Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 februarie 2013

"DoNa" — deveniţi cea mai frumoasă și încîntătoare la sărbătoarea dumneavoastră!

Dacă căutaţi nu doar o simplă rochie de nuntă, ci CEA MAI IMPORTANTĂ rochie în viaţa ta, intraţi numaidecât în salonul de mariaj DoNa.

Aici veţi putea vedea cu ochii proprii toată splendoarea, creată de cei mai talentaţi designeri de rochii de nuntă din lume.

Salonul de mariaj DoNa este reprezentantul oficial în Moldova a brandurilor cu renume mondial "Mori Lee", "Madeline Gardner", "Ronald Joyce", "Victoria Jane".

Ce fel de branduri sunt acestea, şi de ce rochiile lor sunt atât de apreciate în întreaga lume?

Rochii de la designeri

Multă lume pot coase rochii de mireasă, şi mulţi nu o fac rău, ba dimpotrivă. Însă există oameni deosebiţi, şi nu sunt chiar atât de mulţi, care crează rochii nu doar bune, dar extraordinare, geniale. Rochii, pe care le sorbi din privire, şi nu poţi să-ţi desprinzi privirea, încercând să înţelegi, cum a fost creată această capodoperă. Îmbrăcând o astfel de rochie, înţelegi imediat, că ceea ce a fost până la ea – nici nu poate fi comparat, înţelegi că aceasta este o rochie de la un designer cu literă mare.

"Mori Lee"

Brand-ul "Mori Lee" este cunoscut pe piaţa vestimentaţiei de mariaj şi de seară, care numără peste 50 de ani. Această marcă comercială americană, care a reuşit să devinţă una dintre mărcile principale din Europa. Şi nu numai acolo – compania a deschis reprezentanţe oficiale în 55 ţări din lume.

În ce constă secretul popularităţii ? În designeri incredibil de talentaţi, care crează rochii pentru această marcă. Madeline Gardner, Ronald Joyce, Victoria Jane, Angelina Facenda crează stilul incomparabil al vestimentaţiei de mariaj elegante şi splendide de la "Mori Lee".

Una dintre cele mai fructuoase pentru brandul "Mori Lee" стало сотрудничество с Madeline Gardner. a devenit colaborarea cu Madeline Gardner. Acesta este un designer de mariaj cu renume mondial din New York, care de mulţi ani crează rochiile excelente pentru "Mori Lee".

Ronald Joyce и Victoria Jane

Modelierul principal al companiilor Ronald Joyce şi Victoria Jane este Veni Infantino – o persoană unicat, care ştie totul despre moda de nuntă. Bunica sa era de origine italiană, probabil de la ea Veni a moştenit pasiunea pentru modă şi design, care s-a manifestat încă din adolescenţă- Veni Infantino a absolvit cu succes Universitatea de Modă din Londra, după care a început să creeze rochii de mireasă. Deja prima colecţie de rochii de mireasă şi de seară de la tânărul designer a avut un succes fenomenal, deoarece a reuşit să elaboreze un design unic şi un stil excelent pentru fiecare rochie în parte. Veni se inspira din lucrările lui Valentino şi Elie Saab, însă şi-a elaborat stilul său unic al broderiei.

Despre salonul DoNa

În salonul DoNa sunt prezentate ultimele colecţii de la designerii enumeraţi mai sus. Aici veţi putea vedea pe viu aceste ţinute extraordinare, să le măsuraţi şi să vă găsiţi rochia PROPRIE. Veţi putea procura sau închiria orice model şi alege accesoriile corespunzătoare: voal, mănuşi, pelerine, bijuterii.

Consultanţii experimentaţi ai salonului vor ţine cont de gusturile şi doleanţele Dumneavoastră şi Vă vor ajuta să alegeţi acel model, în care veţi deveni cea mai frumoasă şi mai strălucitoare persoană la sărbătoare.
Vizionari de la data publicarii: 1944
Salon de mariaj "DoNa"

str. Decebal 23/1, CC "Jumbo", et. 4, but. 404, 406
Telefon: 0 699 6-08-80Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.