Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Show şi programe distractive

Categorii
Chişinău
Sunt capabilă să transform în realitate ceva mai mult decât se așteaptă. "Stop!" banalității și situațiilor absurde. "Culoarea verde" umorului ingenios, tactului și atmosferei calde și vesele. Carisma, experiența, cunoștințele rafinate a psihologiei mă ajută să unesc oemeni de diferite vârste într-un întreg și să creez o sărbătoare de neuitat. Organizez nunți, jubilee și alte ceremonii tradiționale și tematice. De asemenea, nunți cu obiceiuri bulgare, evreiești, ucrainene, poloneze. Moderez evenimentele în limba română și rusă.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

0 797 9-25-51

Chişinău
Nunta este, categoric, unul dintre evenimentele cele mai importante din viata fiecăruia, de aceea totul trebuie să fie perfect. Impreună vom crea o adevărată sărbătoare pentru cea mai frumoasă zi din viața Ta! Programul bogat şi creativ va îmbina armonios tradiţionalul şi modernul. Profesionalismul, organizarea şi responsabilitatea sunt atuurile principale în obţinerea unui succes memorabil. Fluxul maxim de energie şi emoţii pozitive nu se vor lăsa mult aşteptate şi nu vor conteni pe tot parcursul petrecerii. Aşteptările dumneavoastră vor fi îndeplinite la cel mai înalt nivel.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 787 8-75-50

Chişinău, Zelinski 34/6
- Show brazilian, oriental, dansuri sportive, moldovenești, țigănești, dansuri naționale ruseșt, dansuri spaniole, georgiene , gatabyși multe altele … (programul dansatorilor este de la 150 euro); - Primul dans (orice dans – mix, tangou, vals, rumba, lezghinka — 250 lei/ lecția); - Moderator (moderăm în limba rusă , romana si engleza vesel și neobișnuit ceremonia dvs.); efecte speciale (fum greu, lumini arca, ferma), fum greu în calitate de cadou. - Dj - de la 100 euro - Moderator de la 150 euro
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

0 692 5-64-77

Chişinău, Zelinski 34/6
Echipa "Exclusiv" – este o alegere bună, contemporană și deosebită. Echipa noastră este profesională și prietenoasă, tînără, plină de energie și dorințe de a atinge noi culmi. La momentul dat, noi ocupăm un loc sigur pe piața moldovenească de dansuri. Noi ne deosebim de alții prin faptul că putem să îndeplinim orice capriciu, chiar și unul absurd a clienților. Cha-cha-cha, Samba, Vals, Dansuri Țigănești, Populare, Latino, Tango – toate aceste nu sunt o problemă pentru noi. Grupa noastră deține costume frumoase, diverse și contemporane, deci la fiecare dans avem alt costum.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -20%
Prețul nu este disponibil

0 692 5-64-77

Chişinău
Agenţie online ce ofera servicii de comanda artistii pentru festivitaţi şi ceremonii. Cu ajutorul noştru puteţi comanda artistii pentru serate, jubileuri, aniversari si nunţi.La dispozitia Dumneavoastră sunt cele mai bune artistii din Chişinau şi Moldova. Cea mai larga gama de alegere, preţuri rezonabile, simplitatea comenzii-toate acestea la www.artist.md
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 607 1-60-00

Chişinău
Dragi prieteni, odată ce aţi venit la mine, înseamnă că Dvs. sau rudele Dvs. vor avea curând o Sărbătoare familială şi aveţi nevoie de un prezentator şi coordonator bun, care va oferi o soluţie neobişnuită şi interesantă pentru sărbătoarea Dvs. Deci, bine aţi venit ... Pentru fiecare cuplu de tineri căsătoriţi elaborez un scenariu individual de sărbătoare.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou-10%
Prețul nu este disponibil

0 796 4-27-20

Chişinău
Mă ocup de organizarea diferitor evenimente de câţiva ani. Activitatea la televiziune de 10 ani, prezentarea emisiunilor televizate în direct, interviurile cu vedete, prezentarea evenimentelor corporative, a nunţilor, aniversărilor şi a concertelor…toate acestea m-au ajutat să acumulez o experienţă valoroasă. Aş vrea să-mi împărtăşesc această experienţă cu voi. Fiecare cuplu este unic, de aceea întâlnindu-mă cu voi, voi înţelege de ce fel de nuntă aveţi nevoie, şi împreună vom elabora un scenariu unic.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri Cadou
Prețul nu este disponibil

0 795-7-79-79

Chişinău
Echipa de muzicieni care merită să fie la Nunta ta este formată din intrumentiști și vocaliști profesioniști cu o ținută impecabilă; dispun de un repertoriu vast , variat și sînt receptivi la toate doleanțele Tale.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

022 21-08-40 0 692 6-38-83

Chişinău
Doriţi să sune versuri scrise special pentru persoana dragă? Doriţi ca oaspeţii să fie transferaţi de maşina timpului în spledoarea şi luxul epocii din trecut? Doriţi ca femeile voastre să se simte cele mai perfecte pe acest tărâm muritor, atingând stelele şi culmele universului? Vă doriţi un moderator care să posede perfect arta oratorică şi să vorbească în limba lui Puskin si Griboiedov? Dacă aţi răspuns "DA", cel puţin o dată, atunci nu ezitaţi să mă contactaţi şi neapărat ne vom întâlni şi vom transforma evenimentul în unul de neuitat.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 680 8-06-25

Chişinău, str. D. Cantemir, 6 / str. Calea Ieşilor, 10, et. 2
Un show extraordinar de neuitat pentru sărbătoarea d-voastră — compania "Dinamit" este gata să picteze cerul cu lumini aprinse, creând momente formidabile! Sarcina noastră este să vă surprindem plăcut oaspeții, dăruindu-le impresii de neuitat, iar petrecerii Dvs. să-i oferim un plus de lumină și culoare.
Despre companie mai detaliat
Participantul sistemului de reduceri -10%
Prețul nu este disponibil

0 687 7-00-60 0 690 7-12-03

Chişinău
Fermecătoarele păsări coboară din cer în brațele Zânei Universului pentru a aduce bucurie și emoții de neuitat la sărbătoarea Dumneavoastră. Un dans plin de tandrețe și romantism, un moment de poveste în care fiecare poate ține în mâini frumoasele păsări. un sfert de oră în care din nou crezi în povești!
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 692 8-84-99 0 692 4-16-04






Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole Furatul și răscumpărarea miresei. Sfaturi practice Furatul și răscumpărarea miresei. Sfaturi practice

Chiar dacă mirele a cucerit deja inima miresei, în ziua nunții, posibil, va trebui să se mai lupte o dată pentru dreptul de a fi alături de ea. Și aici, în afară de farmecul personal, va trebui să fie ingenios, să posede simțul umorului și careva mijloace materiale. Vorba este despre răcumpărarea miresei.

Articole Idei pentru nuntă: abordare neobişnuită Idei pentru nuntă: abordare neobişnuită

Vă întrebaţi cu ce să surprindeţi oaspeţii de la nunta ta? Vă vom sugera câteva idei, iar abordarea voastră creativă vă va ajuta să le transformaţi într-un scenariu de nuntă unic şi plin de lumină!

Articole Moderatorul nunţii: istoria relaţiei Moderatorul nunţii: istoria relaţiei

De alegerea corectă a moderatorului nunţii depinde atmosfera petrecerii voastre. Cum să facem această alegere şi de ce se ocupă moderatorul?

Articole Efecte speciale de nuntă Efecte speciale de nuntă

Vă doriţi o ceremonie cu adevărat excluzivă? Atunci efectele speciale sunt indispensabile! Principalul este alegerea corectă şi aplicarea la timp...

Articole Primul dans al tinerilor căsătoriţi Primul dans al tinerilor căsătoriţi

Dacă aţi hotărât să prezentaţi primul dans al tinerilor căsătoriţi…

Articole "Nunta în stil" de la Marina Muraşova "Nunta în stil" de la Marina Muraşova

Interviu cu principalii specialişti din domeniul organizării şi desfăşurării sărbătorilor despre tendinţele actuale şi caracteristicile nunţilor tematice.