Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Bijuterii

Chişinău, str. Izmail, 84
Magazinele noastre vă oferă cea mai largă gamă de bijuterii: cercei, coliere, lanţuri, pandantive, inele de logodnă şi de cununie, ideale pentru orice ocazie sau eveniment. Inelul de cununie este menit să fie purtat o viaţă întregă, de aceea este atît de important să fie cel mai frumos şi admirat!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 23-47-46 0 794 0-80-36

Chişinău, str. Armenească, 42 / or. Bălți, str. Ștefan cel Mare, 39
Tendinţele modei al fiecărui sezon ne determină să procurăm o multitudine de lucruri inutile. Doar tăcerea fermecătoare a pietrelor preţioase nu se supune timpului. Bijuteriile amintesc de cele mai importante momente din viaţă, ce se pot transmite din generaţie în generaţie. Ele reflectă esenţa noastră şi devin cele mai scumpe talismane în viaţa noastră. Salonul "Sapfir" dispune de maeştri veritabili calificaţi, care venerează tradiţiile absolute a bijuteriilor de calitate. Anume aici Vă va fi uşor să găsiţi inelul de logodnă perfect, pe care văzîndu-l, aleasa va răspunde fără îndoială "Da!"
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 27-66-58

Chişinău
"Ju-Bijoux" se adresează acelor femei care caută să experimenteze cu facturi, forme şi emoţii, pentru a fi unice şi irezistibile. De curînd, brandului “Ju-Bijoux” a lansat linia de bijuterii și accesorii fine pentru mirese si evenimente speciale. Bijuteriile destinate mireselor sunt decorate cu perle oceanice veritabile, cristale de munte, cristale Swarovski, margele din matase, atlas si alte pînze fine în nuantele pastelate.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 791 8-80-90 0 783 1-66-65


Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Articole Verighete 2012 Verighete 2012

Verighetele sunt tovarăşii de neînlocuit ai ceremoniei solemne de căsătorie. Este un simbol important al iubirii şi al căsătoriei, dar în acest caz este obiectul tendinţelor modei de nuntă.

Articole Bijuterii de nuntă Bijuterii de nuntă

Secretele unei alegeri competente de bijuterii de mireasă de la stilişti vă vor ajuta să găsiţi decoraţiunile de nuntă cu gust impecabil!

Articole Accesoriile de nuntă: o mie de "mărunţişuri" Accesoriile de nuntă: o mie de "mărunţişuri"

Întregul constă din detalii. Care sunt aceste detaliile sărbătorii voastre? Totul despre accesoriile de nuntă.

Articole Bijuterii: valori eterne Bijuterii: valori eterne

"Moda pentru bijuterii" – care este aceasta şi care bijuterii actualmente sunt considerate în vogă?