Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Saloane şi centre de frumusețe

Chişinău, str. Alba-Iulia, 15
Salonul "Agilite" va asteapta pentru a va rasfata cu cele mai bune servicii si un personal agreabil. Apelati la noi pentru a va remodela frumusetea si pentru a va regasi magia unei imagini perfecte. Va multumim pentru alegerea de a deveni clientii nostri, pentru noi, fiecare client este important. Eforturile noastre sunt permanent directionate catre imbunatatirea si diversificarea permanenta a serviciilor oferite.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

022 75-40-90 0 795 1-57-94

Chişinău, str. I. Creanga, 49/5
Make-up artist profesionist, Adriana Țîcu este un meştercu o experienţă bogată, care cunoaşte toate secretele unui machiaj profesionist. Ea va crea o imagine de nuntă perfectă,machiaj de seară şi de zi, luând în considerare particularităţile şi preferinţele fiecărei domnişoare în parte, de asemenea completând aspectul exterior cu individualitate şi exclusivitate.
Despre companie mai detaliat
Prețul nu este disponibil

0 601 9-23-27


Merită să fie văzut

Articole Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Articole 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Articole Ne îmbracam în ziua nunții Ne îmbracam în ziua nunții

De cât timp aveți nevoie, ca să vă pregătiți de o petrecere? În ziua nunții acest timp se va dubla. Cum să organizați îmbracarea miresei și a mirelui, ca să nu pierdeți timp în zadar?

Articole Machiajul de nuntă ţinând cont de experienţă şi greşeli Machiajul de nuntă ţinând cont de experienţă şi greşeli

Regulile şi secretele machiajului de nuntă: cum să rămânem frumoase toată nunta şi să arătăm eficient în fotografie.

Articole  Coafuri de nuntă: ghid practic Coafuri de nuntă: ghid practic

Practic - despre coafurile şi accesoriile de nuntă.