea palidă era un semn al nobleții și elitismului, atunci actualmente, datorită măreței Cocco Chanel, simbolul sănătății și al succesului este sărutul soarelui — tenul bronzat.

Nunta Pe 14 februarie, în CC Pe 14 februarie, în CC "Jumbo" a avut loc o nuntă.

Înregistrarea căsătoriei a fost efectuată de reprezentanți ai Stării Civile din sectorul Botanica. După ceremonia de oficiere a căsătoriei, s-a desfășurat o prezentare de modă a rochiilor de mireasă a saloanelor de mariaj amplasate la etajul 5 al CC "Jumbo", etaj denumit "Paradisul nunților". Evenimentul s-a încheiat cu un concert.

Nunta "First-Vision" — Secretele unui film de nuntă reușit

Stanislav Stradnic, videograf cu experiență de 9 ani — despre importanța implicării tinerilor la îmbogățirea materialului video de nuntă, criteriile de alegere a unui cameraman profesionist, prețurile actuale pentru realizarea filmului de nuntă.

Nunta "Jumbo" anunță deschiderea sezonului de nunți 2015

Eveniment excepțional pentru toate cuplurile care intenționează să se căsătorească în acest an și nu numai — deschiderea unui nou sezon de nunți chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel

Luminos, spațios, confortabil, modern, personal agreabil și experți în domeniu — de ce altceva mai pot avea nevoie oaspeții restaurantului pentru a organiza cu încredere o nuntă, o petrecere privată, un fourchette și multe alte festivități

Nunta Greșelile principale ale mireselor la alegerea rochiei Greșelile principale ale mireselor la alegerea rochiei

Experții salonului VaLensia - croitor-tehnolog Elena Șevcenco și designer Valentina Slusarenco ne povestesc despre cele mai des întâlnite greșeli ale miresilor la alegerea rochiei de nunta, ne dau sfaturi utile cum putem gasi o rochie perfectă și ne povestesc ce brand renumit de rochii a cucerit inimile lor.

Nunta O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari".

Dacă sunteți amatori de odihnă într-un cadru rural, adorați bucatele aromate pregătite la grătar și vinurile de calitate, dacă visați la o nuntă nu doar veselă, ci și interesantă, excepțională — alegeți "Safari".