Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Servicii foto/video

Costul serviciilor, EUR
Data nunții
Selectați luna, iar noi vom afla dacă sunt libere localurile
Parametrii

TOP companii

Chişinău
GoldStepstudio — oferă un spectru larg de servicii foto și video. Începând cu elaborarea scenariului, a înregistrării video și foto propriu-zise, continuând cu montarea, plasarea unor efecte speciale și finisând cu oformarea originală a CD-ului și a copertei. Serviciile noastre: înregistrare video și fotografii de înaltă calitate la nunți, zile de naștere, petreceri corporative, jubilee, cumătrii, cununii; video și foto la grădiniță, bal de absolvire la școală, externări de la maternitate, prezentări.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 59-27-29 0 694 1-57-10

Alte propuneri

Chişinău, str. Stefan cel Mare 145
Cine a spus, ca nu se poate de fotografiat fericirea și de pus într-o ramă? Împreună cu www.Fotostand.md acest lucru este posibil. Ofertă specială pentru tineri căsătoriți – arendează foto-stand mobil Press-Wall (banner pentru ședințe foto). Pentru ca fotografiile, să nu pară plictisitoare, puteți utiliza standul-foto, ca fon pentru video și fotografii. Anume așa standuri-foto sunt populare printre vedete de cinema și interpreți. Transformă sărbătoare într-un eveniment fabulos!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 92-09-00 079-62-09-00

Chişinău, str. Albisoara, 4, Centrul Comercial Atrium, et.2, of. 213
Va punem la dispozitie o gama completa de servicii video-foto, indiferent de evenimentul placut din viata dv., noi va oferim solutia optima la preturi accesibile si calitate maxima. Cand fotografiem si filmam o nunta, scopul nostru este sa surprindem momentele cele mai frumoase, fixind cadre care sa spuna o poveste de la inceput pana la sfarsit. Calitatea seviciilor oferite se datoreaza si aparatajului de inalta performanta, calitatii produsului finit (prelucrari-montaje, videoclipuri, fotografii simple si de album,..etc).
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

687 7-72-92

Chişinău
Creativ Studio va ofera servicii foto si video de cea mai inlta calitate la preturi accesibile... Camera video este doar un accesoriu... Pasiunea, respectul și imaginația sunt esența unei filmări reușite.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 696 6-41-68

Chişinău
Producţie video de calitate! Idei şi scenarii pentru lovestory, locuri inedite pentru filmări! Toată gama de echipamente — stabilizatoare, drona, macara, slider, microfoane şi lumini - fără limite în creaţia artistică!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 601 0-16-99

Chişinău
Grație echipamentelor profesionale, operatorii vă vor oferi imagini cu rezoluție și calitate înaltă la orice lumină. Fiecare imagine va avea linii de contur perfecte și va conține o doză echilibrată de alb, imaginile vor fi luminoase și pline de culoare.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1581

079 144-144

Chişinău
Pentru fiecare ceremonie, studioul nostru cu experiență de foto și video vă dăruiește a doua viața atunci cînd fixăm cele mai memorabile și aprinse momente a vieții dvs. Pentru astfel de momente este necesar de maximă atenție - în acest caz noi vă ajutăm! și facem o adevărată poveste din toate clipele mult-așteptate. Noi vom dărui dvs cea mai calitativă foto-video filmare din Chișinău și din Moldova. De asemenea, avem posibilitate să filmăm pe malul mării și pe malul Nistrului - cu ajutorul tehnicii moderne a studio-ului nostru din Chișinău.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1932

0 692 5-64-770 799 2-15-720 600 3-40-49

Chişinău, str. A. Puşkin, 37
Aşa o zi de semnificativă, merită să fie înregistrată la fel de semnificativ. Multe se doresc, să nu fie scăpat nici un detaliu, chiar şi cel mai neînsemnat. Profesionaliştii din studioul „Iluzia” se vor isprăvi de minune cu aşa însărcinare, şi vor înregistra cele mai fericite momente din viaţa dumneavoastră!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 602 6-81-98

Chişinău
Fotografia buna ne ajuta sa traim din nou momente de fericire. De aceea unul din principalele obiective ale mele este de a reda sentimente si atmosfera zilei, de a prinde momente naturale si unice. Gasesc contact cu orice pereche. Salut ideile interesante. Lucrez numai cu echipament profesional. Intotdeauna un aspect ingrijit si multe alte maruntusuri placute.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-842

0 795 4-33-33

Chişinău, Ginta Latina 12/11
I.D. Brothers Production Ofera Full HD 35mm Video-Foto Servicii, rezolutie pina la 4k UHD! La fel suntem cei care vă oferim filmări unice Aeriene-Aqua-3D. Oferim Șcenariu și Videoclip de nunta in mod excluziv fiecăruia.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1750

0 697 5-18-85695 8-64-17

Chişinău, str. Albișoara, 42/1, of. 4
STUDIO 7 — servicii profesionale in domeniul foto si video la nunta. Calitativ si accesibil. Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul nostru: www.studio7.md
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-1474

0 799 9-57-77

Chişinău
Foto si Video este poate singura amintire ce va ramane peste ani si de aceea alegerea de fotograf si videograf este la fel de importanta precum alegerea unei locatii minunate sau locul in care aceasta amintire sa va ofere dumneavoastra si celor dragi momente de neuitat. Oferim o gama larga de servicii foto-video.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 692 7-55-37 0 799 1-11-28 0 692 7-55-37

Chişinău, str. Decebal, 99, "Sigma", et. 10, of. 1014
Din an in an echipa Festiv s-a marit de cateva ori, iar cei cu care am inceput ne sunt alaturi si azi. Mentinem aceeasi echipa si crestem in fiecare zi, iar studiile, creativitatea, experienta noastra acumulate in ani va ofera siguranta de care aveti nevoie. Din 2005 si pana astazi peste 100 000 de oameni au trecut prin obiectivelor noastre devenind astfel eroii nostri.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 89-08-40 0 790 3-03-01 0 795 6-69-10

Chişinău
One Day — este o echipa tinara si energica. Noi ne ocupam cu foto si video filmari la nunti in Moldova si asta ne place!
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-2065

0 798 8-27-77

Chişinău
Echipa de profesioniști cu experiență de la "X-Vision Studio" vă propune o abordare individuală și creativă. Scopul nostru primordial este de a surprinde și imortaliza momentele din cea mai importantă zi din viața voastră, amintirile sunt cele care dăinuie în timp.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-2105

0 799 85-4-660 796 8-28-39

Chişinău
Самые лучшие, красочные,яркие фотографии и видеоклипы от Валентина Жукова и Станислава Страдника оставят в памяти на долгие годы самые прекрасные моменты вашей жизни!
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-2072

0 784 1-88-610 696 8-88-86

Chişinău
FastMag a gasit solutii unice pentru ca oaspetii Dvs. sa primeasca un cadou perfect in seara evenimentului. Foto Magnetul pe care il ve-ti primi sunt pregatite din cele mai inalta calitate de materiale. In seara evenimentului toate pozele favorite echipa FastMag le v-a primi in varianta jpeg, acestea vor suporta redactarea medie si desigur tipografia acestora.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 697 5-18-85 0 695 8-64-17

Chişinău, str. M. Eminescu, 50, of 503
Echipa noastră va depune efortul maxim pentru a vă imortaliza clipele de neprețuit, retrăite pe parcursului evenimentului unic în viața dumneavoastră. Incredințați această sarcină unei echipe profesioniste cu studii in domeniu și cu experiență.
Despre companie mai detaliat

Pentru a fixa prețul, indicați codul: svadiba.md-2124

0 685 0-68-88

Chişinău
Valentin Jukov photography www.JUKOVPHOTO.com. Abordare individuală a fiecărui client! Filmări în orice țară din lume, în condiții reciproc avantajoase. Prelucrare calitativă a fotografiilor și seriozitate în activitatea desfășurată. Materialele oferite clienților sunt frumos și modern decorate. Echipamente suplimentare de iluminat pentru efectuarea fotografiilor în spații închise. Contract privind acordarea serviciilor, care asigură calitate și executarea lucărilor la timp. Transport personal.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 784 1-88-61

Chişinău, str. V. Alecsandri, 66
Doriti sa aveti o amintire de neuitat? Sa va uitati cu drag la fotografiile si video de la evenimentele unice din viata voastra? Filmul nunţii si pozele sunt acel cristal miraculos care va permite sa călătoriţi in timp. Nu ezitati sa ne contactati!!!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 22-86-84 0 692 9-11-55


Expus în Cele mai bune poze

I.D. Brothers Production
Jumbo etajul 5
Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Analiza pieţii de video nunţial în Moldova Analiza pieţii de video nunţial în Moldova

În ziua de azi o nunta fara video е la fel de imposibilă, ca și o nuntă fără mireasă. Ce servivicii video sunt disponibile la moment în Moldova? Aflați în articolul ce urmează.

Nunta Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică? Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică?

Cum să distribuim cheltuielile de nuntă şi ce nu trebuie de economisit, ca sărbătoarea să fie una reuşită?

Nunta Locuri pentru plimbare Locuri pentru plimbare

Hărţile noastre vă vor ajuta să elaboraţi rute eficiente pentru vizitarea saloanelor, restaurantelor, magazinelor şi să economisiţi timp şi efort.

Nunta Fotografia de nuntă: Ce preferaţi? Fotografia de nuntă: Ce preferaţi?

Ce oportunităţi oferă designer-ii foto de mariaj şi ce să alegeţi?

Nunta Cameraman de nuntă: Istorie de dragoste Cameraman de nuntă: Istorie de dragoste

Cum să alegem un profesionist adevărat care nu ne va dezamăgi.

Nunta Ne pregătim pentru fotosesiunea de nuntă Ne pregătim pentru fotosesiunea de nuntă

Cum să ne comportăm în faţa aparatului de fotografiat