Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 februarie 2015

O noua filă din viata sălii de festivități "KissNew"

Evolutia extrem de activă a întregii lumi merge mîină în mîină cu fiecare episod din viata noastră. Daca în acest an planificați să vă deziceți de singurătate și să marcați acest pas important al sorții cu o nuntă, atunci Vă așteptăm cu drag în sala noastră, unde, deasemenea, a avut loc o transformare nu mai puțin semnificativă.

Cei care ne-au vizitat își amintesc de aspectul neobisnuit al sălii. Dupa o multime de solicitări ale oaspetilor, echipa noastră a luat decizia unei modificari impresionabile — separarea sălilor, fiecare îndeplinindu-și menirea sa.

Partea introductivă a ceremoniei, întîmpinarea festivă a oaspeților și înregistrarea solemnă a căsătoriei au loc la primul nivel al sălii. Tot aici oaspeții au confortul de a se odihni, de a discuta si de a-și servi cu plăcere cafeaua aromată în zona de odihnă și fourchette. Draperia vaporoasă ce acoperă tavanul, lustra orbitoare de cristal din centrul acestuia, minimalismul discret reflectat în gama imaculată și LED-tehnologiile contemporane creează o atmosferă placută, caldă și romantică.

Nivelul doi al sălii — incontestabil răspunde solemnității sărbătorii. Acesta se prezintă în niște tonuri mai sobre, mai clasice, însă elementele de décor asemănătoare îl reunesc cu primul nivel formînd un tot întreg. Aici are loc partea principală a sărbătorii: se aranjează mesele de banchet, se amplasează zona de dans și pentru echipa artistică, de aceea oaspeții vor putea, fără îndoială, să simtă din plin sărbătoarea savurînd simultan toată splendoarea, voia buna, dansurile și bucatele delicioase.

Toate modificările pozitive nu au avut nici un impact asupra preturilor serviciilor noastre. Vă oferim, ca întotdeauna, raportul ideal dintre preț și calitate (650-700 lei/pers.). Oferta noastră corespunde maximal dorințelor oaspetilor incluzind toate elementele pentru organizarea unei sărbători de neuitat. În afara de aceasta, întreaga echipă are o atîrnare foarte responsabilă de fiecare eveniment, ca și cum ar fi unul din viața personală și nu omite nici un detaliu de-a lungul întregii seri.

Oferta puteti accesa prin link-ul dat.

Corect menționat — mai bine să vezi o dată decît să auzi de o sută de ori. De aceea, Vă îndemnăm să nu amînați vizita Dvs. la "KissNew"!

Alaturati-va la pagina noastra pe Facebook.
Vizionari de la data publicarii: 37

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.