Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
2 februarie 2010

Manichiura japoneză de la "TODOSPA"

La sfârşit sezonul rece şi, odată cu venirea primăverii, punem la păstrare nu doar hainele călduroase, ci şi mănuşile, iar mâinile sunt, după cum bine se ştie, cartea de vizită a unei femei.

V-am pregătit iarăşi o surpriză şi de data aceasta ne vom bucura vizitatorii cu o inovaţie în domeniul manichiurii.

Todospa are onoarea de a Vă bucura cu o manichiură japoneză unică.

Manichiura japoneză cu greu poate fi numită drept o simplă procedură de îngrijire a unghiilor. Aceasta reprezintă un întreg complex de proceduri de restabilire pentru mâini şi unghii, care se potriveşte ideal, în orice perioadă a anului, atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Se recomandă, de asemenea, a se apela la ea şi după înlăturarea unghiilor false, atunci când placa unghială naturală are nevoie, în mod deosebit, de o îngrijire intensivă, pentru a se restabili.

Toate instrumentele şi mijloacele pentru îngrijirea unghiilor sunt produse din materiale calitative, cu respectarea tuturor tehnologiilor necesare.

În cadrul activităţii sale, compania Masura îmbină calitatea tradiţională japoneză, profesionalismul înalt şi dorinţa de a satisface clientul la maxim. Produsele companiei Masura apar acolo, unde acea tendinţă, caracteristică pentru medicina orientală, de a lua doar ceea ce este mai bun din natură se îmbină cu tehnologia modernă, bazată pe realizările avansate ale ştiinţei. Această sinteză a naturii şi ştiinţei creează adevărate minuni!

Una dintre cele mai intrigante inovaţii ale companiei Masura este biogelul unic pentru alungirea şi întărirea unghiilor. Cea mai nouă realizare a tehnologilor din laboratorul Masura, în ceea ce priveşte întărirea unghiilor naturale, o constituie măştile biogel, pe bază de calciu. Utilizând întreg complexul de preparate pentru manichiura japoneză (acesta incluzând mai mult de 20 de produse), ne transformăm mâinile ale clientului într-o adevarata opera de arta. Chiar şi efectul aparent te frapează: placa unghială devine elastică, căpătând o nuanţă de perlă şi un luciu superb. Preparatele utilizate conţin componentele principale, şi de neînlocuit, ale celulelor, adică ceramidele şi zincul, precum şi „depozite” naturale de microelemente preţioase, astfel ca extractele de alge, de bambus, ceaiul roşu, uleiul de jojoba şi de ylang-ylang. O nouă aplicare au găsit mierea de albine, extractul de castravete şi praful de perlă, testate deja pe larg în cosmetologie.

Manichiura japoneză nu este pur şi simplu o procedură, ci este posibilitatea de a fi frumoasă în permanenţă!

 

TODOSPA
Health & BeautyCenter
str. Dacia, 45
Tel.: (+373 22) 200 888
Vizionari de la data publicarii: 58

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?