Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Aranjamente şi decoraţiuni

Categorii
Chişinău, str. Stefan cel Mare 145
Cine a spus, ca nu se poate de fotografiat fericirea și de pus într-o ramă? Împreună cu www.Fotostand.md acest lucru este posibil. Ofertă specială pentru tineri căsătoriți – arendează foto-stand mobil Press-Wall (banner pentru ședințe foto). Pentru ca fotografiile, să nu pară plictisitoare, puteți utiliza standul-foto, ca fon pentru video și fotografii. Anume așa standuri-foto sunt populare printre vedete de cinema și interpreți. Transformă sărbătoare într-un eveniment fabulos!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 92-09-00 079-62-09-00

Chişinău, str. Albișoara, 17
Accesoriile de nuntă sunt utile pentru a crea dispoziția necesară și a face sărbătoarea dumneavoastră unică și de neuitat. Acrilat WoodBox oferă decor original pentru nunți, suvenire și diverse produse din placaj.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 789 4-51-29

Chişinău, str. Dacia, 53/4
Scopul nostru — de a crea pentru tine un stil individual, unic și a reda evenimentului o atmosferă specială, de a-ți descoperi micile caracteristici, pe care le vom transforma în ceva excepțional, ceva ce poate fi împărțit cu invitații tăi. Profesioniștii de la agenția "I Love You" vor avea grijă de toate detaliile importante — începând cu bugetului sărbătorii, rezervarea restaurantului, banchetului, limuzinei, și finisând cu elaborarea scenariului pentru toată ziua evenimentului.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

078 358-358

Orhei, str. Elebirării, 170B
Serviciile noastre: Planificarea creativă şi inovativă a nunţiiDvs.. Coordonarea detaliilor zilei nunţii Dvs.. Planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely. Decorare stilată cu flori şi recuzită a sălii de banchet. Servicii foto şi video la eveniment. Servicii de transport la eveniment. Programe de divertisment unice.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 82-98-90 022 82-98-88

Chişinău, str. I. Creanga, 6/2
Designerii noştri vor crea stilul tău unic, începînd cu alegerea buchetului de mireasă, a butonierelor pentru mire, naşi, domnişoara de onoare, aranjamentele de flori pentru maşini, ceremonia de primire a invitaţilor şi aranjamentele pe masă la locaţia unde se va sărbători fericitul eveniment, din florile pe care le preferaţi , îndrumîndu-vă în acelaşi timp spre o combinaţie de formă şi culoare perfecte.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 86-21-21 0 788 6-21-21

Chişinău
Event republic este o echipa de designeri si decoratori cu experienta in domeniul organizarii evenimentului dumneavoastra de vis. Echipa noastra de profesionisti aduce o nota unicala oricarui eveniment, lasandu-si amprenta originala in crearea sarbatorii dorite.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 90-90-79 068501809 069645153

Chişinău, str. Trandafirilor, 6
„Tatiana Decor” va elabora un stil individual de decor, luând în consideraţie dorinţele Dvs. Servicii: decorare cu baloane, flori naturale şi artificiale, ţesături, lumânări şi lumini. Bine aţi venit la Tatiana Decor!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 690 4-42-02 022 53-39-97

Chişinău
Arcă și preș alb pentru întâmpinarea invitaților, de la 100 până la 150 euro. 2. Prezidiu — de la 80 până la 100 euro. 3. Panglici pe scaune — de la 100 până la 150 euro, în funcție de numărul de scaune, 4. Panou cu așezarea la mese a invitaților — 20-40 euro, 5. Elemente de decor, compoxiții cu numărul mesei — de la 200 până la 350 lei.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 692 5-64-77 0 799 2-15-72 0 600 3-40-49

Chişinău, str. M. Costin, 7, of. 19
Alegerea reuşită a localului, idei creative de decorare a sălii, planificarea minuţioasă a ideii generale a evenimentului – sunt cheia pentru o nunta perfectă. Profesionalii noştri, specializaţi în decorul de nuntă, vor face sărbătoarea irepetabilă. Vă punem la dispoziţie: organizarea şi perfectarea nunţii prin deplasare: - furnizarea cortului de nunta, arca de nunta, covoraşe albe, stâlpi de iluminare; decorare sălii de nuntă – draperii din ţesături, decorarea scaunelor, „cascada” de lumină, baloane decorative, flori artificiale şi proaspete, Vă vor ajuta să Vă determinaţi stilul nunţii.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 692 12-100

Chişinău
"Bis-Concert" activează pe piaţa de organizare a evenimentelor din anul 1995 şi deţine imaginea unei companii moderne, care dispune de tehnologii avansate şi care este în permanentă căutare de îmbunătăţiri. Iată de ce "Bis-Concert" este cu un pas înainte, gata de a realiza orice idee în practică. Secretul unei sărbători reuşite constă în dezvoltarea unui concept reuşit al evenimentului, planificarea detaliată şi intercorelarea profesionalismului şi a spiritului de echipă pentru realizarea scopului. Acesta este modul în care sunt concepute sărbătorile ideale de către agenţia "Bis-Concert".
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 20-25-02 0 696 0-04-21

Chişinău, str. Iazului, 2/1
Ati auzit mult așteptata frază "Hai să ne căsătorim" și ați răspuns alesului dvs. "Da". Asta înseamnă că nunta va fi foerte degrabă, și deja trebuie să vă gândiți - de unde să încep?Mai întîi facețicunoștința cu noi, iar restul ... o vom face pentru dvs.! Gestionatorul de nunți «Wedding Lux» - este un adevărat înger păzitor, care va asigura că toate "puzzlurile" ale sărbătorii dvs. să se reunească la timp, într-un eveniment frumos și unic. Noi vă vom scuti de stresul si pierdere de timp, iar dvs. Veți putea să vă bucurați din plin de sărbătoare!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 793 1-09-59 0 683 3-30-00

Chişinău
Noi nu vă organizăm nunta pur și simplu — noi o vom facem unică! Fiecare detaliu o să vă caracterizeze personalitatea, o să releve sentimntele Dvs., o să semnifice bucuria și grija ce-o purtați pentru oaspeți. Un eveniment creat Special pentru tine.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 699 5-30-10 0 601 6-33-97

Chişinău, str. Decebal, 99, "Sigma", et. 10, of. 1014
Show Lumini si Efecte Speciale marca Festiv.md reprezinta o gama larga de lumini inteligente, programate digital in direct de catre un pictor de lumini, instalate pe o schela impunatoare (reglabila pana la 8m x 4,5m) adaptata oricarei locatii si potrivite oricarui eveniment.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 89-08-40 0 790 3-03-01 0 795 6-69-10

Chişinău
Regal Art Decor vă oferă servicii de decor al ceremoniilor importante din viața dumneavoastră.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 794 0-29-67 0 690 3-47-83

Chişinău
Deoarece ne pasionează tot ceea ce este frumos, vă stăm la dispoziție pentru a transforma cea mai minunată zi din viața voastră într-o amintire frumoasă pentru totdeauna. Un decor la nuntă este ca un puzzle uriaș, iar fiecare piesă trebuie așezată la locul ei pentru ca rezultatul să fie perfect. Lăsați grijile și stresul construirii acestui puzzle în seama noastră iar dumneavoastră doar bucurați-vă de rezultat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 795 9-50-06

Chişinău, str. V. Alecsandri, 66
Oformarea salii cu flori, invitatii de nunta, buchetul miresei, butoniera mirelui, amenajarea masinilor, masa prezidiu, aranjamente mese, scaune Salonul L'Arossa dispune si de un larg asortiment de accesorii: voaluri, manusi, evantai, umbrele, albumul nuntii, marturii, plicuri pentru bani, numere la masa, etc.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-86-84 0 692 9-11-55


Jumbo etajul 5 Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Nunta Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Nunta Lista invitaților la nunta Lista invitaților la nunta

Mireasa si mirele, desigur – sunt personajele principale ale poveștii de nunta. Dar există și alți participanți importanți – oaspeții dumneavoastra. Să vedem, cum se face o lista a invitaților la nunta.

Nunta Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă. Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă.

Decorul crează spiritul sărbătorii. Iată de ce este atît de importantă cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materie de decor şi aplicarea acestora în viaţă. Ţineţi cont de recomandările noastre şi experimentaţi!

Nunta Banchet în Împărăția Oglinzilor Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Nunta Cel mai în vogă buchet Cel mai în vogă buchet

Buchetul miresei este unul dintre cele mai importante elemente ale ţinutei de nuntă. Dar cum va arăta cel mai în vogă buchet în anul 2012?