Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
3 aprilie 2013

În Chișinău au apărut 4 noi branduri de nuntă

Nu vă vom copleşi cu descrieri interminabile şi în loc vă vom aduce la cunoştinţă pozele ţinutelor de nuntă din noile colecţii 2013 ale brandurilor noi pentru Chişinău: Gabbiano, Natalia Romanova, Tatiana Kaplun şi Sonesta. Această mini-prezentare vă va ajuta să obţineţi o imagine generală despre noile tendinţe. Iar pentru un portret mai întreg cel mai bine e să veniţi la salon pentru a vedea toate rochiile, a vă îndrăgosti în una din ele, a o proba, a-i vedea în oglindă reflecţia splendidă şi a vă convinge că aceasta este rochia pe care o căutaţi.

Gabbiano – o legendă devenită realitate

Gabbiano Gabbiano Gabbiano
 

Rochiile de mireasă Gabbiano poartă semnătura unui stil regal. Potrivirea perfectă pe siluetă, stofe moderne şi de calitate vă vor ridica literlamente pe cel mai înalt piedestal al modei matrimoniale. Aceasta marcă de designer diferă printr-un gust rafinat, măiestria inegalabilă a lucrului manual cu mărgelele de sticlă, subtilitatea cusăturilor şi croielii, datorită cărui fapt veţi fi perfectă în ziua cea mare. La crearea rochiilor sunt folosite doar stofe lejere şi fluide, dantelă scumpă şi satin irizat, însă cu toate acestea Gabbiano propune preţuri accesibile, după principiul - fiecare femeie merită să fie admirată.

Natalia Romanova – romantism executat impecabil

Natalia Romanova Natalia Romanova Natalia Romanova
 

Design studio designerului Natalia Romanova creează modele unice care combină cele mai proaspete tendințe ale modei și o înaltă calitate. Fiecare model - este o adevărată sărbătoare de transformare a miresei într-o regină. În rochia al acestui designer celebru mireasa poate figingașă și feminină, senzuală si misterioasă, îndrăzneață și sexy, dar întotdeauna impecabilă și stilată.

O rochia de mireasa de înaltă calitate nu poate fi ieftină. Dar rochiile al acestui designer sunt intotdeauna la un pret competitiv, care este avantajul important al tuturor colectii de studio de design Natalia Romanova.

Tatiana Kaplun - clasica în interpretarea modernă

Tatiana Kaplun Tatiana Kaplun Tatiana Kaplun
 

Nu orice brand se poate lăuda cu un asemenea interes din partea mireselor, precum Tatiana Kaplun, ale cărei colecţii încântă imaginaţia şi trezesc o admiraţie tăcută. Complet unice, cu croieli impresionante şi alegeri îndrăzneţe – aceste ţinute nu vor trece neobservate şi vor atrage garantat atenţia spre mireasă. Toate rochiile de nuntă semnate Tatiana Kaplun posedă o «alură proprie». Acest designer reuşeşte să creeze într-o singură colecţie cîteva lookuri originale, în timp ce fiecare serie scoasă sub semnătura prprie primeşte cele mai înalte critici din partea celor mai cunoscuţi critici de modă.

Sonesta – luxul exclusivist

Sonesta Sonesta Sonesta
 

În ciuda apariţiei sale relativ recente, brandul Sonesta a devenit deja unul din cei mai solicitaţi trend-setter-i în moda de nuntă, cucerind inimile multor mirese şi cunoscători ai frumosului. În fiecare model al acestui designer se simte năzuinţa spre ceva grandios şi neobişnuit. Fiecare rochie este carismatică şi incomparabilă. În colecţia Sonesta accentul este pus pe exclusivitate, lucru ce dovedeşte încă o dată necesitatea de unic şi inimitabil în imaginea miresei.

Bineînţeles, aceasta este doar o mică parte din acea grandoare pe care o prezintă noile branduri. Potoliţi-vă curiozitatea! Vizitaţi salonul Apriori şi primiţi o porţie de plăcere estetică inefabilă. Găsiţi propriul ingredient ascuns în fiecare ţinută şi deveniţi o adevărată regină la propria sărbătoare!

журналист Наташа ЧебанVizionari de la data publicarii: 2797
Salon de mariaj "Apriori"

str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 517
Telefon: 022 22-59-14, 0 695 5-59-30; 0 601 7-55-55Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?