Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
2 februarie 2010

Manichiura japoneză de la "TODOSPA"

La sfârşit sezonul rece şi, odată cu venirea primăverii, punem la păstrare nu doar hainele călduroase, ci şi mănuşile, iar mâinile sunt, după cum bine se ştie, cartea de vizită a unei femei.

V-am pregătit iarăşi o surpriză şi de data aceasta ne vom bucura vizitatorii cu o inovaţie în domeniul manichiurii.

Todospa are onoarea de a Vă bucura cu o manichiură japoneză unică.

Manichiura japoneză cu greu poate fi numită drept o simplă procedură de îngrijire a unghiilor. Aceasta reprezintă un întreg complex de proceduri de restabilire pentru mâini şi unghii, care se potriveşte ideal, în orice perioadă a anului, atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Se recomandă, de asemenea, a se apela la ea şi după înlăturarea unghiilor false, atunci când placa unghială naturală are nevoie, în mod deosebit, de o îngrijire intensivă, pentru a se restabili.

Toate instrumentele şi mijloacele pentru îngrijirea unghiilor sunt produse din materiale calitative, cu respectarea tuturor tehnologiilor necesare.

În cadrul activităţii sale, compania Masura îmbină calitatea tradiţională japoneză, profesionalismul înalt şi dorinţa de a satisface clientul la maxim. Produsele companiei Masura apar acolo, unde acea tendinţă, caracteristică pentru medicina orientală, de a lua doar ceea ce este mai bun din natură se îmbină cu tehnologia modernă, bazată pe realizările avansate ale ştiinţei. Această sinteză a naturii şi ştiinţei creează adevărate minuni!

Una dintre cele mai intrigante inovaţii ale companiei Masura este biogelul unic pentru alungirea şi întărirea unghiilor. Cea mai nouă realizare a tehnologilor din laboratorul Masura, în ceea ce priveşte întărirea unghiilor naturale, o constituie măştile biogel, pe bază de calciu. Utilizând întreg complexul de preparate pentru manichiura japoneză (acesta incluzând mai mult de 20 de produse), ne transformăm mâinile ale clientului într-o adevarata opera de arta. Chiar şi efectul aparent te frapează: placa unghială devine elastică, căpătând o nuanţă de perlă şi un luciu superb. Preparatele utilizate conţin componentele principale, şi de neînlocuit, ale celulelor, adică ceramidele şi zincul, precum şi „depozite” naturale de microelemente preţioase, astfel ca extractele de alge, de bambus, ceaiul roşu, uleiul de jojoba şi de ylang-ylang. O nouă aplicare au găsit mierea de albine, extractul de castravete şi praful de perlă, testate deja pe larg în cosmetologie.

Manichiura japoneză nu este pur şi simplu o procedură, ci este posibilitatea de a fi frumoasă în permanenţă!

 

TODOSPA
Health & BeautyCenter
str. Dacia, 45
Tel.: (+373 22) 200 888
Vizionari de la data publicarii: 59

Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.