Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 iunie 2011

Mobilier nou pentru o viaţă nouă de la compania Ergolemn

Ai visat despre această zi toată viaţa, şi iată că acesta a sosit. Nunta frumoasă, muzică, persoana iubită alături, puţini însă se gândesc la faptul ce se va întâmpla mâine

Iar de mâine continuă viaţa cotidiană, cu bucurii şi frustrări, griji şi anxietăţi.

Familia tânără trebuie să se gândească cum să-şi amenajeze locuinţa.

De obicei cadourile în numerar de la nuntă, sunt cheltuite pentru repararea apartamentului şi procurarea mobilierului.

Mobilier pentru tineri căsătoriţi la preturi speciale, unde poate fi procurată şi cum să fie aleasă, despre aceasta şi multe alte lucruri ne va vorbi Mihail...Amenajarea locuinţei este o adevărată artă, care mereu aduce doar plăcerea de a învăţa, deoarece interiorul nu este doar un atribut al bunăstării, dar şi o reflectare a percepţiei lumii.

Compania ERGOLEMN oferă tinerilor căsătoriţi mobilier şi aparate de iluminat în magazinul CASARREDO la reducere. Reducerile pentru fiecare cuplu variază în funcţie de mobilierul ales.

Salonul CASARREDO — prezintă mobilier clasic şi modern de la producători cu renume disponibil şi la comandă.

Întotdeauna dispunem de colecţii de lux, care scoate în evidenţă individualitatea stilului şi conferă o eleganţă deosebită interiorului. Aici puteţi găsi mobilier de bucătărie, potrivit atât pentru o sărbătoare mare, cât şi pentru o cină familială.

Pentru camera de zi şi dormitor vă propunem mobilier in stil modern şi clasic.

Mobilierul din salonul CASARREDO este deosebit de funcţional cu forme perfecte. Aici mai puteţi găsi şi o colecţie minunată de candelabre de lux, perdele şi lenjerie de pat, în general, tot ceea ce este necesar pentru o casă şi o familie nouă.

Nimic nu este mai ecologic decât lemnul natural şi pielea. Salonul CASARREDO oferă mobilier de la producători cu renume din Italia. În această ţară calitatea are un nivel înalt.

Tot mobilierul este produs din materiale naturale, pentru a reflecta cele mai recente tendinţe şi tehnologia de ultimă oră.

Garanţia pentru mobilier constituie 1 an de la data livrării mărfii. În acest timp, aveţi posibilitatea să înlocuiţi mobilierul cu defecte sau alte necorespunderi ale mărfii. DAR! Pierdeţi garanţia în cazul în care partea înlocuibilă deja a fost instalată sau dacă există semne vădite că piesa a fost deja folosită, de exemplu a fost înşurubat în şurub sau s-a făcut o gaură.

În cazul depistării defecţiunii, contactaţi-ne la telefonul indicat în bonul de plată a mobilierului.

Maeştrii companiei ERGOLEMN pot fabrica mobilier la comandă ţinând cont de preferinţele tinerilor căsătoriţi.

Maeştrii vor fabrica mobilierul viselor voastre, iar designerii vă vor ajuta să-l realizaţi. Aceştia vor alege culoarea necesară a mobilierului, vor determina stilul şi altele.

Personalul companiei va face totul pentru ca mobilierul nou să vă completeze viaţa nouă şi fericită.

Dacă salonul CASARREDO este vizitat de un cuplu de tineri căsătoriţi şi doresc să procure mobilier la reducere, consultanţii şi managerii o vor propune cu mare plăcere.

Un argument suficient în favoarea voastră va fi faptul că sunteţi la curent de această acţiune a salonului CASARREDO.

Creaţi o familie, iar compania ERGOLEMN vă va asigura confortul.

Журналист Дарья Обручкова


Vizionari intr-o saptamina: 5
Vizionari de la data publicarii: 732
Salon de mobilă "Casarredo"

str. Calea Eşilor, 10
Telefon: 022 50-94-78, 0 601 2-22-62Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Jumbo: declarație de dragoste! Jumbo: declarație de dragoste!

De Sfântul Valentin, pe 14 februarie, CC "Jumbo" a oferit pentru toți îndrăgostiții un cadou: anume în această zi, cei care în mod tradițional celebrează sărbătoarea iubirii, au avut parte de o mulțime de surprize plăcute.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?

Nunta Bronz ca la vedetele din Hollywood în 15 minute? Este real! Bronz ca la vedetele din Hollywood în 15 minute? Este real!

Dacă pe vremuri pielea palidă era un semn al nobleții și elitismului, atunci actualmente, datorită măreței Cocco Chanel, simbolul sănătății și al succesului este sărutul soarelui — tenul bronzat.

Nunta "First-Vision" — Secretele unui film de nuntă reușit "First-Vision" — Secretele unui film de nuntă reușit

Stanislav Stradnic, videograf cu experiență de 9 ani — despre importanța implicării tinerilor la îmbogățirea materialului video de nuntă, criteriile de alegere a unui cameraman profesionist, prețurile actuale pentru realizarea filmului de nuntă.

Nunta Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel

Luminos, spațios, confortabil, modern, personal agreabil și experți în domeniu — de ce altceva mai pot avea nevoie oaspeții restaurantului pentru a organiza cu încredere o nuntă, o petrecere privată, un fourchette și multe alte festivități