Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
20 ianuarie 2011

Cкидки -50% в La Perla!

Cкидки −50% в La Perla!

Спешите! Только до 31 января Вы можете получить скидку −50% на каждую пятую процедуру липомассажа и лифтмассажа LPG!

А также −50% на каждую четвертую процедуру ультразвуковой липосакции!

Ждем вас!
Телефон для записи 24-02-70

 • липомассаж — эффективная процедура по удалению целлюлита и уменьшению объемов тела на новейшем в Кишиневе французском аппарате LPG. Ноги, бедра, ягодицы, живот, руки, поясница — зоны, где аппарат LPG поможет Вам достичь желаемых результатов.
  Ваша одежда станет на 1-2 размера меньше!
  Одна процедура длится 40 минут, приятна, не оставляет синяков.
 • ультразвуковая липосакция— процедура по разрушению жира и его выведению на тех зонах тела, которым не подвластны диета и спортивные тренировки.
  За одну процедуру можно убрать с талии 1,5-4 см!
  На сегодняшний день — это самая эффективная и современная методика по уменьшению объемов!
  А в комбинации с липомассажем — в два раза быстрее, в два раза эффективнее!
  Процедуры проходят на итальянском аппарате последнего поколения.
 • аппаратная подтяжка лица и шеи LPG (лифтмассаж, космеханика) — позволяет бороться с морщинами, дряблостью кожи, уменьшить двойной подбородок, приподнять уголки губ и глаз, изменить цвет лица, удалить носогубную складку, выровнять овал лица, укрепить кожу шеи.
  Процедура стимулирует выработку собственного коллагена и эластина на 200%!
  Вы точно перестанете пользоваться тональным кремом для маскировки морщин и дефектов кожи!
 • аппаратная подтяжка груди — позволяет укрепить кожу груди и декольте, приподнять уровень сосков на 2-3 см.
  Ваша зона декольте будет выглядеть великолепно!
 • аппаратная программа "Усталые ножки" — предназначена для тех, у кого склонность к отекам ног, усталость, тяжесть в ногах.
  Направлена на выведение излишней жидкости, укрепление сосудов ног, улучшение циркуляции крови.
  Короткий курс процедур вернет Вам легкость в ногах и ощущение полета!
  Процедура длится 40 минут, безболезненна, очень приятна.
Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 45

Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.