Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 februarie 2013

"DoNa" — deveniţi cea mai frumoasă și încîntătoare la sărbătoarea dumneavoastră!

Dacă căutaţi nu doar o simplă rochie de nuntă, ci CEA MAI IMPORTANTĂ rochie în viaţa ta, intraţi numaidecât în salonul de mariaj DoNa.

Aici veţi putea vedea cu ochii proprii toată splendoarea, creată de cei mai talentaţi designeri de rochii de nuntă din lume.

Salonul de mariaj DoNa este reprezentantul oficial în Moldova a brandurilor cu renume mondial "Mori Lee", "Madeline Gardner", "Ronald Joyce", "Victoria Jane".

Ce fel de branduri sunt acestea, şi de ce rochiile lor sunt atât de apreciate în întreaga lume?

Rochii de la designeri

Multă lume pot coase rochii de mireasă, şi mulţi nu o fac rău, ba dimpotrivă. Însă există oameni deosebiţi, şi nu sunt chiar atât de mulţi, care crează rochii nu doar bune, dar extraordinare, geniale. Rochii, pe care le sorbi din privire, şi nu poţi să-ţi desprinzi privirea, încercând să înţelegi, cum a fost creată această capodoperă. Îmbrăcând o astfel de rochie, înţelegi imediat, că ceea ce a fost până la ea – nici nu poate fi comparat, înţelegi că aceasta este o rochie de la un designer cu literă mare.

"Mori Lee"

Brand-ul "Mori Lee" este cunoscut pe piaţa vestimentaţiei de mariaj şi de seară, care numără peste 50 de ani. Această marcă comercială americană, care a reuşit să devinţă una dintre mărcile principale din Europa. Şi nu numai acolo – compania a deschis reprezentanţe oficiale în 55 ţări din lume.

În ce constă secretul popularităţii ? În designeri incredibil de talentaţi, care crează rochii pentru această marcă. Madeline Gardner, Ronald Joyce, Victoria Jane, Angelina Facenda crează stilul incomparabil al vestimentaţiei de mariaj elegante şi splendide de la "Mori Lee".

Una dintre cele mai fructuoase pentru brandul "Mori Lee" стало сотрудничество с Madeline Gardner. a devenit colaborarea cu Madeline Gardner. Acesta este un designer de mariaj cu renume mondial din New York, care de mulţi ani crează rochiile excelente pentru "Mori Lee".

Ronald Joyce и Victoria Jane

Modelierul principal al companiilor Ronald Joyce şi Victoria Jane este Veni Infantino – o persoană unicat, care ştie totul despre moda de nuntă. Bunica sa era de origine italiană, probabil de la ea Veni a moştenit pasiunea pentru modă şi design, care s-a manifestat încă din adolescenţă- Veni Infantino a absolvit cu succes Universitatea de Modă din Londra, după care a început să creeze rochii de mireasă. Deja prima colecţie de rochii de mireasă şi de seară de la tânărul designer a avut un succes fenomenal, deoarece a reuşit să elaboreze un design unic şi un stil excelent pentru fiecare rochie în parte. Veni se inspira din lucrările lui Valentino şi Elie Saab, însă şi-a elaborat stilul său unic al broderiei.

Despre salonul DoNa

În salonul DoNa sunt prezentate ultimele colecţii de la designerii enumeraţi mai sus. Aici veţi putea vedea pe viu aceste ţinute extraordinare, să le măsuraţi şi să vă găsiţi rochia PROPRIE. Veţi putea procura sau închiria orice model şi alege accesoriile corespunzătoare: voal, mănuşi, pelerine, bijuterii.

Consultanţii experimentaţi ai salonului vor ţine cont de gusturile şi doleanţele Dumneavoastră şi Vă vor ajuta să alegeţi acel model, în care veţi deveni cea mai frumoasă şi mai strălucitoare persoană la sărbătoare.
Vizionari de la data publicarii: 1931
Salon de mariaj "DoNa"

str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 406, but. 524
Telefon: 0 699 6-08-80Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?