Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

"Paradisul Nunţilor" la Jumbo

În centrul comercial JUMBO a început sezonul de mariaj: peste 30 de companii situate la etajul 5 oferă o gamă largă de servicii de mariaj şi soluţii pentru toate întrebările organizatorice. Aici veţi găsi rochii de mireasă, accesorii necesare - de la invitaţii până la bomboniere, puteţi comanda decorarea sălii şi o sesiune foto romantică la cei mai buni fotografi din Chişinău. Toate bunurile şi serviciile "Paradisului nunţilor" sunt prezentate mai jos în propunerile companiilor.
Pentru mai multe informaţii privind programul, surprize şi participanţii "Paradisului nunţilor" accesaţi galeria de mariaj JUMBO.

Categorii
Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 517
Saloanele noastre sunt distribuitori exclusivi şi unici a celor mai talentaţi designeri de rochii pentru mirese: Оksana Mukha, Tatiana Kaplun, Kookla, Gabbiano. Colecţii noi în orice sezon, oferte avantajoase, reduceri şi acţiunile promoţionale frecvente fac din saloanele noastre locul preferat al mireselor şi sursa permanentă de voie bună.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -7%
Prețul nu este disponibil

022 22-59-14 0 695 5-59-30 0 601 7-55-55

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 504
Ținutele rafinate și extrem de senzuale sunt expuse în toate splendoarea lor, în cele mai noi colecții de la salonul "Miss Kelly". Dantelă fină, lucru manual rafinat, croială calitativă, modele pentru orice siluetă — toate acestea deosebesc brandul francez "Miss Kelly" de alte mii de case de mariaj. Creatorii acestei mărci concep o lume unică, în care fiecare mireasă se simte deosebită. Inspirați de frumusețea feminină, ei transformă în realitate visul fiecărei mirese la o rochie irepetabilă, unică pentru cea mai așteptată zi din viața ei.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

022 50-55-32 0 696 2-91-07 0 792 1-74-11

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 548
Buticul de mariaj "ILLERIA" este bucuros să vă ofere colecţiile de rochii "Allure", "Sophia Tolli" şi "Casablanca". Personalul experimentat vă va ajuta să creaţi o imagine ideală a unei mirese de neuitat. Salonul nostru prezintă o gamă largă de accesorii (voalete flori, coroniţe, voaluri) şi invitaţii.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5%-10%
Prețul nu este disponibil

0 675 9-00-97

Chişinău, Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 560
Alegerea ținutei de nuntă — este un pas destul de important, care trebuie neapărat să evite graba. Zgomotul si agitația orașului activ poate deruta de la cursa corectă de creare a imaginii inimitabile a unei prințese fabuloase. Salonul de mariaj "Lady N" este un paradis de liniște, frumusețe și tihnă, în care fiecare viitoare mireasă își poate alege rochia de nuntă din visele sale. Veți fi plăcut surprinși de interiorul luxuriant și rafinat al salonului nostru, cu oglinzi mari și locație confortabilă pentru recreere.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 691 6-19-28

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 567
Pentru domnișoarele din Chisinau, ce adoră surprizele modei, noi am deschis larg ușile salonului luxului nupțial "Wedding Fashion Group". În prezent, salonul "Wedding Fashion Group" propune dragelor și scumpelor noastre mirese — rochii de nunta confecționate de cei mai vestiți designeri de modă nupțială, a astfel de mărci renumite, cum ar fi: "Elianna Moore", "Benjamin Roberts", "Luna Novias", "Divina Sposa" și "Demetrios".
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 696 7-87-67

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", but. 510
O seara perfect organizata si cu amintiri frumoase i se datoreaza in mare parte atributelor si accesoriilor pe care le alegi tu! Ai grija de acest detaliu. Noi venim cu o adevarata poveste pentru realizarea celei mai frumoase nunti, nunta ta! Putem sa va oferim o gama larga de detalii de nunta fara de care seara mult asteptata nu va fi perfecta — la preturi minime!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 799 9-69-95 0 790 8-63-88

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", but. 555
Specialistii de inalta calificare ale companiei "Show Bis" sunt gata de a elabora si a petrece sarbatoarea Dumneavoatra "la cheie" sau a va oferi servicii separate. În orice caz, pentru Dumneavoastra, in mod personal, vor lucra managerii cu experienta, a caror sarcina este de a rezolva toate problemele si chestiunile aparente. In schimb, compania garanteaza idei noi, calitate si eficienta a executiei, precum si o tratare in exclusivitate individuala.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 50-57-77 0 782 7-92-78

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo"
În asortimentul nostru sunt prezentate modele elegante clasice și impecabil inedite, o diversitate de rochii de mireasă, precum și variante ultra-moderne a rochiilor de cocktail, care se vor potrivi ideal cît pentru nuntă, bal de absolvire, seară romantica, precum și pentru alte evenimente speciale. La dispoziția Dumneavoastră sunt prezentate colecțiile celor mai superbe ținute de designeri, printre care puteți găsi cu ușurință rochia perfecta pentru orice eveniment important din viața Dumneavoastră.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0796 0-80-29

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", 377
Salonul de mariaj Jadoradas vă oferă o lume de rochii de mireasă de lux, dar și rochii de seară elegante. De asemenea, salonul propune o gamă bogată de accesorii, de la cercei stilați și diademe finuțe, până la coliere din cristale multicolore, fiecare dintre care va completa imaginea miresei. Salonul Jadoradas oferă un sortiment larg de încălțăminte pentru nuntă, în care fiecare mireasă se va simți confortabil și comod pe parcursul întregii sărbători.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -50%-30%
Prețul nu este disponibil

0 790 8-13-78 0 792 8-97-64

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", but. 553
Fondatorii salonului-atelier "Samira" aflînduse în industria nunții au ales calea calității, exlusivității și abordării individuale a dorințelor fiecărui client în parte. Serviciile pe care le vă putem oferi sunt: elaborarea individuală a veșmintelor de nuntă, de seară, pentru copii, și un spectru larg de modele deja prezentate în colecția noastră cît și oferirea în chirie a acestora.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -7%-10%
Prețul nu este disponibil

0 798 9-99-95

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 543
salonul nostru propune confecționarea rochiilor de mireasă după măsurile individuale ale clientei. Este important să fie luate în considerație toate detaliile: stofă, model, cantitatea și tipul ornamentelor, caracterul sezonier. În toate acestea vă vor ajuta să vă clarificați specialiștii salonului nostru. În afară de aceasta, la noi veți găsi rochii de mireasă deja confecționate, de orice culoare.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%-20%
Prețul nu este disponibil

0 603 2-15-47 0 797 2-69-09

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", but. 512
Salonul "Art Vip" va propune spre alegere rochii romantice din stofa sau dantelate care accentueaza silueta oricarei mirese perfectionind-o si conferindu-i eleganta si glamur prin croiala si detaliile de garnisire lucrate manual, imbinate armonios de designerul Nicole.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%-10%
Prețul nu este disponibil

0 693 4-92-57 0 692 2-47-91

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 530
"Wedding Style" — un salon de mariaj nou, care se dezvoltă în mod dinamic. Noi urmărim moda și tendințele moderne din industria rochiilor de mireasă. În activitatea sa, salonul de mariaj "Wedding Style" pune accent pe asemenea aspecte, precum: calitate, stil și alegerea corectă a tuturor detaliilor rochiei de mireasă, în același timp menținând prețuri accesibile.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 790 7-77-01

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", but. 526
Salonul "Mon Âme" — este unul dintre cele mai democratice saloane de mariaj. Aici Veți găsi de toate: impecabilele rochii de mireasă, de la clasica regală pînă la luxul european, precum și accesorii romantice și pătrunzătoare. Șicul francez. Eleganță, reticenţă, fastuozitate. Tandrețe și sexualitate. Salonul "Mon Âme" Vă prezintă rochii de mireasă de marcă franceză. Fiecare rochie a salonului nostru — reprezintă veritabilele capodopere la prețuri extrem de rezonabile. Impecabilul stil francez, simbioza noilor tendințe și clasicii Vă vor face cea mai frumoasă.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

0 693 1-29-53

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 375
În magazinul nostru veți găsi: costume de mire, smoking-uri clasice, costume pentru fiecare zi. Accentul principal se pune pe eleganță, modernitate și noblețe. În mod special trebuie să subliniem că stofele din care sunt confecționate costumele nu sunt doar festive și la modă, ci și rezistente — aceasta reprezintă o caracteristică integrantă a imaginii la modă a sezonului ce urmează.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -15%
Prețul nu este disponibil

0 694 4-82-84

Chişinău, bl. Decebal, 23, CC "Jumbo", etajul nr.5, buticul 542
Impreuna cu noi, orice sarbatoare va ramine in amintirile dumneavoastra ca una dintre cele mai minunate clipe din viata. Noi va propunem un complex larg de servicii care vor face acest eveniment cel mai deosebit.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 787 8-78-07

Chişinău, str. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", but. 558
Suntem bucuroși că ați găsit un minut liber pentru a ne vizita. Cu cea mai mare plăcere vă vom oferi decorațiuni neobișnuite pentru Sala de nuntă, vom alege un mijloc de transport pentru plimbarea de sărbătoare, vă vom ajuta să transformați primul dans al mirilor într-um moment de magie. Dând preferință companiei noastre, ve-ți face o alegere corectă, iar sărbătoarea va deveni un eveniment sclipitor!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

022 32-09-26 0 795 7-28-76 0 796 7-13-25

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", but. 562
Pictură hand-made, ornamentare cu Cristale! Paharele originale vă vor aminti cu plăcere despre petrecere. Există posibilitatea de a efectua comenzi individuale.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 691 2-04-01 0 690 7-67-77

Chişinău, str. Decebal, 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 543
Tu meriți să fii specială! "Wedding Dresses by Liuba Gusan" îți îndeplinește dorințele și îți este martorul plăcerii tale de a alege rochia perfectă. Exact așa cum ai visat-o!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

060 51-40-29

Chişinău, str. Decebal 23, CC "Jumbo", et. 4, but. 401
Vă propunem cu drag un sortiment bogat de rochii de mireasă la prețuri destul de atractive! Veți fi plăcut surprinși de varietatea de modele, stiluri și siluete. În salonul nostru, aveți posibilitatea să procurați sau să luați în chirie orice model pe care îl veți alege. Pentru comoditatea dumneavoastră, noi activăm fără zile de odihnă, de la 10:00 până la 19:00 (duminică până la 18:00)!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 676 1-84-23

Chişinău, bul. Decebal, 23/1, CC "Jumbo", et. 5, but. 540
În salonul "Charlotta" Vă așteaptă o vastă alegere a minunatelor ținute de nuntă: rochii de mireasă clasice și extravagante, lungi și scurte, pe figură sau stufoase, de diverse culori și nuanțe. Colecțiile noastre se suplinesc în mod regulat, și în fiecare dintre ele persistă perfecțiunea, subtilitatea și stilul inedit. Fiți siguri, în salonul "Charlotta" Dumneavoastră Veți "recunoaște" rochia sa printre altele sute de rochii, simțiți cu inima, în care imagine Veți putea rosti iubitului său sacrul "Da"!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -7%-5%
Prețul nu este disponibil

0 683 5-99-53

Chişinău, str. Decebal 23/1, CC "Jumbo", et. 4, but.409, 412
Aici te asteapta cele mai alese rochite la care se munceste de la primul fir cu dragoste. O gama larga de modele dupa orice gust!
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -5 %
Prețul nu este disponibil

069 29-97-81

Chişinău, str. Decebal 23/1, CC "Jumbo", et. 5, but. 514
Sursa de Inspirație pentru designerii mărcii "LaCambria Bridal", ești Tu — Mireasa.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 682 3-43-69

Chişinău, bl. Decebal, 23, CC "Jumbo", etajul nr.5, buticul 542
Sărbătorile – activitatea noastră preferată! Ne însoțim clienții în toate etapele de organizare a evenimentului, de la primul apel și până la ultimul oaspete. Datorită condițiilor flexibile de lucru și costului adecvat al serviciilor, colaborarea cu noi devine și mai atractivă.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 787 8-78-07

Chişinău, str. Decebal 23, CC "Jumbo", et. 5, but. 516
Salonul de mariaj "Ria Novias" oferă o selecție bogată de rochii de mireasă la prețuri extrem de plăcute. În cadrul salonului sunt prezentate atât modele clasice, cât și rochii ce răspund celor mai noi tendințe! La noi aveți posibilitatea să cumpărați sau să luați în chirie orice model ales. Pentru comoditatea dumneavoastră, noi activăm fără zile de odihnă, de la 10:00 până la 19:00 (duminică până la 18:00)!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

067 148-488


Jumbo etajul 5