Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
3 aprilie 2013

În Chișinău au apărut 4 noi branduri de nuntă

Nu vă vom copleşi cu descrieri interminabile şi în loc vă vom aduce la cunoştinţă pozele ţinutelor de nuntă din noile colecţii 2013 ale brandurilor noi pentru Chişinău: Gabbiano, Natalia Romanova, Tatiana Kaplun şi Sonesta. Această mini-prezentare vă va ajuta să obţineţi o imagine generală despre noile tendinţe. Iar pentru un portret mai întreg cel mai bine e să veniţi la salon pentru a vedea toate rochiile, a vă îndrăgosti în una din ele, a o proba, a-i vedea în oglindă reflecţia splendidă şi a vă convinge că aceasta este rochia pe care o căutaţi.

Gabbiano – o legendă devenită realitate

Gabbiano Gabbiano Gabbiano
 

Rochiile de mireasă Gabbiano poartă semnătura unui stil regal. Potrivirea perfectă pe siluetă, stofe moderne şi de calitate vă vor ridica literlamente pe cel mai înalt piedestal al modei matrimoniale. Aceasta marcă de designer diferă printr-un gust rafinat, măiestria inegalabilă a lucrului manual cu mărgelele de sticlă, subtilitatea cusăturilor şi croielii, datorită cărui fapt veţi fi perfectă în ziua cea mare. La crearea rochiilor sunt folosite doar stofe lejere şi fluide, dantelă scumpă şi satin irizat, însă cu toate acestea Gabbiano propune preţuri accesibile, după principiul - fiecare femeie merită să fie admirată.

Natalia Romanova – romantism executat impecabil

Natalia Romanova Natalia Romanova Natalia Romanova
 

Design studio designerului Natalia Romanova creează modele unice care combină cele mai proaspete tendințe ale modei și o înaltă calitate. Fiecare model - este o adevărată sărbătoare de transformare a miresei într-o regină. În rochia al acestui designer celebru mireasa poate figingașă și feminină, senzuală si misterioasă, îndrăzneață și sexy, dar întotdeauna impecabilă și stilată.

O rochia de mireasa de înaltă calitate nu poate fi ieftină. Dar rochiile al acestui designer sunt intotdeauna la un pret competitiv, care este avantajul important al tuturor colectii de studio de design Natalia Romanova.

Tatiana Kaplun - clasica în interpretarea modernă

Tatiana Kaplun Tatiana Kaplun Tatiana Kaplun
 

Nu orice brand se poate lăuda cu un asemenea interes din partea mireselor, precum Tatiana Kaplun, ale cărei colecţii încântă imaginaţia şi trezesc o admiraţie tăcută. Complet unice, cu croieli impresionante şi alegeri îndrăzneţe – aceste ţinute nu vor trece neobservate şi vor atrage garantat atenţia spre mireasă. Toate rochiile de nuntă semnate Tatiana Kaplun posedă o «alură proprie». Acest designer reuşeşte să creeze într-o singură colecţie cîteva lookuri originale, în timp ce fiecare serie scoasă sub semnătura prprie primeşte cele mai înalte critici din partea celor mai cunoscuţi critici de modă.

Sonesta – luxul exclusivist

Sonesta Sonesta Sonesta
 

În ciuda apariţiei sale relativ recente, brandul Sonesta a devenit deja unul din cei mai solicitaţi trend-setter-i în moda de nuntă, cucerind inimile multor mirese şi cunoscători ai frumosului. În fiecare model al acestui designer se simte năzuinţa spre ceva grandios şi neobişnuit. Fiecare rochie este carismatică şi incomparabilă. În colecţia Sonesta accentul este pus pe exclusivitate, lucru ce dovedeşte încă o dată necesitatea de unic şi inimitabil în imaginea miresei.

Bineînţeles, aceasta este doar o mică parte din acea grandoare pe care o prezintă noile branduri. Potoliţi-vă curiozitatea! Vizitaţi salonul Apriori şi primiţi o porţie de plăcere estetică inefabilă. Găsiţi propriul ingredient ascuns în fiecare ţinută şi deveniţi o adevărată regină la propria sărbătoare!

журналист Наташа Чебан


Vizionari intr-o saptamina: 4
Vizionari de la data publicarii: 2857
Salon de mariaj "Apriori"

str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 517
Telefon: 022 22-59-14, 0 695 5-59-30; 0 601 7-55-55Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.