Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 februarie 2015

O noua filă din viata sălii de festivități "KissNew"

Evolutia extrem de activă a întregii lumi merge mîină în mîină cu fiecare episod din viata noastră. Daca în acest an planificați să vă deziceți de singurătate și să marcați acest pas important al sorții cu o nuntă, atunci Vă așteptăm cu drag în sala noastră, unde, deasemenea, a avut loc o transformare nu mai puțin semnificativă.

Cei care ne-au vizitat își amintesc de aspectul neobisnuit al sălii. Dupa o multime de solicitări ale oaspetilor, echipa noastră a luat decizia unei modificari impresionabile — separarea sălilor, fiecare îndeplinindu-și menirea sa.

Partea introductivă a ceremoniei, întîmpinarea festivă a oaspeților și înregistrarea solemnă a căsătoriei au loc la primul nivel al sălii. Tot aici oaspeții au confortul de a se odihni, de a discuta si de a-și servi cu plăcere cafeaua aromată în zona de odihnă și fourchette. Draperia vaporoasă ce acoperă tavanul, lustra orbitoare de cristal din centrul acestuia, minimalismul discret reflectat în gama imaculată și LED-tehnologiile contemporane creează o atmosferă placută, caldă și romantică.

Nivelul doi al sălii — incontestabil răspunde solemnității sărbătorii. Acesta se prezintă în niște tonuri mai sobre, mai clasice, însă elementele de décor asemănătoare îl reunesc cu primul nivel formînd un tot întreg. Aici are loc partea principală a sărbătorii: se aranjează mesele de banchet, se amplasează zona de dans și pentru echipa artistică, de aceea oaspeții vor putea, fără îndoială, să simtă din plin sărbătoarea savurînd simultan toată splendoarea, voia buna, dansurile și bucatele delicioase.

Toate modificările pozitive nu au avut nici un impact asupra preturilor serviciilor noastre. Vă oferim, ca întotdeauna, raportul ideal dintre preț și calitate (650-700 lei/pers.). Oferta noastră corespunde maximal dorințelor oaspetilor incluzind toate elementele pentru organizarea unei sărbători de neuitat. În afara de aceasta, întreaga echipă are o atîrnare foarte responsabilă de fiecare eveniment, ca și cum ar fi unul din viața personală și nu omite nici un detaliu de-a lungul întregii seri.

Oferta puteti accesa prin link-ul dat.

Corect menționat — mai bine să vezi o dată decît să auzi de o sută de ori. De aceea, Vă îndemnăm să nu amînați vizita Dvs. la "KissNew"!

Alaturati-va la pagina noastra pe Facebook.
Vizionari de la data publicarii: 29
Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mare

str. Independenţei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?