Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 decembrie 2015

Revelion 2016 la restaurantul "Arus"

Restaurantul "Arus" organizeaza seara de Revelion 2015-2016. Va invitam sa petrecem impreuna o seara de neuitat! Pentru voi avem o oferta All Inclusive: meniu bogat, muzica live si invitati speciali! Alaturi de Dumneavoastra ii veti avea pe Stela Simona, Valentin Botnaru (Probachus), Dumitru Botnaru si altii.

Meniu

Gustari reci

 • Tartine cu icre de somon.
 • Asorti din peste "Regal".
 • Asorti din naturale (bujenina, roastbeef, limba de vita, piept de porc).
 • Gustare "Moldova".
 • Gustare "Boiereasca".
 • Asorti din cascavaluri cu prosciuto.
 • Salata "Arus".
 • Salata "Olivie" sau Salata "Cezar" (la alegere).
 • Racituri de cocos.

Gustari calde

 • Soldurele de pui umplute cu ciuperci.
 • Clatite cu ciuperci.

Fel principal

 • Ceafa de porc.
 • Pere in vin.

Desert

 • Tort.
 • Fructe proaspete.

Bauturi

 • Sampanie.
 • Apa minerala; ceai; cafea.
 • Pentru rezervari si informatii suplimentare, ne puteti contacta zilnic la tel: 0 797 9-51-21 sau 0 690 7-11-33.

  *Pret promotional pina pe 15.12.2015 — 1400 lei/persoana.
  Vizionari de la data publicarii: 107
  Restaurantul "Arus"

  str. Ciuflea, 38
  Telefon: 079795121, 079795121, 690 7-11-33  Merită să fie văzut

  Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

  Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

  Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

  În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

  Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

  Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

  Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

  Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

  Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

  Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

  Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

  Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

  Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

  Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

  Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

  Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?