Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
3 aprilie 2013

În Chișinău au apărut 4 noi branduri de nuntă

Nu vă vom copleşi cu descrieri interminabile şi în loc vă vom aduce la cunoştinţă pozele ţinutelor de nuntă din noile colecţii 2013 ale brandurilor noi pentru Chişinău: Gabbiano, Natalia Romanova, Tatiana Kaplun şi Sonesta. Această mini-prezentare vă va ajuta să obţineţi o imagine generală despre noile tendinţe. Iar pentru un portret mai întreg cel mai bine e să veniţi la salon pentru a vedea toate rochiile, a vă îndrăgosti în una din ele, a o proba, a-i vedea în oglindă reflecţia splendidă şi a vă convinge că aceasta este rochia pe care o căutaţi.

Gabbiano – o legendă devenită realitate

Gabbiano Gabbiano Gabbiano
 

Rochiile de mireasă Gabbiano poartă semnătura unui stil regal. Potrivirea perfectă pe siluetă, stofe moderne şi de calitate vă vor ridica literlamente pe cel mai înalt piedestal al modei matrimoniale. Aceasta marcă de designer diferă printr-un gust rafinat, măiestria inegalabilă a lucrului manual cu mărgelele de sticlă, subtilitatea cusăturilor şi croielii, datorită cărui fapt veţi fi perfectă în ziua cea mare. La crearea rochiilor sunt folosite doar stofe lejere şi fluide, dantelă scumpă şi satin irizat, însă cu toate acestea Gabbiano propune preţuri accesibile, după principiul - fiecare femeie merită să fie admirată.

Natalia Romanova – romantism executat impecabil

Natalia Romanova Natalia Romanova Natalia Romanova
 

Design studio designerului Natalia Romanova creează modele unice care combină cele mai proaspete tendințe ale modei și o înaltă calitate. Fiecare model - este o adevărată sărbătoare de transformare a miresei într-o regină. În rochia al acestui designer celebru mireasa poate figingașă și feminină, senzuală si misterioasă, îndrăzneață și sexy, dar întotdeauna impecabilă și stilată.

O rochia de mireasa de înaltă calitate nu poate fi ieftină. Dar rochiile al acestui designer sunt intotdeauna la un pret competitiv, care este avantajul important al tuturor colectii de studio de design Natalia Romanova.

Tatiana Kaplun - clasica în interpretarea modernă

Tatiana Kaplun Tatiana Kaplun Tatiana Kaplun
 

Nu orice brand se poate lăuda cu un asemenea interes din partea mireselor, precum Tatiana Kaplun, ale cărei colecţii încântă imaginaţia şi trezesc o admiraţie tăcută. Complet unice, cu croieli impresionante şi alegeri îndrăzneţe – aceste ţinute nu vor trece neobservate şi vor atrage garantat atenţia spre mireasă. Toate rochiile de nuntă semnate Tatiana Kaplun posedă o «alură proprie». Acest designer reuşeşte să creeze într-o singură colecţie cîteva lookuri originale, în timp ce fiecare serie scoasă sub semnătura prprie primeşte cele mai înalte critici din partea celor mai cunoscuţi critici de modă.

Sonesta – luxul exclusivist

Sonesta Sonesta Sonesta
 

În ciuda apariţiei sale relativ recente, brandul Sonesta a devenit deja unul din cei mai solicitaţi trend-setter-i în moda de nuntă, cucerind inimile multor mirese şi cunoscători ai frumosului. În fiecare model al acestui designer se simte năzuinţa spre ceva grandios şi neobişnuit. Fiecare rochie este carismatică şi incomparabilă. În colecţia Sonesta accentul este pus pe exclusivitate, lucru ce dovedeşte încă o dată necesitatea de unic şi inimitabil în imaginea miresei.

Bineînţeles, aceasta este doar o mică parte din acea grandoare pe care o prezintă noile branduri. Potoliţi-vă curiozitatea! Vizitaţi salonul Apriori şi primiţi o porţie de plăcere estetică inefabilă. Găsiţi propriul ingredient ascuns în fiecare ţinută şi deveniţi o adevărată regină la propria sărbătoare!

журналист Наташа ЧебанVizionari de la data publicarii: 2997
Salon de mariaj "Apriori"

str. Vlaicu Pîrcălab 18
Telefon: 022 22-59-14, 0 601 7-55-55Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.