Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 august 2013

Sedinta foto in aer liber de la "Marry Me"

O nuntă perfectă începe cu alegerea rochiei perfecte, Wedding Studio Marry Me a improvizat o nuntă pentru a-ți arată cele mai în voga tendințe din lumea modei, ca să devii o mireasa perfectă în acea seară specială.

Ca să acentuam ultimele tendințe în photoshooting “Miresele” noastre grațioase au purtat 2 rochii marca Le Rina, colecția 2013, tip A-line. Încetul cu încetul rochiile bogate în pietre paiete și dantelă sunt înlocuite de rochii elegante și grațioase care pun accentul pe silueta miresei.

Un lucru foarte important pe care am dori să-l accentuam este culoarea rochiilor. Pentru viitoarele mirese este foarte important să cunoască, că culoarea rochiei trebuie să se potriveasca în primul rînd cu fenotipul fiecarei mirese in parte, spre exemplu modelul Vlada fiind blondă i-a fost aleasă rochia Brittany, culoarea crem ce accentua frumos nuanța pielii și a părului. Cristinei i-a fost aleasă rochia Leila, culoarea albului imaculat, această alegere a fost condiționaă de nuanța închisă a parului și desigur nuanța pielii. În general pentru fetele brunete sau șatene este bine să cunoască, ca din toate culorile posibile, culoare albă improspatează look-ul și nu adauga ani. E de menționat ca rochiile tip A-line sunt cele mai populare in anul 2013, aceaste rochii sunt potrivite pentru toate tipurile de siluetă.

Un accent fresh in look-ul modelor au purtat coronitele din flori vii, acestea au oferit aer de romantizm si a finisat stilul Mireselot Marry Me.

Toate pozele le gasiti pe FaceBook.

Un photoshooting inedit la care a colaborat o echipa intreaga de profesionisti pentru un rezulta de nota 10.

Au colaborat:
Wedding Studio Marry Me www.marryme.md
Hairstyle - Cucu Constantin
Make-up - Cristina Macovei
Models: Vlada Cerbusca, Cristina Macovei
Partners: Cabrio Rent Lux
Photo by VipStudio.md
Vizionari de la data publicarii: 35

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?