Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 ianuarie 2021

Sala de banchete pentru evenimente festive- Restaurant Select

Restaurantul Select este locația perfectă pentru petrecerea evenimentelor festive.

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, am găzduit o mulțime de petreceri și am contribuit la buna desfășurare a sărbătorilor clienții noștri.

Dispunem de 3 săli de evenimente cu capacități diferite.

Sala Select – se potrivește pentru petreceri mici, familiare cum ar fi: zile de naștere, cumetrii, aniversări și chiar nunți în cerc restrâns, de până la 30 invitați. Este o locație elegantă, cu decor minimalist. Dispune de două ecrane și sistem de sonorizare. De asemenea, prezența tejghelei de bar prezintă un avantaj, aici fiind expuse candy bar-ul, fourchette-ul sau cocktail bar-ul. Sala este suficient de încăpătoare, astfel încât vă punem la dispoziție și spațiu de dans. Deci, deși este pentru petreceri mai mici, cheful nu se lasă așteptat!

Sala Neoclasic – sala de evenimente destinată pentru evenimente de la 50 la 100 persoane. Corespunzător numelui – sala este realizată în stil neoclasic, cu decor clasic oferit gratuit comandatarilor. Pentru nuntă, cumetrie, corporativ și petreceri cu mult fast – sala este soluția perfectă. Prezența a două proiectoare, sistem de sonorizare performant, microfoane și suficient spațiu pentru zona de fourchette, face posibilă găzduirea evenimentelor mai oficiale precum conferințe, gale și premieri.

Sala Fusion – sala albă a Restaurantului Select. Dacă căutați o sala de banchet Chisinau, merită să luați în calcul aceasta sală. Datorită stilului clasic, a culorilor pastelate și a spațiului larg, poate găzdui orice eveniment festiv de la 80 la 250 de invitați. Dispune și de o camera pentru copii, locul de relaxare și distracție pentru cei mai mici.

Un mare avantaj al restaurantului îl prezintă terasele laterale, ce se atribuie sălilor Neoclasic și Fusion. Prezintă o zonă verde amenajată, intimă datorită tuielor de pe tot perimetrul terasei și a cupolelor ce o acoperă. Locul perfect pentru zona de întâmpinare a oaspeților, înscrierea căsătoriei, sesiuni foto și relaxare în perioada evenimentului vibrant la maxim.

De asemnea, ținem să menționăm că fiecare sală are intrare separată, astfel încât invitații de la evenimentele ce se desfășoară concomitent nu se vor intersecta. Securitatea este asigurată de agenții de pază care sunt ochi și urechi pe toată durata evenimentului.

Evident că bucătăria este o altă latură forte, organizând banchete cu gustări delicioase și impresionând oaspeții cu bucate tradiționale și cele europene. Vedeți recenziile de pe rețele de socializare pentru a va convinge de acest fapt.

Dacă sunteți în căutare unui restaurant frumos și rafinat – veniți să ne vizitați!
Cu mare drag o să vă organizăm evenimentul la care visați!
Vizionari de la data publicarii: 670
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.